reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

shingle cóż , a nam nie pozostaje nic innego, jak GRATULOWAĆ! To wspaniałe! Je je jupi! Gratulujemy Milenki! Jak ja się cieszę! :-):-):-)
Jak już opanujesz emocje, napisz nam coś więcej !

reklama
Dziewczyny,

dzis dowiedzialam sie, ze na badaniu krwi robionym w kwietniu mialam podniesiony hormon tarczycy- w maju zaszlam w ciaze. czy to jest grozne w ciazy?? Lekarz nie poinformowal mnie o wynikach- dowiedzialam sie dopiero dzis.

Pozdrawiam

Witajcie Kochane :))
mówię cześć i uciekam robić gołąbki, mam do nadrobienia 10 stron, ale to jak już gołąbeczki będą w garnku,,,, tak mnie naszło,że po prostu musze zrobić!! no a fotkę wstawię i fryzurki i BRZUCHA jak sie wkońcu doproszę męża żeby zrobił mi zdjęcie :) do później ;)

Shingle wielkie gratulacje!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Rechotku nie płacz, bo dzidziuś też to odczuwa. Musisz być twarda, wiem że to trudne ale tak będzie lepiej.

Musiałam nadrobić 12 stron zanim doszłam do tego miejsca, aż trudno mi uwierzyć że większośc z Was jeszcze pracuje, bo tu tyle stron zapisanych. Ja siedzę na l4 od 9tc, lekarz powiedział że to, że ja pójdę do pracy i będę się przemęczać nic mi nie da. A poza tym moja praca jest trochę ciężka. Pracowałam w salonie obuwniczym. Magazyn sklepu to wysokie regały na które trzeba się wspinać po drabinie. A do tego przyjmowanie towaru i użeranie się z niezdecydowanymi klientami. Co to to nie!!!!Dzidziuś jest najważniejszy i nie ma bata. Cała reszta się nie liczy:tak:

nie róbcie mi tu takich smaków, bo u mnie ulewa na maxa, w lodówce parówki i światło, a na dodatek jedyne spodnie musiałam wyprać i nawet gdy przestanie lać to nie mam w czym iść:wściekła/y:

reklama
Najeli, chodzi za mną to leczo co dziewczyny gotowały wczoraj:-) podać adres?:-D ale mam też ochotę na waniliowe ptasie mleczko Milki:-) Więc najpierw leczo i biała herbata, a potem na deser ptaśkie mleczko. A potem jeszcze mdłości i mogę iść spać:-D

Do góry