reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

...Najeli ja już kiedyś taką propozycją rzuciłam (o ile pamiętam:-p), że jedna czy dwie dziewczyny mogłyby napisać do innych dziewczyn na priva swój numer telefonu i wtedy jak któraś znalazłaby się w szpitalu lub z innych powodów nie miałaby dostępu do neta to mogłaby poinformować smsem i nie denerwowałybyśmy się i wiedziałybyśmy co się dzieje:-) co myślicie o tym pomyśle???

Wczoraj był bardzo fajny dzionek:-D czułam się rewelacyjnie i pogoda też była normalnie wiosenna:-) rano pojechałam z Mężusiem do Raciborza do Castoramy:-) oczywiście było tam wiele innych sklepów i pooglądaliśmy przy okazji sprzęt AGD do kuchni, w chińskim markecie kupiłam nawet fajne jeansy ciążowe za 59zł (jestem zadowolona, że taka cena i, że już nie muszę za nimi latać), no i kupiliśmy panele do kuchni:-)

Po południu pojechałam ze szwagierką do IKEI w Katowicach i udało nam się kupić parę ładnych i tanich szafek i półek do łazienki, a poza tym zahaczyłyśmy o inne sklepy i mamy wszystkie dodatki i pierdółki do tej łazienki kupione:-D więc dziś można będzie tam wysprzątać i wszystko ułożyć i już spokojnie z niej korzystać:-) a chłopaki zrobili nam niespodziankę i jak przyjechałyśmy (nie było nas chyba z 5h:-p) to panele były już w kuchni położone, więc może też nie będzie się remont kuchni ciągnął w nieskończoność:-)

Cały czas myślę o Tygrynce i kurczę trzymam ogromnie mocno kciuki, by wszystko było w porządku i żeby do nas wróciła razem z Maleństwem:-)

P.S. Widziałam, że pisałyście o wózkach...powiem Wam, że mi się taki niedrogi spodobał na allegro, no ale nim się na niego zdecydujemy to i tak musimy go na żywo zobaczyć jak gdzieś będzie w jakimś sklepie
:-) podobają mi się kolory: bordo+okręgi; oliwka+okręgi; limonka+kwiaty; oliwka+mozaika:-D
KUNERT POLSKIE WÓZKI NA PASKACH + FOTELIK+GRATIS! (740682940) - Aukcje internetowe Allegro

Śnieżynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty jeśli takie są:-)
Z tymi nr. tel. to super pomysł:tak:;-) zobaczymy jak pójdzie z organizacją i realizacją;-):-)
Fajnie że remoncik Ci tak szybko upływa:tak::-) U nas niestety stoi wszystko w miejscu bo nie ma kiedy:baffled: I chyba sama coś zacznę działać w sobotę bo Grzesiek będzie w pracy;-) Jeszcze nie wiem co ale coś zrobię;-) A wózeczek super niedrogi i fajny tylko pasowało by go jeszcze przetestować;-):-)

reklama
hey wlaśnie skończyłam ryczeć

.....mam łożysko przodujące więc juz do końca ciąży w domu lub w szpitalu....dostałam L4.....na miesiąc

widziałam maleństwo ale przez pochwę nie dało za wiele zobaczyć a przez brzuch nic nie widać bo ma za dużo tłuszczyku...serce bije, ma żołądek i nerki ale nic wiecej lekarz nie widzi niestety chyba jest prawidłowo rozwinięte jak na swój wiek.....w związku z czym w 22 tygodniu mam jechać na USG do Łodzi do jakiejś kliniki podobno maja super USG i tam mi sprawdzą co i jak jestem przerażona.....rycze non stop.....i załamana.....boje sie ze coś zobaczył i dlatego mnie tam wysyła.......
Rechotku kochana nic się nie martw bardzo dobrze że będzeiesz miała usg na dobrym sprzęcie. A łożysko przodujące musisz lezeć odpoczywać ne ma innego wyjścia. I nie płacz już.

Tak wogóle to dzień dobry kochane. Ja też myslę co u Tygrynki słychać i zeby było wszystko dobrze.
Jestem coaz bardziej chora i znowu od kilku dni wymiotuję waga wogóle nie posła mi do góry niby wyniki dobre a tu juz 10 kg w dół. Masakra . Jeszcze się martwę że małą zarażę a ona bidula jeszcze gorzej się męczy. W dodoatku mam za nisko ułożone łozysko więc trzeba uważać nie nosić a jak nie nosic jak my z mala same jestesmy cały czas.:zawstydzona/y:

Rechotku nie denerwuj się już. To nic nie pomoże. Myśl pozytywnie - wiem że ciężko. WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!! TRZEBA W TO WIERZYĆ SKARBIE!!!:tak:

Tak wogóle to dzień dobry kochane. Ja też myslę co u Tygrynki słychać i zeby było wszystko dobrze.
Jestem coaz bardziej chora i znowu od kilku dni wymiotuję waga wogóle nie posła mi do góry niby wyniki dobre a tu juz 10 kg w dół. Masakra . Jeszcze się martwę że małą zarażę a ona bidula jeszcze gorzej się męczy. W dodoatku mam za nisko ułożone łozysko więc trzeba uważać nie nosić a jak nie nosic jak my z mala same jestesmy cały czas.:zawstydzona/y:

PATITKA26 odpoczywaj i rób co każą:tak: Gdybym mogła to przyjechałabym i z chęcią Tobie pomogła:-)

O kurcze to juz 9 ale sie zasiedzialam lece bo zaraz ma byc gosciu z calym tirem cegly i jak mu nie powiem gdzie ma to zwalic to zrzuci na wjeździe i nikt z sasiadow autem nie wyjedzie ale by na mnie kleli :-)

PATITKA koniecznie uwazaj na siebie nie nos malej na rekach wiem ze to trudne ale mysl tez o dzidzi w brzuszku! nie chce cie straszyc ale moja siostra tez nosila w ciazy na rekach swojego ponad rocznego synka i wyladowala z bolami i rozpoczynajaca sie akcja porodowa w szpitalu a nawet nie zaczela 7 miesiaca! Na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo!

PATITKA koniecznie uwazaj na siebie nie nos malej na rekach wiem ze to trudne ale mysl tez o dzidzi w brzuszku! nie chce cie straszyc ale moja siostra tez nosila w ciazy na rekach swojego ponad rocznego synka i wyladowala z bolami i rozpoczynajaca sie akcja porodowa w szpitalu a nawet nie zaczela 7 miesiaca! Na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo!
Wiem kochana staram się jak moge żeby z nia troche pospać ale kurcze niektóe rzeczy musze robić bo nie ma kto.

reklama
Witam się i ja :-D

Tygrynka mocno trzymam kciuki za Was. Odezwij się do nas...

Ja już w pracy siedzę i muszę się z zaległości wygrzebać... :-(

Miłego dzionka Lodóweczki

Do góry