reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dobra , wszytskie wynocha !!!
Przerwa !!!
Jak nie przestaniecie produkowac to sie nie pójdę umyć !!!
Kartofli nie ugotuje , śmieci nie posegreguję !!!
Prosze opuścieć forum !!!
Malujcie obrazy , haftujcie , weźcie udział w karaoke , ale dajcie odetchnąć !!!!

J
A ja mam takie pytanko, czy w waszych związkach zdarzają się przekleństwa w czasie kłótni?
U nas lecą różne panienki... ale nigdy się nie wyzywamy, nie mowimy ty debilu czy idiotko... i nie wyganiamy sie brzydko :)) zadnych odp**** ol sie czy sp*****aj

Rechot cudo psina!!! Ech mojemu Kocurowi marzy się psisko.. ja niestety jestem uczulona na sierść :(

Dobra , wszytskie wynocha !!!
Przerwa !!!
Jak nie przestaniecie produkowac to sie nie pójdę umyć !!!
Kartofli nie ugotuje , śmieci nie posegreguję !!!
Prosze opuścieć forum !!!
Malujcie obrazy , haftujcie , weźcie udział w karaoke , ale dajcie odetchnąć !!!!

Hahaha - idę zamieszać powidła :) Może być?

he he he a jaki Gupi....masssakra jak coś narozrabia to gorzej jak 5-latek...czasami to aż się posikam ze śmiechu jak na niego patrze jak kombinuje

Z Albertem tez tak mieliśmy. Pies był genialny. Potrafił pokazac czy chce isc na dwór, czy pobiegac czy na spacer. Najlpesze było jak isę obrażał. albo jak kombinował jak były podłogi pomyte i wiedział ze mu tam nie wolno włazic. to się kład i zaczynał się powolutku przesuwac, aż mógł sobie łapę połozyć na czystej podłodze :-). Strasznei mi go brakuje.

no z tą produkcją postów to racja, jak nas weźmie to szału idzie dostać, a nadrobić zaległości to graniczy z cudem :-D a potem wszystkie wymiecie i cisza :-D Ale rano znów nadrabiamy popołudniowe luki i ciszę na bb :-D:-D:-D

dobra to ja idę coś zeżreć hahaa

reklama
Do góry