reklama
łeeeee to smacznego a co do żaby to są dni że też tak mamAle to był taki biały serek z rzodkiewką
hey laski mam takie pytanie bo zaczynam się martwić bo czuje w brzuchu na dole jakby ciężar jakby taka ciążącą mi kulkę, jakby coś w brzuchu mi ciążyło czy też tak macie ???? martwie sie może coś się dzieje......laski help
No jak ja tam miałam to czekało mnie leżenie .. ;/ poprustu powiedz o tym swojemu lekarzowi on zadecyduje co się dzieje i co robic moja lekarka kazała mi lezec,no-spa 2 x dziennie. nadal biore no-spę, ale juz nie leżę, tylko oszczedzam sie bardzo . jest wszystko w porzadku takze nie ma powodów do paniki
ale zawsze lepiej powiedziec o tym lekarzowi
No...ciszą i spokojem na forum zmobilizowałyście mnie do roboty! Masakra! Skończyłam cały miesiąc, odrobiłam się jak nie wiem co! Łoo, aż się spociłam! Hehe!
Tygrynka no to racja! Spacer dobrze Ci zrobi, a poza tym to trzeba korzystać z pogody, póki jeszcze można!
shingle może brzuszek nie miał ochoty na serek, dlatego te poburkiwania?! Rozmawiałaś z nim na temat menu? Ja z moim rozmawiam, i rzadko protestuje burkami! hehe
Tygrynka no to racja! Spacer dobrze Ci zrobi, a poza tym to trzeba korzystać z pogody, póki jeszcze można!
shingle może brzuszek nie miał ochoty na serek, dlatego te poburkiwania?! Rozmawiałaś z nim na temat menu? Ja z moim rozmawiam, i rzadko protestuje burkami! hehe
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Ale Ty dopieszczasz tego Adasia;-):-)Shingle Ja myślę, że brzuszek chętnie by wszamał placki ziemniaczane (przynajmniej mój brzuszek hehe) - a ja brzuszka słucham i zrobię mu dzisiaj placuszki!