reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

rechot1sb głowa do góry! Lekarze szybko wyczaili co się dzieje, zaczęli szybko reagować. Poza tym sama siebie kontrolujesz i wiesz, jeżeli coś jest nie tak. Grunt, że lekarze wiedzą jaka jest sytuacja i uwierz mi, że zrobią wszystko, aby było dobrze z maleństwem!
Dlatego wydmuchaj nosek, otrzyj łezki i uśmiechnij się, bo będziesz w lutym najszczęśliwszą mamą, najukochańszego maleństwa! Nie ma czym się martwić!

reklama
rechot1sb głowa do góry! Lekarze szybko wyczaili co się dzieje, zaczęli szybko reagować. Poza tym sama siebie kontrolujesz i wiesz, jeżeli coś jest nie tak. Grunt, że lekarze wiedzą jaka jest sytuacja i uwierz mi, że zrobią wszystko, aby było dobrze z maleństwem!
Dlatego wydmuchaj nosek, otrzyj łezki i uśmiechnij się, bo będziesz w lutym najszczęśliwszą mamą, najukochańszego maleństwa! Nie ma czym się martwić!
Całkowicie się z tobą zgadzam i wszystkie przykre wspomnienia odejdą i będziesz rechot1sb się cieszyć swoim maleństwem:tak:
Dobra Kobitki Wy tu mi lepiej napiszcie co dobrego na obiadek pichcicie?:rofl2: Bo ja tu zaraz jajo zniosę a tak bym coś zjadła ale jeszcze nie wiem co:-D

MI mam przyniosla wlasnie obiadek , bo u mnie remont wiec teraz jestem u nich, b na obozie, chcoiaz tutaj oni tez maja remont i mieszkamy wszysayc do gory w fdomu, nawet kuchni nie ma. Wiec jedzenie z restauracjil

Wmusilam w siebie wlasnie MIESO :sorry::sorry: nawet 2 kawalki co dla mnie jest mega wyczynem + buraczki na hemoglobine i pzyzy z sosem pieczeniowym to ostatnie luibie najbardziej:-)

ale dupka mnie juz boli od lezenia... :sorry::sorry:

Co do obiadu.... to ja mam wczorajszą ogórkową z ryżem, i gotowe pierogi z truskawkami (obiad w 3 minuty), dziś zaś praca do 17 więc nie będę miała siły! ;-) Ale jutro wolne!!

MI mam przyniosla wlasnie obiadek , bo u mnie remont wiec teraz jestem u nich, b na obozie, chcoiaz tutaj oni tez maja remont i mieszkamy wszysayc do gory w fdomu, nawet kuchni nie ma. Wiec jedzenie z restauracjil

Wmusilam w siebie wlasnie MIESO :sorry::sorry: nawet 2 kawalki co dla mnie jest mega wyczynem + buraczki na hemoglobine i pzyzy z sosem pieczeniowym to ostatnie luibie najbardziej:-)

ale dupka mnie juz boli od lezenia... :sorry::sorry:

mmmm... pyzy:-):-):-):-) Leż leż lepiej żeby dupka bolała niż brzuszek;-)

Co do obiadu.... to ja mam wczorajszą ogórkową z ryżem, i gotowe pierogi z truskawkami (obiad w 3 minuty), dziś zaś praca do 17 więc nie będę miała siły! ;-) Ale jutro wolne!!
ogórkowa... pyszności:-D
No to ja już mam obiad na dzisiaj:-D:-D:-D

Ok Dziewczynki ja zmykam już do domku:-) Miłego popołudnia i wieczoru smacznych obiadków i dobrych humorków Wam życzę:-D Bo znając życie to jak wrócę to nie będę miała na nic siły:-( Zdam Wam jutro relację z wizyty:sorry: Do jutra papa:-)

Czesc Dziewczęta;) Widzę ,że tu o biadkach :) ja już najedzona dziś serwowałam sama sobie : kotleta schabowego w panierce, ziemniaczki i sałatkę z zielonych pomidorów;) taki szybki ale za to jaki dobry obiad :D

reklama
Kochane moje Śnieżynki.
Pięknie Wam dziękuję za kciuki :tak:

Pan doktor powiedział że na 99% to DZIEWCZYNKA :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Jestem przeszczęśliwa :rofl2:
Narazie tylko siedzę i płaczę ( ze szczęścia oczywiście) więc nic więcej nie napiszę. Wieczorkiem zdam dokładniejszą relację :tak:

Do góry