reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
ale mi narobiłyście ochoty tymi grzybami....:-( uwielbiam chodzić po lesie i szukać grzybków ale trochę mnie nastraszyłyscie tymi kleszczami....

śnadanko miałam tak po 9 a już teraz jestem potwornie głodna chyba zmykam na obiadek na jakąś chinszczyznę mam ochotę

ups troche z tą odpowiedzią sie spóźniłam ;)) hihi chodziło oczywiście o slub ;)) ale od jakiegoś czasu głupawka mnie nie opuszcza teraz dopada moją kolezankę z pracy która jest tez w ciaży tyle że 1,5 miesiaca za mną ;)))

A wiecie co, oglądam sobie porody w internecie, jak myją te małe, kochaniutkie perełki, i ten pierwszy krzyk...oglądam i płaczę razem z nimi, to jest coś niesamowitego...

Julisia a umiesz jeść pałeczkami?:) Ja nigdy nie jadłam chińszczyzny:) Czy to się je normalnie bo ja nawet nie wiem:D
ja umiem ja umiem! i bardzo lubie!

na obiad dzis zrobilam barszcz czerwony ( dla mnie niezabielany, reszta bedzie miala ze smietanka). Musze sobie robic jedzonko krwiotwórcze zeby dzidzia sie dobrze rozwijala :):):)

za to mam plany na kolejne trzy dni z obiadem : placek ziemniaczany z twarogiem na ostro ( przepysznosci) kolejne danie to nalesniki orkiszowe z serem bialym na słodko a nastepne to ryz jasminowy z kokosem i sosem bananowym! dwa pierwsze na zamowienie moich mini zachcianek ciazowych a ryz dla mojego Serca.

Hej Kobietki :D
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze :tak:
Ja byłam na zakupach ale oczywiście nic nie kupiłam :-D czyli nic nowego :D
A teraz idę zrobić obiadek tylko nie wiem co :confused:

A Wam jak mija południe Kochane?

reklama
Do góry