A co! W końcu jedynak! heheAle Ty dopieszczasz tego Adasia;-):-)
reklama
a ja wczoraj zrobilam placuszki ziemniaczane, byly takie pyszne, ze na samo wspomnienie znowu leci mi slinka ))a dzis mam juz gotowy gulasz z szyneczki z duzymi kawalkami warzyw....cebula, papryka, pieczarki, fasolka, cukinia...bedzie mniam ))))
Czarodziejka
Fanka BB :)
Oj dziewczynki wy o jedzeniu a ja ostatnio coś apetytu nie mam. Mam zapalenie gónych dróg oddechowych i zatoki...czuje sie na jeża i wzielam kilka dni zwolnienia. Jedynie owoce mi wchodzą....
L
Losek
Gość
hey laski mam takie pytanie bo zaczynam się martwić bo czuje w brzuchu na dole jakby ciężar jakby taka ciążącą mi kulkę, jakby coś w brzuchu mi ciążyło czy też tak macie ???? martwie sie może coś się dzieje......laski help
Ja tez to mam... to macica z dzieckiem sie podnosi do gory i jest takie dziwne wrazenie. Masz tez jakby taki napiety brzuch?
Nie martw sie!
Czarodziejka i jak sobie radzisz z zatokami??mnie to czasami chwyta i wtedy sobie po prostu umieram, bo boję się coś wziąć... współczucia, wiem co to za ból, wracaj szybko do zdrowia!!
Miał być spacerek, a jest... spanko-leniuchowanko... po prostu..hm..."pobyłam" z mężem przed jego wyjściem do pracy no i teraz nie mam kompletnie sił na nic, leżę sobie i dochodzę do siebie
Miał być spacerek, a jest... spanko-leniuchowanko... po prostu..hm..."pobyłam" z mężem przed jego wyjściem do pracy no i teraz nie mam kompletnie sił na nic, leżę sobie i dochodzę do siebie
L
Losek
Gość
HEJ
Ja juz po obiadku, nie mam warunkow do robienia takze sobie zamawiam a co! cos porzadnego raz dziennie tez trezba zjesc.
Dzisiaj jadlam kopytka z cielecina i sosikiem + suróweczki.
Zmuszma sie do jedzenia mieska dla mojego szkrabka ale naprawde przychodzi mi to z wielkaaaa trudnoscia!! teraz czuje sie taka objedzona - cos strasznego!
Aaaa wyszlam dzisiaj na 2h - no co no.. juz nie moglam usiedziec
Kupilam sobie w H&M sweterek ciazowy, 2 sukienki i koszule.. sa nawet niezle jak na ciuchy ciazowe calkiem na czasie. czekam na jedne superr jeansy ale ciagle nie ma rozmiaru
Teraz juz odpoczywam do konca dnia... za chwile gr POLSKA w siate , potem w koszykowke a wieczorem pilka hihih
Prawdziwy ze mnie kibic :-)
buziaki!
Ja juz po obiadku, nie mam warunkow do robienia takze sobie zamawiam a co! cos porzadnego raz dziennie tez trezba zjesc.
Dzisiaj jadlam kopytka z cielecina i sosikiem + suróweczki.
Zmuszma sie do jedzenia mieska dla mojego szkrabka ale naprawde przychodzi mi to z wielkaaaa trudnoscia!! teraz czuje sie taka objedzona - cos strasznego!
Aaaa wyszlam dzisiaj na 2h - no co no.. juz nie moglam usiedziec
Kupilam sobie w H&M sweterek ciazowy, 2 sukienki i koszule.. sa nawet niezle jak na ciuchy ciazowe calkiem na czasie. czekam na jedne superr jeansy ale ciagle nie ma rozmiaru
Teraz juz odpoczywam do konca dnia... za chwile gr POLSKA w siate , potem w koszykowke a wieczorem pilka hihih
Prawdziwy ze mnie kibic :-)
buziaki!
zaczyna się coraz bardziej napięty robić twardszy i ciąży mi jak taka kulka w środku.....no maleństwo waży coraz więcej i woda do tegoJa tez to mam... to macica z dzieckiem sie podnosi do gory i jest takie dziwne wrazenie. Masz tez jakby taki napiety brzuch?
Nie martw sie!
reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
moja teściowa ostatnio mi mówiła ,ze z tego powodu była na l4, bo jej cięzko było. Ale urodziła w terminie i było z nią ok, tylko ,ze cięzko.
Już wiemy, że auto da się zarejstrowac, i może w przysżłym tygodniu to zaltawimy, ale kurde ile się nie potrzebnie nabiegalismy to nasze.
Zjadłam sobie przed chwilą leczo, tak cholernie ostre, że jak to moja siostra ładnie nazwała gluty z nosa poszły :-):-):-)
Idę zaraz spobie polezec, bo ostatnioo to jem i biegam tylko...
Już wiemy, że auto da się zarejstrowac, i może w przysżłym tygodniu to zaltawimy, ale kurde ile się nie potrzebnie nabiegalismy to nasze.
Zjadłam sobie przed chwilą leczo, tak cholernie ostre, że jak to moja siostra ładnie nazwała gluty z nosa poszły :-):-):-)
Idę zaraz spobie polezec, bo ostatnioo to jem i biegam tylko...