reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Shingle tak się cieszę że będziesz mamą Milenki, niewiem czemu ale czuje że będzie u mnie chłopaczek, a gdzieś tam w duchu chciałabym córcię. Ale jak rodzina mi się pyta co czuje, to mówię, że czuje na 100% dziecko:-) Tylko Wy moje Kochane Brzuchatki wiecie co naprawdę myślę:tak:

Heheh, ja też czuję, że u mnie w brzuszku będzie chłopaczek, choć cała rodzinka włącznie z mężem i mną chcieliby dziewuszkę :tak: Ale zobaczymy co tam w środku wywija fikołki :-D Choć mi mówią, że się w ogóle nie zmieniłam w tej ciąży i na pewno będzie dziewczynka.... Inni z kolei, że po kształcie brzucha to na 100% chłopak :laugh2: Ogłupieć można haha :szok:

Shingle serdeczne gratulacje! Baaaardzo się cieszę, że będziesz mamą upragnionej Milenki, swoją drogą to baaaardzo ładne imię :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie moje kochane Śnieżynki:-) piszę do Was już z domku:-D coś mi się zacięło z cytowaniem Was, więc piszę tak:-D

Tyska witaj ponownie i super, że wszystko u Was w porządku:-)

Rechot trzymam kciuki, byś wytrzymała dla Maluszka:-)

Shingle gratuluję córeczki i cieszę się, że jest ok:-)

kaasiorek84
następnym razem podglądniesz Maluszka i już pewnie poznasz płeć:-) a co do L4 to ja jestem od 2 lipca i nie mam zamiaru wracać, ale widzicie jakie ze mną przeboje, więc to nawet lepiej:-p

Losek dobrze, że z Dzidzią w porządku, a resztę podreperujesz:tak:

_Pysia_ super, że Maleństwo zdrowo rośnie, a Ty się nie przejmuj, bo troszkę pojesz witaminek i będzie dobrze:-)

Anisen najważniejsze, że z Maleństwem w porządku, a Mężuś jeszcze będzie szalał z radości, że ma córcię:-) widzisz mówiłam, że się wszystko ułoży:-)

Tygrynka powiem Ci, że moja mama zawsze mówiła, że z naszej czwórki to ja byłam najbardziej odpowiedzialna i poukładana, ale teraz to jest masakra...co chwilę czegoś zapominam i w ogóle jestem jakaś bardziej roztrzepana:-p

Jestem w domku już od 11, ale troszkę trwało zanim Was poczytałam:-) ze mną już w porządku to co siedziało na nerce już zeszło, więc i ból przeszedł;-) w następnym tygodniu mama załatwi mi konsultację u urologa i będę wiedziała co robić, by zaś tego samego nie było:tak: z Sóweczką w porządku ma już prawie 12cm:-D resztę wiadomości wpisałam na wątku, na którym wrzuciłam też foteczkę:-D płci jeszcze nie znamy, ale ja tam się z tym nie spieszę, bo nie muszę wiedzieć:-p

Hehe mega się śmiałam na USG, bo ginek miał jakąś stażystkę i przy okazji skoro robił mi USG nerek to pokazał jej co gdzie mam w środku:-) JA nie Sówka:-p

Cieszę się kochane z wszystkich udanych wizyt, oczywiście trzymam kciuki za następne i dobrze, że u Was w porządeczku:-)

Aha i muszę pochwalić mojego Mężusia, bo przez ten czas jak mnie nie było tak tak szybciutko się uporał z tą łazienką, że jestem w szoku:szok: kafelki już na podłodze są, a dziś kładą się na ścianie, a przypomnę, że tam wszystko trzeba było zrobić od podstaw, wodę, kanalizację, prąd i takie tam inne na czym się nie znam:-p

Lutóweczki gołąbki z garnku i zapraszam wszystkie chętne na jutro, bo dopiero będą dobre, co do sosu to będą 2 bo mąż pomidorowy a ja pieczarkowy,,, tak to już u nas jest :D
nie mam sił odpisywać na wszystkie posty ale Tobie Anisen powiem,że masz super męża i jak czytałam Twój opis to sie pobaczałam,,,, Pozdrawiam cieplutko i dobrej nocki życzę, Buziaki :)

Witajcie moje drogie, w ten piękny wieczór!

Paullla
Pięknie to opisałaś! Pamiętam jak poszłam pierwszy raz do lekarza, by potwierdzić ciążę... Widziałam masę kobiet w ciąży, które były blade, miały podkrążone oczy i luźne gacie. Powiedziałam sobie, że nigdy nie będę tak wyglądać!
A teraz jak patrze w lustro wyglądam tak samo, jak one! Niby koszmar, bo przecież nie będę dzień w dzień pełnego makijażu robić! Ale to takie cudowne być w ciąży, mieć dolegliwości z nią związane, ale być zarazem najszczęśliwszą osobą na świecie! Używać słowa: "mama" myśląc o sobie. To uczucie nie do opisania....

Mamo Sówko
, witaj z nami! Teraz dużo odpoczywaj i dbaj o Sóweczkę! Cieszę się ogromnie, że jesteś już z nami , cała, zdrowa i szczęśliwa!

P.S. Dziewczyny, jak Wy robicie te kolorowe świecące napisy? Ja dziś wygenerowałam jeden, nawet fajnie wyszedł, ale za pierona nie mogłam go umieścić na forumku.... Który kod i gdzie go wklejałyście? Chyba, że macie jakieś inne sposoby na poskromienie tego czegoś :-)

Najeli najlepiej zrobić to na stronie glitery.pl, robisz napisik, generujesz i kopiujesz kod i wklejasz identycznie jak suwaczek

Kurcze, chyba za tępa jestem na to, bo próbowałam kilkakrotnie, to mi wyświetla , że plik jest invalid hehe :-) Ale przecież nie muszę tego mieć! Grunt, że jest suwaczek! Sory, że zawracam głowę pierdołami hehe! Obiecuje, że przestane!

Idę dziewczynki spać! Do juterka!!!!!!

Mama Sówka witam cieszę się że już w domku jesteś i lepiej się czujesz!

właśnie opanowałam porcję krokieciuków, sałatki i barszczyku, pyszne było a teraz kąpanko i lulu.. dobranoc śnieżynki

reklama
Witam z rana wszystkie Lutóweczki:-)

agaB jak wrócę z pracy to piszę się u ciebie na te gołąbki w sosie pomidorowym pewnie są przepyszne:-)

Właśnie zauważyłam że mi suwaczek przeskoczył na 5 okienko co oznacza że rozpoczęłam 5 miesiąc ciąży ale ten czas leci:tak:

Do góry