reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Zgadnijcie co ugotowałam?!

TAK! Znów KAPUŚNIAK!

Mmm....zjadłam już 4 talerze i zrobiłam sobie przerwę przed piątym, bo jest pyszny!

chathamka
Kochana, uważaj na siebie! Co do brzuszka, to ja Ci nie poradze.... Czasami czuje, jakby ciągnął mnie w dół, ale wtedy poleżę na boku i mi przechodzi....

_Pysia_ baby są dziwne! Aż normalnie scyzor się otwiera jak widzi się, jakie potrafią być wredne! Ale cóż.... może fkatycznie zazdroszczą?! hehe!!

kejt82 Co do X-Landera to mi się bardzo podobał i podoba nadal. Przede wszystkim jest praktyczny no i ma wybór kolorów! Ale ja się uparłam na skrętną przednią oś - i to jest moje podstawowe kryterium!

_milena_ no to synuś jak się patrzy! Mały rośnie jak na drożdżach! Gratuluje i oby każda wizyta kończyła się szczęściem - tak jak ta dzisiejsza!

Milena szczerze zazdroszczę siusiaczka - super że maleństwo tak pięknie się rozwija!! ;)

super wozeczek tylko cena troszke duza! ale chyba sie tez wybiore do minska poogladac zwłaszcza ze mam bardzo blisko!

No właśnie mnie cena wydaje się atrakcyjna jak za taki zestaw ;) ale może się nie znam...

jejku to straszne, ogromnie jej współczuję, ale wiesz może co sie stało? skoro to była ciaza zaawansowana, to chyba musialo coś być przyczyną?:-(
Nic jeszcze nie wiem, nie chcę wypytywać, pojadę może jutro do szpitala... to miało być ich drugie dziecko, córeczka w przyszłym tygodniu skończy rok...

Wróciłam księżniczki:-D 2 dostałam z historii, opowiedziałam mu o paktach różnego rodzaju, o 3 wojnach, pokazałam na mapie drogę, jaką ktoś tam z kimś przebył i co ...2! A reszta nawet nie pofatygowała się łaskawie wstać do mapy, i co to za sprawiedliwość pffff !

Chatmanko Do omdleń dochodzi często pod wpływem długiego stania lub przebywania w dusznych i gorących pomieszczeniach a także pod wpływem silnych emocji. Czy nie pracujesz za dużo?

Milena szczerze zazdroszczę siusiaczka - super że maleństwo tak pięknie się rozwija!! ;)

No właśnie mnie cena wydaje się atrakcyjna jak za taki zestaw ;) ale może się nie znam...

Nic jeszcze nie wiem, nie chcę wypytywać, pojadę może jutro do szpitala... to miało być ich drugie dziecko, córeczka w przyszłym tygodniu skończy rok...

Dobrze, że nie będzie wracać do pustego domu. To podobno bardzo duzo daje.

Dobra laseczki. Idę się kąpać i idę do wyrka, bo jutro ciezki dzień w wędrówkach po urzedach. Chociaz dzisiaj trafiłam na swietnego, kompetentnego urzednika w wydziele komunikacji, niestety w chorzowie, a nei w bytomiu. Cóż z powodu auta nei bedę się przemeldowywac...Chyba :D:DNie ma jak 2 meisiace załatwiac jedną sprawę w urzedzie,ale jak juz ją zaaltwimy to uslyszycie o nas w fakcie :D

Ostatnia edycja:
Ładne te Wasze wózki, ale szczerze nie dałabym 1700zł za wózek, za 800zł to już wypas. Bynajmniej jak dla mnie.
Rechot odzywała się? Jak tam z jej pipuchną?

Ja też już idę...
Dziś z mężem troche lepiej, ale nadal nie to samo! Boże, dlaczego faceci są dziwni a my tak skomplikowane?

Dobranoc Lodóweczki! Do jutra!

reklama
Do góry