reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Patrycja gratluję dobrych wieści, i zdrowego maluszka :*
jej ja w środę też chcę takie rzeczy usłyszeć!!!oczywiście oprócz tego, że będzie dziewczynka :p

reklama
Patrycja cieszę się razem z Tobą :-) najważniejsze że dzidzia zdrowa.

Ja odebrałam wynik morfologii i nadal lekka anemia, a tak sie starałam pijąc codziennie sok z marchwi...

Patrycja 214 no to świetnie że prawdopodobnie dziewczynka, ty szczęściaro ale ci zazdroszczę noooo a płacz płacz najważniejsze, że ze szczęścia!!:-D:-D Na pewno maleńka jest śliczna za mamusią, ale się cieszę:-D:-DBuziaki Kochana:-)

Ale suuuuuuuuper :-):tak::tak::tak::tak::tak::tak: GRATULUJE :))))))

CUDOWNIE PATRYSIU !! :*:-) To teraz trzymamy kciuki żeby była na 100% dziewczynką :-):-)! Moje Gratulacje:rofl2:

Patrycja gratluję dobrych wieści, i zdrowego maluszka :*
jej ja w środę też chcę takie rzeczy usłyszeć!!!oczywiście oprócz tego, że będzie dziewczynka :p
Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie:-) No to teraz zaciskajcie kciuki dziewczynkowe żeby tak zostało;-)

Julisia a umiesz jeść pałeczkami?:) Ja nigdy nie jadłam chińszczyzny:) Czy to się je normalnie bo ja nawet nie wiem:D

juz prawie po obiadku :) pałeczkami potrafię jeść ale jak się gapię tak jak teraz w monitor to wygodniejszy widelec;-)

Powróciłam!!!:-) Może nie w pełni usatysfakcjonowana ale bardzo ale to bardzo szczęśliwa!:-D 100 % pewności na płeć nie mam ale prawdopodobnie dziewczynka:-) Cały czas Kruszynka skakała i się ruszała chwytała rączkami swoich nóżek machała łapką no i do zdjęcia się ustawiła:-D nagrałam sobie jeszcze filmik z biciem serduszka i jak sobie tam harcuje:-D co do samego badania to ma po 5 paluszków ladnie stópki pokazywała nam Kruszynka i wszystko na swoim miejscu i co ważne zdrowe serduszko:-D I waży 386g!:-) No i termin porodu mi się przesunął zgodnie z @ na 3 lutego:-D cieszę się jak głupia ale się poryczałam ze szczęścia że mam zdrowego dzidziusia!!!

to super gratulację! dziewczynka świenie! a płacz ze szczęścia nie jest szkodliwy:-)

Marga 82

1. Ocena liczby płodów, ich położenia i czynności serca, ilości naczyń w pępowinie.
  2. Biometria płodu.
    -ewentualna orientacyjna masa płodu
  3. Ocena budowy płodu

No wszystko, co najważniejsze;-)

A no i jeszcze pewnie nerki - opis ewentualnych nieprawidłowości,klatka piersiowa, serce - wielkość, położenie, prawidłowy obraz czterech jam, częstość i miarowość.;-)

reklama
Do góry