reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Był mój mąz. przyniósł mi bukiet czerwonych róz a dla Kingi misia pluszowego kremowego, takiego słodkiego. pocałował i powiedział, ze przeprasza za to ze ze mną nie porozmawiał wczoraj. potem posiedzielismy i pogadalismy sobie. Ochrzanił mnie ze płacze ale takim głosem jakby pocieszał i mówił ze jestem głupiutka skoro pomyślałam ze moze mnie kochać mniej. misdiu to pierwszy prezent dla naszego dziecka, na wstązeczce która ma mąz napisał - Kochanej córeczce.
Ja gonie robic obiad. będe zaglądać w trakcie gotowania.

Widzisz jaki Kochany :-) Mężczyźni czasami muszą sobie przemyśleć...i jesteś Szczęściarą, bo są i tacy, że by czegoś tak miłego nie zrobili...

A z tym portfelem to dobre hahaha:-):-)Mnie też parę razy zdarzyło się zamachnąć z talerzem do kosza, a ze śmieciami do lodówki... ah te kobiety :rofl2::-)

Anisen z tym portfelem to dobre!!

u mnie roztargnienie ciążowe przejoł chyba bardziej mąż, jakiś czas temu dwa dni po rząd zatrzasnoł kluczyki od samochodu w bagażniku i to tak że przez 3 dni byliśmy bez auta zanim uda lo sie je z tamtąd wydostać

Mo maz jakis rok temu zatrzasnął kluczyki do samochodu w środku auta. na nieszczęscie był wtedy w trasie i wysiadł zeby sprawdzic na mapie drogę. został z telefonem i mapa w rece ale bez pieniedzy. Najśmieszniej ze najlepszym narząedziem do włamania do opla Astry okazał sie zwykły wieszak na ubrania ;-). panowie z serwisu w 10 minut otworzyli nim drzwi samochodu.
Widzisz jaki Kochany :-) Mężczyźni czasami muszą sobie przemyśleć...i jesteś Szczęściarą, bo są i tacy, że by czegoś tak miłego nie zrobili...

A z tym portfelem to dobre hahaha:-):-)Mnie też parę razy zdarzyło się zamachnąć z talerzem do kosza, a ze śmieciami do lodówki... ah te kobiety :rofl2::-)
jestem szczęsciarą , wiem o tym.
ja wczesniej nie byłam taka roztyargniona, o nie. zawsze wszystko poukładane , njapierw 3 razy pomyślałam potem robiłam. A teraz az głowa puchnie co jeszcze wymyśle. kiedyś otowrze zamrazalnik i bedą z niego wystawć skarpetki:laugh2:

Macie przynajmniej takie mało niebezpieczne te głupotki. Ja ostatnio sparzałam cześci do robota kuchennego wrzątkiem, tyle ze zapomniałam ,że drugą ręką trzymam ta część. Bolało. A dzisiaj jak robiłam zupkę, to mi marchewka wystawała z goroącej wody i postanowiłam ją wepchnąc głębiej do garnka - paluchami... A to dopiero początek ciąży, ciekawe co jeszcze wymyślę. (bo do co raz mniej skoordynowaneych ruchówy i potykania się na schodach to się już przyzwyczaiłam )

podejrzewam ze do czystosci to im bedzie daleko ;-)z tymi czystymi raczej nie trafie do kuchni bo nie po drodze. Za to z brudnymi moge zakrecic w nie te drzwi

najwieksze i najokrutniejsze zapominalstwo przydarzyło sie zonie mojego kuzyna. Kupili w zoologicznym rybkę do akwarium. miała przejsc kwarantanne w słoiku i Asia wsadziła z rozpędu ten słoik do lodówki. Rybka nie przetrzymała temp kilku stopni i zasnęła na wieki

Dziewczyny szczerze powiem że mi się pisać nie chce, jakoś mi ochota odeszła na wszystko, jestem załamana bo złe mysli przychodzą mi do głowy, że z dzidziusiem przez tą całą cukrzycę coś jest nie tak, a że się chore urodzi a że martwe a że może jeszcze nie wiem jaka tragedia...ma czas zwątpienia, boje się wpadam w panikę i ryczę ciągle....czy to że jestem chora oznacza tragedię, wykryli szybko działają szybko....znacie kogoś kto był w takiej sytuacji, kogoś kto mimo wszytko urodził zdrowe dziecko, tak strasznie się boje.....idę poryczeć troszkę.....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dziewczyny szczerze powiem że mi się pisać nie chce, jakoś mi ochota odeszła na wszystko, jestem załamana bo złe mysli przychodzą mi do głowy, że z dzidziusiem przez tą całą cukrzycę coś jest nie tak, a że się chore urodzi a że martwe a że może jeszcze nie wiem jaka tragedia...ma czas zwątpienia, boje się wpadam w panikę i ryczę ciągle....czy to że jestem chora oznacza tragedię, wykryli szybko działają szybko....znacie kogoś kto był w takiej sytuacji, kogoś kto mimo wszytko urodził zdrowe dziecko, tak strasznie się boje.....idę poryczeć troszkę.....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Rechotku znam. nawet dwie dziewczyny. jedna to moja kolezanka z pracy. Urodziła 7 miesiecy temu śliczną zdrową córeczkę. Mała rozwija sie ksiązkowo. Kolezanka miała ciazową cukrzyce i problemy z tarczycą. a dodatkowo co chwila łapała jakies infekcje. Ale urodziła w terminie naturalnie. Moja kuzynka Marzena ma juz 1,5 rocznego synka. cukrzyca przyplątała sie u niej na samym początku ciazy, tak ok 6 tygodnia ja zdiagnozowali, ale ze odpuscili. prze sie rozwinęla do postaci w której musiała brać insuline. A mały jest przekochany, żywe sreberko w domu.
Kochana głowka do góry, lekarze zadbaja by Tobie i dziecku nie stała sie krzywda. Bedziesz dbać o diete, insuline, często robic badania i w razie niepokojących objawów bardzo szybko to wychwycą. Bedzie dobrze, bardzo w to wierzę. uśmiechnij sie Słoneczko:-)

Kochana nie płacz:-( strasznie mi smutno bo nie wiem jak Ci pomóc:-( Gdyby z dzidziusiem było coś nie tak to by Cię od razu do szpitala wysłali musiałabyś leżeć... Więc na pewno dzidzia jest zdrowa teraz Ty musisz dbać o siebie żeby dalej tak było z maleństwem a po ciąży wszystko wróci do normy zobaczys:tak:

reklama
rechot głowa do góry porycz ile potrzebujesz ale nie mysl że coś jet nie tak bo się dodatkowo stresujesz a to dzidzi nie pomaga musisz myslec pozytywnie a wszystko ułoży sie tak jak trzeba

Do góry