reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
witam :-)
Wreszcie mam chwile czasu. Byłam w laboratorium zrobić badania krwi i moczu. Chyba za wcześnie bo wizytę mam w środę, ale w poniedziałek jesteśmy w trasie a we wtorek bałam sie ze mi nie zdążą. wyniki są jutro rano. Zobaczę jak tam z moja morfologią.

nie mam pomysłu co robic na obiad. jutro będzie lazania a dziś, zerooo pomysłu.
musiałam odwołac korki bo musimy dzis isc załatwiac sprawy z przeprowadzką. AAA szukanie jelenia na mieszkanie to jeszcze mam na głowie. Musze zainstalować laserówke i podrukować ogłoszenia. Na lesrówce wyjdzie taniej i mozemy rozwiesić moze i ze 100 ogłoszeń. liczymy na to ze skoro tyle ludzi szuka mieszkania to ktos będzie zdesperowany bardzooo. Musze być jedza i nie powiedzieć o sąsiadach tupaczach.

Dziewczyny mocno trzymam kciuki za wizyty i będe czekała na dobre wiadomości :-)

Witam!
Ja mam dzis okropny dzień obudziłam sie z okropnym bólem gardła i do tego mam kichawke zatkaną! Najgorsze jest to ze nic zbytnio nie mozna wziasc! Poeodzenie na dzisiejszych USG ja mam dopiero 29 i juz sie nie moge doczekać

Powróciłam!!!:-) Może nie w pełni usatysfakcjonowana ale bardzo ale to bardzo szczęśliwa!:-D 100 % pewności na płeć nie mam ale prawdopodobnie dziewczynka:-) Cały czas Kruszynka skakała i się ruszała chwytała rączkami swoich nóżek machała łapką no i do zdjęcia się ustawiła:-D nagrałam sobie jeszcze filmik z biciem serduszka i jak sobie tam harcuje:-D co do samego badania to ma po 5 paluszków ladnie stópki pokazywała nam Kruszynka i wszystko na swoim miejscu i co ważne zdrowe serduszko:-D I waży 386g!:-) No i termin porodu mi się przesunął zgodnie z @ na 3 lutego:-D cieszę się jak głupia ale się poryczałam ze szczęścia że mam zdrowego dzidziusia!!!

Powróciłam!!!:-) Może nie w pełni usatysfakcjonowana ale bardzo ale to bardzo szczęśliwa!:-D 100 % pewności na płeć nie mam ale prawdopodobnie dziewczynka:-) Cały czas Kruszynka skakała i się ruszała chwytała rączkami swoich nóżek machała łapką no i do zdjęcia się ustawiła:-D nagrałam sobie jeszcze filmik z biciem serduszka i jak sobie tam harcuje:-D co do samego badania to ma po 5 paluszków ladnie stópki pokazywała nam Kruszynka i wszystko na swoim miejscu i co ważne zdrowe serduszko:-D I waży 386g!:-) No i termin porodu mi się przesunął zgodnie z @ na 3 lutego:-D cieszę się jak głupia ale się poryczałam ze szczęścia że mam zdrowego dzidziusia!!!
Ale suuuuuuuuper :-):tak::tak::tak::tak::tak::tak: GRATULUJE :))))))

Hej pipeczki Ale dużo znów napisałyście. Trochę pamiętam więc się wypowiem :-D

Co do seriali, to rzadko oglądam. Jedynie Na Wspólnej. A propos normalnie Grzesiek to mnie zaskoczył, skurczybyk! A i Brzydulę oglądam :)

Majsii Nie martw się, czas zleci, nie mówię, że szybko, ale spotkanie będzie cudowne, mistyczne, niezapomniane :-) Ja w rozłące żyłam przez 3 lata- spotkania tylko 1 w m-cu i rzadziej dlatego wiem co czujesz. Uszki do góry słonko ;-)

A grzybki... jeziu aleście mi smaka narobiły czarownice! Jaką mam ochotę na smażone kureczki z cebulką i śmietaną.... :wściekła/y: Poszłabym na grzyby, tylko z tym brzucholem, no i nastraszyłyście tymi kleszczami. Chyba sobie daruję i wyślę teściów-oni lubią chodzić na grzyby :-)

Zapomniałam kto ma dziś wizyty, ale trzymam mooooocno kciuki i dajcie znać szybciutko jak byłu :tak:

cmok, cmok, lecę do sklepu kupić coś na obiadek :-p

W połowie wrzesnia się zaczyna kolejna seria. takze spokojnie oglądaj sobie 5 :), akurat jak skończysz to będzie kilka oddzinków nowej

Pysiu gdzie będzie, gdzie???

witajcie dziewcyznki...
postraszyłyście tymi kleszczami, ale ja i tak w las się pcham :-D nigdy nie miałam kleszcza (tfu tfu, puk puk w niemalowane by nie zapeszyć!) a jutro na 4 dni na Mazury śmigamy :-):-):-) i będziemy spać w domku letniskowym, więc pewnie nawet jak ja nie wyjdę do kleszczy to one przyjdą do mnie:-D i problem obiadków mi na te dni odpada, bo mamusia będzie gotować..ahh :tak:tylko się dziś spakować (co się równa paru godzinom pakowania i tysiącom torbom) i sruuu :tak:
aaa i jeszcze będę miała przewijak:-) taka komoda z Ikei, Leskvik czy coś... ciut obdrapana a więc na promocję plus do tego różne takie ;-) i zamiast 650zł zapłacimy niecałe 300:tak: tak jak Kasiorek czerpie profity z pracy w C&A, tak ja z pracy męża w Ikei ;-)

Hej pipeczki Ale dużo znów napisałyście. Trochę pamiętam więc się wypowiem :-D

Co do seriali, to rzadko oglądam. Jedynie Na Wspólnej. A propos normalnie Grzesiek to mnie zaskoczył, skurczybyk! A i Brzydulę oglądam :) A najczęściej oglądam Discover travel&living uwielbiam po prostu każdy program na tym kanale!

Majsii Nie martw się, czas zleci, nie mówię, że szybko, ale spotkanie będzie cudowne, mistyczne, niezapomniane :-) Ja w rozłące żyłam przez 3 lata- spotkania tylko 1 w m-cu i rzadziej dlatego wiem co czujesz. Uszki do góry słonko ;-)

A grzybki... jeziu aleście mi smaka narobiły czarownice! Jaką mam ochotę na smażone kureczki z cebulką i śmietaną.... :wściekła/y: Poszłabym na grzyby, tylko z tym brzucholem, no i nastraszyłyście tymi kleszczami. Chyba sobie daruję i wyślę teściów-oni lubią chodzić na grzyby :-)

Zapomniałam kto ma dziś wizyty, ale trzymam mooooocno kciuki i dajcie znać szybciutko jak byłu :tak:

cmok, cmok, lecę do sklepu kupić coś na obiadek :-p

reklama

CUDOWNIE PATRYSIU !! :*:-) To teraz trzymamy kciuki żeby była na 100% dziewczynką :-):-)! Moje Gratulacje:rofl2:

Do góry