reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

o a to mój sisior kochany mój Bandziorek
3c9cc958f5.jpeg

reklama
Pysiu więc kup oscilococinum ! Ja brałam go 3 dni i po 3 dniach od razu czułam się jak bym już była zdrowa, pozostał tylko katar. Są to takie małe granulki, które wsypujesz pod język. Naprawdę pomaga i dla kobiet w ciąży jest bezpieczny

to jest lek homeoatyczny, kótry na mnie nei podziała, bo w niego nei wierze. Leki te maja mniej wiecej taką skutecznosc jak placebo.

reklama
AniaForever To ten właściciel psa poje... był! I właśnie przez takich debili ludzie boją się psów! Co zamiast mózgu mają powietrze we łbie! Wcale Ci się nie dziwię, że masz uraz i troszczysz się o córeczkę I bardzo Cię podziwiam, że mimo wszystko nie uczysz swej córeczki, że każdy pies jest "fee". To się nazywa mądry rodzic, tylko brać przykład z Ani :-)

Anisen trzymamy kciuki za Ciebie, walcz o swoje! Na pewno wszystko będzie ok!

Gucha Ale psie tematy mamy :-D A propos twój piesek jest fajny! Taki malutki rudy lisek, uwielbiam takie, mogłabym go tulić i całować caaaały dzień :tak::-D:tak::-D

Pysia na katar naprawdę super jest ta woda w atomizerze! ja używałam STERIMAR, polecam gorąco, spróbuj, na pewno wygnasz gile z nosa :-D:tak::-D

Do góry