A propos twój piesek jest fajny! Taki malutki rudy lisek, uwielbiam takie, mogłabym go tulić i całować caaaały dzień
Jo, jo szkoda że jak bąka puści, to wszyscy od niego uciekają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A propos twój piesek jest fajny! Taki malutki rudy lisek, uwielbiam takie, mogłabym go tulić i całować caaaały dzień
Piękny
No nie wiem, jak uważasz, mi bynajmniej pomógł
U nas lecą różne panienki... ale nigdy się nie wyzywamy, nie mowimy ty debilu czy idiotko... i nie wyganiamy sie brzydko ) zadnych odp**** ol sie czy sp*****ajJ
A ja mam takie pytanko, czy w waszych związkach zdarzają się przekleństwa w czasie kłótni?
Hahaha - idę zamieszać powidła Może być?
he he he a jaki Gupi....masssakra jak coś narozrabia to gorzej jak 5-latek...czasami to aż się posikam ze śmiechu jak na niego patrze jak kombinuje