reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
A ja bylam na grzybach i cala sie porzadnie obejzalam i inni tez mnie obejzeli czy kleszczy nie mam. Z reszta kleszcze mozna zlapac wszedzie tam gdzie sa drzewa - moja siostre chyba lubia najbardziej bo raz w tygodniu jakiegos kleszcza musi miec! :p bylam na grzybach zebralam troszke ale biodra mnie bolaly od nadmiernego chodzenia. Za duzo zdecydowanie - ale nie meczylam sie, z reszta u mnie ciezko zauwazyc zmeczenie bo cwicze nawet w ciazy :) kondycje utrzymuje caly czas :)

:-)
Dzięki jutro mam jeszcze usg i mam nadzieję że dzidziuś pokaże co skrywa między nóżkami, też oglądałam na wspólnej:-)

trzymam kciuki żeby taki wstydzioch nie był i nóżki rozchyliła

Haus super ale dziewczyny w sobotę bedą nowe odcinki "Gotowe na wszystko" to jest czad - uwielbiam ten serial!
Tylko jak zwykle po 22 a ja śpioch jestem straszny!

Ja już całą serię zaliczyłam - na www.serialeonline.pl polecam stronkę można dużo filmów pooglądać

Dla mnie najlepszym serialem jest Grey's anatomy (Chirurdzy) :-):rofl2: Czekam właśnie na 6 serię od 24 września :-)

też uwielbiam i czekam na nowe odcinki a na ostatnich w serii 5 to ryczałam jak głupia:-p

Julisia dzięki pewnie skorzystam bo nie wysiedzę długo po 22, o rany śmiesznie to brzmi przed ciążą raczej byłam nocnym markiem, a teraz śpię i śpię i jem :-D

Jeszcze tylko 2 dni i powinien być 5 m-c :)

A dziś jadę do teściowej pochwalić się brzusiem :)

No i udało mi się fotkę wreszcie wkleić!

reklama
Wracając do zbierania grzybów - to tez odradzam. moja siostra najadła się strachu przez kleszcze. To było 2 lata temu - poszła na grzyby w zaawansowanej ciąży - termin porodu miała na 15 października ( a grzyby jak wiadomo zbiera się najczęsciej we wrześniu) i jeszcze poszła z 4-letnim synkiem. Obydwoje mieli po 1 kleszczu - na szczęście nie zachorowali, ale ile się strachu najadła i martwiła to szok. W dodatku bała się sama wyciągać im kleszczy i jeździła żeby jej to wyciągnęli, odsyłali ją z pogotowia do przychodni (a to był weekend, więc zamknięta), to do szpitala - chyba tam jej w końcu wyciągnęli.

Do góry