reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Jestem, wróciłam, kooooooope latów Już się stęskniłam za moimi ślicznotkami
Nudzi mi się:)
A ja mam takie pytanko, czy w waszych związkach zdarzają się przekleństwa w czasie kłótni?
U nas nie:-) kiedyś mi się zdarzyło a potem mi było tak strasznie głupio, bo on nigdy w ten sposób tak do mnie nie mówił i teraz jak się kłócimy tzn. ja bo on zazwyczaj słucha:-D to nie przeklinamy myślę, że to na dobre nam wychodzi bo rzadko się kłócimy;-):-) Wczoraj to było z jego winy bo się martwiłam ale już ok bo zadzwonił posłodził mi przez telefon a ja tez nie umiem się na niego złościć w końcu bardzo go kocham:-D

Pamiętaj że powinnaś poświęcić co najmniej dwa dni na odpoczynek i regenerację organizmu. Na pewno Porządne wygrzanie i stosowanie domowych sposobów leczenia, pozwoli na szybkie odzyskanie sił, jeżeli nie to wybierz się lepiej do lekarza...nie ma co zwlekać.

Gucha , chyba drewniane !!! Szczerze nie mam pojęcia bo ucieszylismy sie że za darmo i nie pytalismy jakie :)

A czy w moich kłutniach z pocurem zdarzają sie przekleństwa :p? My jesteśmy Buraki i ciągle do siebie klniemy :p
Np . " Ja nie ujebie z tobą , znoku kupiłeś tą kurewska margaryne zamiast masła ?" :D:D:D Nie no brz przesady , ale klnięcie jest dosyc popularne w nasyzm domu , oczywiscie nie jako przecinki , ale jak coś wkurza to nie szczędzę słów :p

Wczoraj to było z jego winy bo się martwiłam ale już ok bo zadzwonił posłodził mi przez telefon a ja tez nie umiem się na niego złościć w końcu bardzo go kocham:-D
To ty jesteś spokojna. Ja jak wiem, że mógł dac znać np. a nie dał to tak się wnerwiam, ze kurz z uszu mi leci wtedy nie odbieram telefonów, i od razu jakieś bezsensowne smsy piszę, głupia jestem wiem i przyznaję ale co zrobić:-D:-D

No u Nas niestety też, nie ma co się oszukiwać rzadko, ale padają przekleństwa.
Pysiu!
-natrzyj na noc dłonie, stopy i klatkę piersiową maścią rozgrzewającą
-wieczorem wypij szklankę gorącego mleka z miodem
-pij rozgrzewające herbatki
-Napar z szałwii - Zalej wrzątkiem torebkę ekspresową ziół. Poczekaj aż się zaparzy. Przestudzonym naparem płucz gardło co 2 godziny.<-- POLECAM

Stosuję maść, miód, i wodę z solą na płukanie

Pysia a z wodą morską próbowałaś? Przynajmniej wysmarkać się po tym można i na pewno w ciąży nie szkodzi.

mam nasc majerankową, która na chwilę pomaga
Pamiętaj że powinnaś poświęcić co najmniej dwa dni na odpoczynek i regenerację organizmu. Na pewno Porządne wygrzanie i stosowanie domowych sposobów leczenia, pozwoli na szybkie odzyskanie sił, jeżeli nie to wybierz się lepiej do lekarza...nie ma co zwlekać.

od tygodnia leże i odpoczywam, byłam u lekarza dzisiaj i to jest przeziebienie ,wiec kazał tylko leżeć.

A wiecie że mój mąż to jest jakiś taki dziwny że się z nim pokłócić nie można. Tzn zwykle to wygląda tak że ja się na coś nakręcę i na niego nawrzeszczę, albo mu truję z pół godziny, a on się nawet słowem nie odzywa i jedyne co można od niego usłyszeć to: "no co ja Ci mam powiedzieć?" Pojęcia nie macie jakie to jest wkurzające:no:

reklama
Pysiu więc kup oscilococinum ! Ja brałam go 3 dni i po 3 dniach od razu czułam się jak bym już była zdrowa, pozostał tylko katar. Są to takie małe granulki, które wsypujesz pod język. Naprawdę pomaga i dla kobiet w ciąży jest bezpieczny

Do góry