reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Najeli jakbyś zgadła z tymi plackami :-p Tylko że chyba sobie dzisiaj odpuszczę, bo tak mi krzyczy brzuch że nie wiem. A placki jednak ciężkostrawne są...:-(Może ryż z truskawkami sobie zapodam :-)

a ja wczoraj zrobilam placuszki ziemniaczane, byly takie pyszne, ze na samo wspomnienie znowu leci mi slinka :)))a dzis mam juz gotowy gulasz z szyneczki z duzymi kawalkami warzyw....cebula, papryka, pieczarki, fasolka, cukinia...bedzie mniam :)))))

Oj dziewczynki wy o jedzeniu a ja ostatnio coś apetytu nie mam. Mam zapalenie gónych dróg oddechowych i zatoki...czuje sie na jeża i wzielam kilka dni zwolnienia. Jedynie owoce mi wchodzą....

hey laski mam takie pytanie bo zaczynam się martwić bo czuje w brzuchu na dole jakby ciężar jakby taka ciążącą mi kulkę, jakby coś w brzuchu mi ciążyło czy też tak macie ???? martwie sie może coś się dzieje......laski help

Ja tez to mam... to macica z dzieckiem sie podnosi do gory i jest takie dziwne wrazenie. Masz tez jakby taki napiety brzuch?
Nie martw sie!

Czarodziejka i jak sobie radzisz z zatokami??mnie to czasami chwyta i wtedy sobie po prostu umieram, bo boję się coś wziąć... współczucia, wiem co to za ból, wracaj szybko do zdrowia!!

Miał być spacerek, a jest... spanko-leniuchowanko... po prostu..hm..."pobyłam" z mężem przed jego wyjściem do pracy:-D no i teraz nie mam kompletnie sił na nic, leżę sobie i dochodzę do siebie:-D

HEJ

Ja juz po obiadku, nie mam warunkow do robienia takze sobie zamawiam :-p a co! cos porzadnego raz dziennie tez trezba zjesc.
Dzisiaj jadlam kopytka z cielecina i sosikiem + suróweczki.

Zmuszma sie do jedzenia mieska dla mojego szkrabka ale naprawde przychodzi mi to z wielkaaaa trudnoscia!! :sorry::sorry: teraz czuje sie taka objedzona - cos strasznego! :sorry:

Aaaa wyszlam dzisiaj na 2h - no co no.. juz nie moglam usiedziec:-p:-p
Kupilam sobie w H&M sweterek ciazowy, 2 sukienki i koszule.. sa nawet niezle jak na ciuchy ciazowe calkiem na czasie. czekam na jedne superr jeansy ale ciagle nie ma rozmiaru :wściekła/y:

Teraz juz odpoczywam do konca dnia... za chwile gr POLSKA w siate , potem w koszykowke a wieczorem pilka hihih :-p
Prawdziwy ze mnie kibic :-)

buziaki!

reklama
moja teściowa ostatnio mi mówiła ,ze z tego powodu była na l4, bo jej cięzko było. Ale urodziła w terminie i było z nią ok, tylko ,ze cięzko.

Już wiemy, że auto da się zarejstrowac, i może w przysżłym tygodniu to zaltawimy, ale kurde ile się nie potrzebnie nabiegalismy to nasze.
Zjadłam sobie przed chwilą leczo, tak cholernie ostre, że jak to moja siostra ładnie nazwała gluty z nosa poszły :-):-):-)
Idę zaraz spobie polezec, bo ostatnioo to jem i biegam tylko...

Do góry