reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ale mi narobiłyście ochoty tymi grzybami....:-( uwielbiam chodzić po lesie i szukać grzybków ale trochę mnie nastraszyłyscie tymi kleszczami....

śnadanko miałam tak po 9 a już teraz jestem potwornie głodna chyba zmykam na obiadek na jakąś chinszczyznę mam ochotę

ups troche z tą odpowiedzią sie spóźniłam ;)) hihi chodziło oczywiście o slub ;)) ale od jakiegoś czasu głupawka mnie nie opuszcza teraz dopada moją kolezankę z pracy która jest tez w ciaży tyle że 1,5 miesiaca za mną ;)))

A wiecie co, oglądam sobie porody w internecie, jak myją te małe, kochaniutkie perełki, i ten pierwszy krzyk...oglądam i płaczę razem z nimi, to jest coś niesamowitego...

Julisia a umiesz jeść pałeczkami?:) Ja nigdy nie jadłam chińszczyzny:) Czy to się je normalnie bo ja nawet nie wiem:D
ja umiem ja umiem! i bardzo lubie!

na obiad dzis zrobilam barszcz czerwony ( dla mnie niezabielany, reszta bedzie miala ze smietanka). Musze sobie robic jedzonko krwiotwórcze zeby dzidzia sie dobrze rozwijala :):):)

za to mam plany na kolejne trzy dni z obiadem : placek ziemniaczany z twarogiem na ostro ( przepysznosci) kolejne danie to nalesniki orkiszowe z serem bialym na słodko a nastepne to ryz jasminowy z kokosem i sosem bananowym! dwa pierwsze na zamowienie moich mini zachcianek ciazowych a ryz dla mojego Serca.

Hej Kobietki :D
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze :tak:
Ja byłam na zakupach ale oczywiście nic nie kupiłam :-D czyli nic nowego :D
A teraz idę zrobić obiadek tylko nie wiem co :confused:

A Wam jak mija południe Kochane?

reklama
Do góry