reklama
Patrycja 214 no to świetnie że prawdopodobnie dziewczynka, ty szczęściaro ale ci zazdroszczę noooo a płacz płacz najważniejsze, że ze szczęścia!! Na pewno maleńka jest śliczna za mamusią, ale się cieszęBuziaki Kochana:-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Ale suuuuuuuuper :-) GRATULUJE )))))
CUDOWNIE PATRYSIU !! :*:-) To teraz trzymamy kciuki żeby była na 100% dziewczynką :-):-)! Moje Gratulacje
Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie:-) No to teraz zaciskajcie kciuki dziewczynkowe żeby tak zostało;-)Patrycja gratluję dobrych wieści, i zdrowego maluszka :*
jej ja w środę też chcę takie rzeczy usłyszeć!!!oczywiście oprócz tego, że będzie dziewczynka
Julisia
Fanka BB :)
Julisia a umiesz jeść pałeczkami? Ja nigdy nie jadłam chińszczyzny Czy to się je normalnie bo ja nawet nie wiem
juz prawie po obiadku pałeczkami potrafię jeść ale jak się gapię tak jak teraz w monitor to wygodniejszy widelec;-)
Powróciłam!!!:-) Może nie w pełni usatysfakcjonowana ale bardzo ale to bardzo szczęśliwa! 100 % pewności na płeć nie mam ale prawdopodobnie dziewczynka:-) Cały czas Kruszynka skakała i się ruszała chwytała rączkami swoich nóżek machała łapką no i do zdjęcia się ustawiła nagrałam sobie jeszcze filmik z biciem serduszka i jak sobie tam harcuje co do samego badania to ma po 5 paluszków ladnie stópki pokazywała nam Kruszynka i wszystko na swoim miejscu i co ważne zdrowe serduszko I waży 386g!:-) No i termin porodu mi się przesunął zgodnie z @ na 3 lutego cieszę się jak głupia ale się poryczałam ze szczęścia że mam zdrowego dzidziusia!!!
to super gratulację! dziewczynka świenie! a płacz ze szczęścia nie jest szkodliwy:-)
marga82
Lutóweczka2010
PATRYCJA GRATULUJE zdrowej dzIEWCZYNKI !!!!!!
A tak wogóle to co lekarz sprawdza na usg połówkowym bo jakby o czyms zapomniał to nie wiem o co pytać??
A tak wogóle to co lekarz sprawdza na usg połówkowym bo jakby o czyms zapomniał to nie wiem o co pytać??
reklama