reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Ale to był taki biały serek z rzodkiewką
Twarog-Delikatny-rzodkiewka-41324-big.jpg

Rechotku mnie też brzuszek ciągnie w dół;-) Ja właśnie wcinam bułeczkę z szynusią i mam jeszcze knopersika to co że jest 12.40 i tak będzie mi smakować:-D a do tego soczek pomarańczowy:-D

Łeee... to dziękuję :-p Rozmawiałam teraz z mamą przez telefon - ona też słyszała :szok: Brzuch mnie normalnie zagłusza.... Jeszcze nigdy w życiu tak głośno mi nie brzęczało...:sorry:

hey laski mam takie pytanie bo zaczynam się martwić bo czuje w brzuchu na dole jakby ciężar jakby taka ciążącą mi kulkę, jakby coś w brzuchu mi ciążyło czy też tak macie ???? martwie sie może coś się dzieje......laski help

No jak ja tam miałam to czekało mnie leżenie .. ;/ poprustu powiedz o tym swojemu lekarzowi on zadecyduje co się dzieje i co robic ;) moja lekarka kazała mi lezec,no-spa 2 x dziennie. nadal biore no-spę, ale juz nie leżę, tylko oszczedzam sie bardzo . jest wszystko w porzadku ;) takze nie ma powodów do paniki :)
ale zawsze lepiej powiedziec o tym lekarzowi ;)

No...ciszą i spokojem na forum zmobilizowałyście mnie do roboty! Masakra! Skończyłam cały miesiąc, odrobiłam się jak nie wiem co! Łoo, aż się spociłam! Hehe!

Tygrynka no to racja! Spacer dobrze Ci zrobi, a poza tym to trzeba korzystać z pogody, póki jeszcze można!

shingle może brzuszek nie miał ochoty na serek, dlatego te poburkiwania?! Rozmawiałaś z nim na temat menu? Ja z moim rozmawiam, i rzadko protestuje burkami! hehe

Shingle Ja myślę, że brzuszek chętnie by wszamał placki ziemniaczane (przynajmniej mój brzuszek hehe) - a ja brzuszka słucham i zrobię mu dzisiaj placuszki!

reklama
Do góry