_Pysia_
Fanka BB :)
hey wlaśnie skończyłam ryczeć
.....mam łożysko przodujące więc juz do końca ciąży w domu lub w szpitalu....dostałam L4.....na miesiąc
widziałam maleństwo ale przez pochwę nie dało za wiele zobaczyć a przez brzuch nic nie widać bo ma za dużo tłuszczyku...serce bije, ma żołądek i nerki ale nic wiecej lekarz nie widzi niestety chyba jest prawidłowo rozwinięte jak na swój wiek.....w związku z czym w 22 tygodniu mam jechać na USG do Łodzi do jakiejś kliniki podobno maja super USG i tam mi sprawdzą co i jak jestem przerażona.....rycze non stop.....i załamana.....boje sie ze coś zobaczył i dlatego mnie tam wysyła.......
Nic Ci nie wypatrzył!!! Wysyła Cię na RUTYNOWE USG, kótre ma się odbyć między 20-24 tygodniem ciązy. Gdzie bada się wszystkie narzady wew. Skoro juz wie, że jest problem z obejrzenie mdziciaczka to wysyła Cię nie do kliniki, a do miejsca gdzie WIE ŻE JEST DOBRY SPRZĘT. Tym się akurat nie masz co martwić.
A któryś z lekarzy juz Ci chyba mówil o tym przodujacym łozysku. Ja na tego państwowego bencwala do kótrego do tej pory chodziłaś nasłałym chłopa, niech z nim porzadek robi.
Teraz dla Ciebie tylko spokój i duzo odopoczynku.