reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Zgadnijcie co ugotowałam?!

TAK! Znów KAPUŚNIAK!

Mmm....zjadłam już 4 talerze i zrobiłam sobie przerwę przed piątym, bo jest pyszny!

chathamka
Kochana, uważaj na siebie! Co do brzuszka, to ja Ci nie poradze.... Czasami czuje, jakby ciągnął mnie w dół, ale wtedy poleżę na boku i mi przechodzi....

_Pysia_ baby są dziwne! Aż normalnie scyzor się otwiera jak widzi się, jakie potrafią być wredne! Ale cóż.... może fkatycznie zazdroszczą?! hehe!!

kejt82 Co do X-Landera to mi się bardzo podobał i podoba nadal. Przede wszystkim jest praktyczny no i ma wybór kolorów! Ale ja się uparłam na skrętną przednią oś - i to jest moje podstawowe kryterium!

_milena_ no to synuś jak się patrzy! Mały rośnie jak na drożdżach! Gratuluje i oby każda wizyta kończyła się szczęściem - tak jak ta dzisiejsza!

Milena szczerze zazdroszczę siusiaczka - super że maleństwo tak pięknie się rozwija!! ;)

super wozeczek tylko cena troszke duza! ale chyba sie tez wybiore do minska poogladac zwłaszcza ze mam bardzo blisko!

No właśnie mnie cena wydaje się atrakcyjna jak za taki zestaw ;) ale może się nie znam...

jejku to straszne, ogromnie jej współczuję, ale wiesz może co sie stało? skoro to była ciaza zaawansowana, to chyba musialo coś być przyczyną?:-(
Nic jeszcze nie wiem, nie chcę wypytywać, pojadę może jutro do szpitala... to miało być ich drugie dziecko, córeczka w przyszłym tygodniu skończy rok...

Wróciłam księżniczki:-D 2 dostałam z historii, opowiedziałam mu o paktach różnego rodzaju, o 3 wojnach, pokazałam na mapie drogę, jaką ktoś tam z kimś przebył i co ...2! A reszta nawet nie pofatygowała się łaskawie wstać do mapy, i co to za sprawiedliwość pffff !

Chatmanko Do omdleń dochodzi często pod wpływem długiego stania lub przebywania w dusznych i gorących pomieszczeniach a także pod wpływem silnych emocji. Czy nie pracujesz za dużo?

Milena szczerze zazdroszczę siusiaczka - super że maleństwo tak pięknie się rozwija!! ;)

No właśnie mnie cena wydaje się atrakcyjna jak za taki zestaw ;) ale może się nie znam...

Nic jeszcze nie wiem, nie chcę wypytywać, pojadę może jutro do szpitala... to miało być ich drugie dziecko, córeczka w przyszłym tygodniu skończy rok...

Dobrze, że nie będzie wracać do pustego domu. To podobno bardzo duzo daje.

Dobra laseczki. Idę się kąpać i idę do wyrka, bo jutro ciezki dzień w wędrówkach po urzedach. Chociaz dzisiaj trafiłam na swietnego, kompetentnego urzednika w wydziele komunikacji, niestety w chorzowie, a nei w bytomiu. Cóż z powodu auta nei bedę się przemeldowywac...Chyba :D:DNie ma jak 2 meisiace załatwiac jedną sprawę w urzedzie,ale jak juz ją zaaltwimy to uslyszycie o nas w fakcie :D

Ostatnia edycja:
Ładne te Wasze wózki, ale szczerze nie dałabym 1700zł za wózek, za 800zł to już wypas. Bynajmniej jak dla mnie.
Rechot odzywała się? Jak tam z jej pipuchną?

Ja też już idę...
Dziś z mężem troche lepiej, ale nadal nie to samo! Boże, dlaczego faceci są dziwni a my tak skomplikowane?

Dobranoc Lodóweczki! Do jutra!

reklama
Do góry