reklama
Kejt może byc , byle trwało co najmniej 3 godziny !!!
To może porobię na drutach czy coś )
Julisia
Fanka BB :)
A wiecie że mój mąż to jest jakiś taki dziwny że się z nim pokłócić nie można. Tzn zwykle to wygląda tak że ja się na coś nakręcę i na niego nawrzeszczę, albo mu truję z pół godziny, a on się nawet słowem nie odzywa i jedyne co można od niego usłyszeć to: "no co ja Ci mam powiedzieć?" Pojęcia nie macie jakie to jest wkurzające
Aniu doskonale Cię rozumię mój zachowuje się identycznie a po wszystkim mi tylko powie "nie denerwuj się" i ręce opadają bo co z takim zrobić żeby coś dotarło????
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Super psina!!!!:-)o a to mój sisior kochany mój Bandziorek
Znachorka popieram im trzeba komputery zabrać nie było mnie 10 minut a tu 4 strony Co będzie do jutra?????
Ale mnie naszła ochota na kluski śląskie z sosikiem taki mięsnym i super suróweczką z kiszonej kapuchy i tak o to zrodził się w mej głowie pomysł na obiad
Ostatnia edycja:
_Pysia_
Fanka BB :)
Dobrze pysiu, spokojnie, każdy organizm potrzebuje czegoś innego Fakt że tani nie jest...ale to nie znaczy, że do dupy, próbowałaś chociaż?
Kiedyś stosowałam, oczywiście nei działało. Potem sobie poczytałam ,bo mnie interesowało co znaczy homeopatyczny. ogłólnie polega to na połączeniu malutenkiej ilości surowca z wodą lub alkoholem i wstrzasaniu, potem ponowanie isę rozciecza i wstrząsa, i tak ileś razy. Woda molekularnie pamięta surowiec i to się magicznie przenosi na granulkę cukru...
marga82
Lutóweczka2010
ale jestem happy wlasnie dzwonilam do pracy i dali mi jeszcze 2 dni wolnego czyli 2 dni jeszcze z wami :-) nie jestem jednak taka niezbedna :-) a teraz lece na zakupy bo jest cos trzeba ;-) tylko nie pisac za duzo bo was nie dogonie ;-)
patisia16
To super poodpoczywasz sobie dłużej;-):-)ale jestem happy wlasnie dzwonilam do pracy i dali mi jeszcze 2 dni wolnego czyli 2 dni jeszcze z wami :-) nie jestem jednak taka niezbedna :-) a teraz lece na zakupy bo jest cos trzeba ;-) tylko nie pisac za duzo bo was nie dogonie ;-)
A Wy co tak umilkłyście???? HELOOOOOOŁ!!!!!!!!
marga82
Lutóweczka2010
Pewnie wszystkie wcinaja obiadki :-)
reklama
patisia16
Sama bym wcięła Ale muszę najpierw zrobić Potem będę się obżerać kluchami I sama będę wyglądać jak kluchaPewnie wszystkie wcinaja obiadki :-)