reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dwa pytanka do Losek:
1. gdzie kupujesz obiadki??dojeżdżają na Osiedle Warszawskie??:-D kopytka z cielęcinką..mhm..też nie mogę się do mięsa przekonać, ale to to chybabym wszamała...
2. w którym H&M kupujesz?bo w Plazie chyba nie ma dla kobietków w ciąży, a w M1 jakaś bieda była,chyba że to jak ja byłam:-D wklej fotki nowych zakupów!!

reklama
Jejku już nie mam jak się zmobilizować, żeby wziąć się za pisanie mgr... Nieee chce mi się nooo... Mąż dzisiaj spróbował mi pomóc-założyliśmy się, że mam napisać dzisiaj 10 stron. Jak to zrobię-w przyszłym tygodniu zabiera mnie na duże ciążowo-niemowlaczkowe zakupy (do tej pory mnie stopował, że jeszcze mamy czas i że sporo dostaniemy od wyczekującej rodzinki i tysiąca przyjaciół), jak nie - czeka mnie przez tydzień zmywanie naczyń (u nas on się tym zajmuje, hihi jakoś tak wyszło, że po przeprowadzce pierwszy umył parę razy i tak zostało:-)) i robienie takiej kolacji jaką sobie zażyczy... chyba nie za duża ta kara:-p

Akurat dzisiaj zamawialam z Bistro "Dorota" :-) nie wiem jaka ulica - ale maja typowo domowe jedzenie, nie wiem tez czy dowoza bo mam blisko wiec sama wsiadlam w auto i podjechalam.

Jesli chodzi o ciuczki to: w H&M dział ciążowy jest tylko w King Crossie i MALCIE. Natomiast dział ciązowy ZARA - W Browarze. :tak: (tam jeszcze nie bylam)

No moze z nudów porobie zaraz sobie fotki to wkleje w dziale ZAKUPY! :-)
Tygrynka A Ty skad jestes?

Akurat dzisiaj zamawialam z Bistro "Dorota" :-) nie wiem jaka ulica - ale maja typowo domowe jedzenie, nie wiem tez czy dowoza bo mam blisko wiec sama wsiadlam w auto i podjechalam.

Jesli chodzi o ciuczki to: w H&M dział ciążowy jest tylko w King Crossie i MALCIE. Natomiast dział ciązowy ZARA - W Browarze. :tak: (tam jeszcze nie bylam)

No moze z nudów porobie zaraz sobie fotki to wkleje w dziale ZAKUPY! :-)
Tygrynka A Ty skad jestes?

Hm.. chyba kojarzę bistro Dorota, na Bukowskiej jak się właśnie do King Crossa jedzie, nie wiedziałam, że takie dobre jedzonko mają :) muszę z osiedlowej restauracji wziąć, dużego wyboru nie mają, ale mają fajną "promocję" - codziennie coś innego za 10 zł, wczoraj np wołowina po azjatycku, dzisiaj de`volay, a jutro polędwica w sosie kurkowym z kopytkami..oo to chyba poczekam do jutra:-D a Ty na drugi raz z obiadkiem w aucie zapuść się aż do mnie:-D a na jutro mogę Cię zaprosić na polędwicę w sosie kurkowym z kopytkami, bo mam zamiar zrobić:-p
W M1 w H&M jest całych 6 półek z ciążowymi..ogólnie bieda, ale widziałam fajną bluzę odcinaną pod biustem i taką bardziej "wyjściową" malinową tunikę :) wklejaj swoje fotki koniecznie!!!nie wiedziałam, że jest ciążowa Zara...haaa teraz już na bank napiszę te cholerne 10 str mgr i już wiem gdzie zaciągnę małża hihiih:evil:
Mieszkam na ul.Pobiedziska, niedaleko Mogileńskiej, wyjazdówka na Swarzędz, końcowka Malty, niedaleko Starego ZOO, zapraszam:-D zwłaszcza na spacerki do ZOO, ale to akurat teraz się Ciebie nie liczy Losek!!:no:chyba, że pokażesz mi kartę ciąży gdzie będzie napisane "może spacerować":tak:

Hm.. chyba kojarzę bistro Dorota, na Bukowskiej jak się właśnie do King Crossa jedzie, nie wiedziałam, że takie dobre jedzonko mają :) muszę z osiedlowej restauracji wziąć, dużego wyboru nie mają, ale mają fajną "promocję" - codziennie coś innego za 10 zł, wczoraj np wołowina po azjatycku, dzisiaj de`volay, a jutro polędwica w sosie kurkowym z kopytkami..oo to chyba poczekam do jutra:-D a Ty na drugi raz z obiadkiem w aucie zapuść się aż do mnie:-D a na jutro mogę Cię zaprosić na polędwicę w sosie kurkowym z kopytkami, bo mam zamiar zrobić:-p
W M1 w H&M jest całych 6 półek z ciążowymi..ogólnie bieda, ale widziałam fajną bluzę odcinaną pod biustem i taką bardziej "wyjściową" malinową tunikę :) wklejaj swoje fotki koniecznie!!!nie wiedziałam, że jest ciążowa Zara...haaa teraz już na bank napiszę te cholerne 10 str mgr i już wiem gdzie zaciągnę małża hihiih:evil:
Mieszkam na ul.Pobiedziska, niedaleko Mogileńskiej, wyjazdówka na Swarzędz, końcowka Malty, niedaleko Starego ZOO, zapraszam:-D zwłaszcza na spacerki do ZOO, ale to akurat teraz się Ciebie nie liczy Losek!!:no:chyba, że pokażesz mi kartę ciąży gdzie będzie napisane "może spacerować":tak:
hej nie gadaj że mieszkasz tak blisko mnie ihihi ja mieszkam na Warszawskim dokładnie na ul. Konińskiej:-) tzn ogólnioe jestem z samego centrum wyprowadziłam się od mamy, która mieszka blisko Starego Rynku, a teraz wynajmujemy pokój z M:-)

hej nie gadaj że mieszkasz tak blisko mnie ihihi ja mieszkam na Warszawskim dokładnie na ul. Konińskiej:-) tzn ogólnioe jestem z samego centrum wyprowadziłam się od mamy, która mieszka blisko Starego Rynku, a teraz wynajmujemy pokój z M:-)

hehe Kaasiorek ta herbatka jest coraz bardziej realna :D sprawdziłam na Zumi i mieszkamy po dwóch stronach Warszawskiej hehe może z 10 min od siebie:-D to i na spacerki możemy razem chodzić:-D a jutro robię na obiad polędwicę w sosie kurkowym z kopytkami na którą próbuję zaprosić Losek, może wpadniesz:-D:-D

Losek, masz takie duże domiszcze???Jeśli tak to zazdroszczę!!My z T. wynajmujemy małe 32m2 mieszkanko, ale już szukamy czegoś większego i na właśność..ale pewnie skończy się na jakiś 10m więcej:-D Losek i chyba urosły Ci chyba włoski co?tak kojarzę od wcześniejszych fotek-super!bardzo kobieco:-)

a co do lekarza to chodzę do dr Tomasza Urbaniaka na plac Spiski obok parku Sołackiego, ale ma drugi prywatny gabinet na Słowiańskiej:) baaaardzo dobry lekarz ma kilka specjalizacji itd.

reklama
Do góry