reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Muszę się Wam wyżalić, jak mnie dziś babsztyl jeden w sklepie potraktował!

Wchodzę do sklepu dziecięcego w Oświęcimiu (duży sklep), stoje w kolejce jak głupia, i jak już w końcu dostałam się do "łaskawej Pani która obsługuje" ... i pytam o wózki, przedstawiając moje wymagania, wymieniam także modele, które znalazłam w internecie - ale nie skupiam się na nich.
A baba do mnie: "czy wiesz ile to kosztuje?" (adyż z cip* nie piłam nigdy wódki,a ona mi przez ty ! masakra)
Więc ja do niej: "a czy wyglądam na nieświadomą??"
Ona: "my takich drogich nie sprowadzamy" (kur*a wózek za 1500zł i drogi!)
"poza tym na taki wózek trzeba czekać!"

Przecież jak klient przychodzi i chce coś na zamówienie, to chyba powinny się starać, aby cokolwiek sprzedać!

Obróciłam się na pięcie i wyszłam!

Chyba kupię wózek w internecie - nie jestem zwolenniczką kupowania na Allegro, ale chyba nie będę miała wyjścia!
Łóżeczko i pościel mam już wybraną na Allegro - bo wychodzi taniej niż w sklepie. Ale nie przypuszczałam, że z wózkiem będą takie jaja!

Najeli co za babsztyl wredny!:confused2: Bym jej w gębę zasadziła to by się opamiętała małpa wredna!:confused2: A jaki wózeczek sobie upatrzyłaś?:-)

Ok dziewczynki ja już uciekam z pracy poczytam Was wieczorem albo rano:-D Nie naskrobcie dużo;-):-) Miłego dnia papa:-D Rechotku powodzenia u gin.;-):-)

Hej kwiatuszki.
moge sobie poprzeklinać, bo mnie trafia. Byłamo oddać arkusze do sprawdzenia i ... okazało sie ze przez ten czas zmienili sposób wypełniania tego dziadostwa ale nikt nie raczył mnie poinformować. Ku..... wa muszę wszystklo napisać jeszcze raz, 25 arkuszy, kazdy 6 stron A4. Ja nie pier.... papier, po prostu mnie rozniesie. Miałam mieć spokojny tydzien a tu musze to zrobic na piątek. jutro mam korki od 15 do 20 wiec po południu nie dam rady, dzis na 17 ide na korki, w środe mamy lekarza i o 15.30 trzeba wyjechać. jedynie czwartek mi zostaje. Ja nie pier... . po prostu strzelic sobie w głowę.
Na dodatek odebrałam wyniki badań i nie wiem czy jest cos dziwnego. w badaniu moczu mam napisane w krwinkach czerwonych_ śweże, pojedyńcze

a najgorsze że niezbyt dobrze sie czuję, a tu trzeba isc i przez 1,5 godziny myśleć na 150%.
no to sobie poklęlam, przepraszam dziewczynki :zawstydzona/y:

reklama
Do góry