reklama
marga82
Lutóweczka2010
ANIU popieram
_Pysia_
Fanka BB :)
Pysiu więc kup oscilococinum ! Ja brałam go 3 dni i po 3 dniach od razu czułam się jak bym już była zdrowa, pozostał tylko katar. Są to takie małe granulki, które wsypujesz pod język. Naprawdę pomaga i dla kobiet w ciąży jest bezpieczny
to jest lek homeoatyczny, kótry na mnie nei podziała, bo w niego nei wierze. Leki te maja mniej wiecej taką skutecznosc jak placebo.
_Pysia_
o a to mój sisior kochany mój Bandziorek
Piękny
_Pysia_
Pysia ty weź że w końcu bujnij się do tego lekarza co?????
Byłam, osluchał mnie na płuca nie idzie. Kazał mi stosowac domowe metody, bo nic innego mi przepisac nei może, póki na płuca nei idzie.
reklama
AniaForever To ten właściciel psa poje... był! I właśnie przez takich debili ludzie boją się psów! Co zamiast mózgu mają powietrze we łbie! Wcale Ci się nie dziwię, że masz uraz i troszczysz się o córeczkę I bardzo Cię podziwiam, że mimo wszystko nie uczysz swej córeczki, że każdy pies jest "fee". To się nazywa mądry rodzic, tylko brać przykład z Ani :-)
Anisen trzymamy kciuki za Ciebie, walcz o swoje! Na pewno wszystko będzie ok!
Gucha Ale psie tematy mamy A propos twój piesek jest fajny! Taki malutki rudy lisek, uwielbiam takie, mogłabym go tulić i całować caaaały dzień
Pysia na katar naprawdę super jest ta woda w atomizerze! ja używałam STERIMAR, polecam gorąco, spróbuj, na pewno wygnasz gile z nosa
Anisen trzymamy kciuki za Ciebie, walcz o swoje! Na pewno wszystko będzie ok!
Gucha Ale psie tematy mamy A propos twój piesek jest fajny! Taki malutki rudy lisek, uwielbiam takie, mogłabym go tulić i całować caaaały dzień
Pysia na katar naprawdę super jest ta woda w atomizerze! ja używałam STERIMAR, polecam gorąco, spróbuj, na pewno wygnasz gile z nosa