reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Majsii Nie martw się, czas zleci, nie mówię, że szybko, ale spotkanie będzie cudowne, mistyczne, niezapomniane :-) Ja w rozłące żyłam przez 3 lata- spotkania tylko 1 w m-cu i rzadziej dlatego wiem co czujesz. Uszki do góry słonko ;-)
Podziwiam! i to naprawdę szczerze podziwiam puki co na razie daję radę tylko mnie wkurza, że tak rzadko może do mnie dzwonić ;/
witajcie dziewcyznki...
postraszyłyście tymi kleszczami, ale ja i tak w las się pcham :-D nigdy nie miałam kleszcza (tfu tfu, puk puk w niemalowane by nie zapeszyć!) a jutro na 4 dni na Mazury śmigamy :-):-):-) i będziemy spać w domku letniskowym, więc pewnie nawet jak ja nie wyjdę do kleszczy to one przyjdą do mnie:-D i problem obiadków mi na te dni odpada, bo mamusia będzie gotować..ahh :tak:tylko się dziś spakować (co się równa paru godzinom pakowania i tysiącom torbom) i sruuu :tak:
aaa i jeszcze będę miała przewijak:-) taka komoda z Ikei, Leskvik czy coś... ciut obdrapana a więc na promocję plus do tego różne takie ;-) i zamiast 650zł zapłacimy niecałe 300:tak: tak jak Kasiorek czerpie profity z pracy w C&A, tak ja z pracy męża w Ikei ;-)
No to udanego letniskowania się :D I fajnie, że ta taniej można coś kupić bo ja to muszę wszystko od podstaw i nie wiem jeszcze od czego się zabrać :D

PATRYCJA GRATULUJE zdrowej dzIEWCZYNKI !!!!!!
A tak wogóle to co lekarz sprawdza na usg połówkowym bo jakby o czyms zapomniał to nie wiem o co pytać??
Po kolei mierzy i mi mówiła po kolei co robi na co patrzy i czy ok Zaczęła od głowki czy móżg jest prawidłowy czy ma wszytskie płaty, potem kręgosłup żołądek brzuszek czy nie ma przepukliny nereczki, pechęrz moczowy nóżki, rączki czy dobra długość i czy wszystkie paluszki najdłużej badała serduszko czy wszystkie komory są czy bicie serduszka jest takie jak powinno być a potem łożysko i czy wystarczająco jest wód płodowych;-)No i na końcu podała mi wagę Kruszynki i jeszcze chwilę pozwoliła mi podglądać Kruszynke co sobie tam wyprawia:-)

Ale wystarczy, że wpiszesz je w googlach i wszystkiego się dowiesz.
tak sie pytam bo mi sie zdaje ze moj gin ma lekka skleroze o malo co by zapomniał mi zrobic usg przeziernosci karkowej gdybym mu nie przypomniała wiec teraz juz wole btc przygotowana gdyby znow cos miał zapomniec! Choc jak juz zobacze z mezusiem mojego skarbka na ekranie to o wszystkim zapominam o co mam zapytac ;-)

reklama
Do góry