reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Ale mnie kur... wzięła! Nie wiem jak to zrobiłam, ale odpisując wam dziewczyny nagle straciłam wszystko co pisałam... Jakoś po lawinie kur.. hu... itp wzięłam się w sobie i piszę jeszcze raz :wściekła/y:

Milena
A więc kolejny śliczny pisiorek w naszym gronie, GRATULACJE!!!!

Anisen
każdy tak czasem ma, że wszystko się dzieje jak na złość. Trzeba to jakoś przetrwać, a najlepiej sobie właśnie siarczyście przekląć, wyżalić się komuś, wypłakać. Więc uszki do góry i bydzie łokej :-)

Najeli Te baby w sklepach są rzeczywiście jakieś takie wredne. Ostatnio w księgarni młody szczonek poprosił o książkę do jakiegoś tam przedmiotu, a baba do niego z takim tonem jakby miała go zabić: A co mam ci pół księgarni tu wyłożyć teraz na ladę? O nie jak by mi takim tekstem wypaliła to bym jej tak odpaliła, że by się przez tydzień zbierała z podłogi :-D No a wózek ESPIRO, super są one, sama się nad nim zastanawiałam :tak:

Kejt
Strasznie mi przykro, tym bardziej, że wiem jak to jest :-( Niestety tylko czas powoduje, że łatwiej się pogodzić z myślą, że upragnionej dzidzi już nie ma. Choć zapomnieć się da nigdy. Ja po dziś dzień zastanawiam się jak moja dzidzia dziś by wyglądała, do kogo byłaby podobna, po kim miała charakter... Jedyne co jej teraz najpotrzebniejsze to wsparcie bliskich to jest najważniejsze.

Chathamka Mnie też czasem tak ciągnie brzuch, szczególnie gdy zmywam naczynia i długo stoję przy zlewie. Połóż się, może ciepła herbatka, dobra książka lub film. Poczujesz się lepiej, tylko postaraj się odprężyć. A jak masz wątpliwości to zadzwoń do lekarza, on Ci na pewno coś poradzi.

Dobra lecę się zrelaksować do wanny, uprasuję jeszcze mężowi koszulę na jutro i do wyra ;-);-);-)

cmok cmok

Ps. ciekawe co u Tygrynki... bardzo się martwię o nią... no i ciekawe co u Rechotka naszego, nic nie pisze pipka jedna...

Ostatnia edycja:
hey wlaśnie skończyłam ryczeć

.....mam łożysko przodujące więc juz do końca ciąży w domu lub w szpitalu....dostałam L4.....na miesiąc

widziałam maleństwo ale przez pochwę nie dało za wiele zobaczyć a przez brzuch nic nie widać bo ma za dużo tłuszczyku...serce bije, ma żołądek i nerki ale nic wiecej lekarz nie widzi niestety chyba jest prawidłowo rozwinięte jak na swój wiek.....w związku z czym w 22 tygodniu mam jechać na USG do Łodzi do jakiejś kliniki podobno maja super USG i tam mi sprawdzą co i jak jestem przerażona.....rycze non stop.....i załamana.....boje sie ze coś zobaczył i dlatego mnie tam wysyła.......

hey wlaśnie skończyłam ryczeć

.....mam łożysko przodujące więc juz do końca ciąży w domu lub w szpitalu....dostałam L4.....na miesiąc

widziałam maleństwo ale przez pochwę nie dało za wiele zobaczyć a przez brzuch nic nie widać bo ma za dużo tłuszczyku...serce bije, ma żołądek i nerki ale nic wiecej lekarz nie widzi niestety chyba jest prawidłowo rozwinięte jak na swój wiek.....w związku z czym w 22 tygodniu mam jechać na USG do Łodzi do jakiejś kliniki podobno maja super USG i tam mi sprawdzą co i jak jestem przerażona.....rycze non stop.....i załamana.....boje sie ze coś zobaczył i dlatego mnie tam wysyła.......
Rechotku tobie sie nie wolno denerwować - najwazniejsze ze to wykryli i będziesz teraz pod opieką - nie płacz kochana. Wszystko będzie dobrze!!

rechotku- nie denerwuj sie wszystko jest w przadku lekarz nic zlego ci nie powiedzial a wysyla cie na te dodatkowe badanie bo nic nie widzial czy to cos zlego po prostu nic nie widzial powiedzial ci przeciaz ze dzidzia prawidlowo sie rozwija NO I NIE RYCZ JUZ NA PEWNO TYM DZIDZIUSIOWI NIE POMOZESZ PRZESTAN JUZ PLAKAC

bry :-)

Jak tam kobitki ?

Czy mogę prosić o skrót informacji, bo dawno mnie nie było:zawstydzona/y:

Ja dzisiaj byłam na państwowym USG i drugi lekarz potwierdził Milenkę :-D Waży już całe 300 gramów :-)

A teraz czekam na jakieś info o Was bo nie przebrnę przez te 50 stron...

RECHOTKU - WLASNIE WESZLAM NA STRONY O LOZYSKU PRZODUJACYM - TAK JAK LEKARZ CI MOWIL MASZ SIE OSZCZEDZAC NIE ROB NIC LEZ , JEST TEZ DUZO NAPISANE O TYM ZE TO LOZYSKO ZA JAKIS CZAS MOZE SIE PODNIESC (duze pradopodobienstwo) I BEDZIE DOBRZE . PAMIETAJ NIC NIE ROB PODLACZ SOBIE TYLKO LADOWARKE DO LAPTOPA I DO ROBOTY DO LUTEGO LUTOWKI MIALY MIEC 1500STRON WIEC NIE TRACMY CZASU

reklama
RECHOTKU - WLASNIE WESZLAM NA STRONY O LOZYSKU PRZODUJACYM - TAK JAK LEKARZ CI MOWIL MASZ SIE OSZCZEDZAC NIE ROB NIC LEZ , JEST TEZ DUZO NAPISANE O TYM ZE TO LOZYSKO ZA JAKIS CZAS MOZE SIE PODNIESC (duze pradopodobienstwo) I BEDZIE DOBRZE . PAMIETAJ NIC NIE ROB PODLACZ SOBIE TYLKO LADOWARKE DO LAPTOPA I DO ROBOTY DO LUTEGO LUTOWKI MIALY MIEC 1500STRON WIEC NIE TRACMY CZASU

dzięki kochana za miłe słowa...bardziej mnie martwi ta konsultacja.....ale bedzie dobrze musi być.....w każdym razie jestem z wami na L4 he he he

Do góry