reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

czesc dziewczyny wlasnie wrocilam z pracy - zaslablam zrobilo mi sie czarno w oczach . czuje si zle poza tym nie wiem moze wy mi poradzicie strasznie ciagnie mi brzuch do dolu od pepka w dol czuje to tak jak bym miala jakis ciezarek ???

reklama
Cześć dziewczynki na poczatku chcę wam wszystkim podziękować za zyczenia na forum i NK:-):-):-) buziakiiiii dla wszystkich, wczorajszy dzień minął szybko i przyjemnie, ale dziś już mam kiepski humorek, bo niestety u mojej mamy komputer się zepsuł i nie mam dojścia do neta (teraz jestem u teściów, ale do nich mam daleko, rzadko tu jestem) możliwe że parę dni mnie tu nie będzie, chyba że skoczę czasem do kafejki internetowej...
Hej dziewczyny pisze do Was z kom ze szpitala w Szczytnie..krwawienie sie zwiekszylo,grozi mi poronienie,leze na podtrzymaniu,malemu tetno wariuje.. Chyba to do mnie nie dociera.. Kasiorku sto lat!
Kochanie trzymaj się, trzymam za Ciebie i dzidzię kciuki, wierzę, że będzie dobrze buziiiiiiiii

Witam, jakoś dziś nastroju nie mam....smutas jestem myślę o Tygrynce i jej maleństwie cały czas.....dziż postaram się dostać do jakiegoś gina...zresztą kolejnego w karierze mojego dziecka, już mnie to dobija, mam nadzieję że wszytko jest ok.....ja już w pracy przynajmniej się nie wynudzę dziś...mam też parę spraw do załatwienia.....
Rechotku czasem ma się lepsze i gorsze dni, mam nadzieję, że w końcu znajdziesz swojego lekarza;-);-)

W ogóle tak teraz na przemyślenia mi się zebrało i stwierdziłam, że ja w ogóle nie orientuję się w cenach artykułów dla dzieci. Np. teraz sprawdziłam sobie ile mniej więcej kosztuje ręczniczek z kapturkiem...matko kochana 80zł?To ja chyba jak już tą środę wybrałam na kupno sukienki, to może jednak wyciągnę też mojego D. na orientację cen ile mniej więcej kosztują takie rzeczy w sklepach w Grudziądzu.

rybka spróbuj przejsc się po mniejszych sklepach i ryneczkach, a nie do oryginalnych sklepach;-)

No najeli wniosek z tego trzeba się ładniej zaczać w tej ciązy ubierać :eek::eek::eek::-):-):-)Trzeb było się tej baby zapyac czy razem wódkę piłyscie, że do Cieibe na Ty wyskakuje.
Tez byłam w kilku sklepach i jakieś te baby wygladały na wredne. Moze ten typ tak ma.Zazdroszcza nam, albo mają dosc mam, babc, kobietrozczulających się nad każdą rzecza i sa po prostu wredne.

Ja z kolei zdecydowałam się na x-landera ma super opinie - zarówno o użytkowaniu jak i serwisie:

X-LANDER XA 08 3w1 WÓZEK+FOTELIK X-CAR+TORBA+X-MU (742966282) - Aukcje internetowe Allegro

U tego użytkownika można kupić zestaw w bardzo atrakcyjnej cenie.
W innych sklepach koszt takiego kompletu z gratisami jest 300-400 zł większy niż na tej aukcji więc ja w piątek wybieram się do Mińska pomacać i ewentualnie od razu kupić wózeczek :)

czesc, kiedys tez myslalam o x landerze, dla mnie duzy jest minus, ze spacerowka jest skierowana tylko w 1 strone, nie ma mozliwosci jazda tylem do kierunku. ale ogolnie fajny wozeczek za przystepna cene

pozdrowionka

Dziewczynki... przepraszam że tu o tym piszę ale właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka (też lutówka) straciła swoje maleństwo - dziś się okazało że płód był martwy... nie mogę przestać o niej myśleć, popłakałam się strasznie, chyba zaraz pęknie mi serce...:-:)-:)-(

Dziewczynki... przepraszam że tu o tym piszę ale właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka (też lutówka) straciła swoje maleństwo - dziś się okazało że płód był martwy... nie mogę przestać o niej myśleć, popłakałam się strasznie, chyba zaraz pęknie mi serce...:-:)-:)-(

:(:(:( nic jej to pewnie nei da, ale jestesmy myslami z nia. Moja kuzynka, która jest rok starsza, też straciła 2 dzieci. jedno zupełnei na początku, kolejne jak już była w zaawansowanej ciazy. A teraz cięszy się bo ma przy sobie piękną Zosieńkę.
Także(wiem, że to strasznie brzmi), ale wszystko przed Twoja koleżanką i w koncu doczeka sie swojego Skarba

Ja z kolei zdecydowałam się na x-landera ma super opinie - zarówno o użytkowaniu jak i serwisie:

X-LANDER XA 08 3w1 WÓZEK+FOTELIK X-CAR+TORBA+X-MU (742966282) - Aukcje internetowe Allegro

U tego użytkownika można kupić zestaw w bardzo atrakcyjnej cenie.
W innych sklepach koszt takiego kompletu z gratisami jest 300-400 zł większy niż na tej aukcji więc ja w piątek wybieram się do Mińska pomacać i ewentualnie od razu kupić wózeczek :)
super wozeczek tylko cena troszke duza! ale chyba sie tez wybiore do minska poogladac zwłaszcza ze mam bardzo blisko!

Jestem po wizycie. Na początku dziękuje Wam bardzo za trzymanie kciukasów :-) Wszystko jest z małym ok waży 330 gram. Nie było to usg połówkowe bo mój gin na takie wysyła do szpitala w którym pracuje i przy okazji będzie wtedy badanie na obciążenie glukozą.
Tym razem już ewidentnie było widać siusiaka i całą resztę, urósł mu przez miesiąc hehe

reklama
jejku to straszne, ogromnie jej współczuję, ale wiesz może co sie stało? skoro to była ciaza zaawansowana, to chyba musialo coś być przyczyną?:-(

Do góry