reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

rechot1sb głowa do góry! Lekarze szybko wyczaili co się dzieje, zaczęli szybko reagować. Poza tym sama siebie kontrolujesz i wiesz, jeżeli coś jest nie tak. Grunt, że lekarze wiedzą jaka jest sytuacja i uwierz mi, że zrobią wszystko, aby było dobrze z maleństwem!
Dlatego wydmuchaj nosek, otrzyj łezki i uśmiechnij się, bo będziesz w lutym najszczęśliwszą mamą, najukochańszego maleństwa! Nie ma czym się martwić!

reklama
rechot1sb głowa do góry! Lekarze szybko wyczaili co się dzieje, zaczęli szybko reagować. Poza tym sama siebie kontrolujesz i wiesz, jeżeli coś jest nie tak. Grunt, że lekarze wiedzą jaka jest sytuacja i uwierz mi, że zrobią wszystko, aby było dobrze z maleństwem!
Dlatego wydmuchaj nosek, otrzyj łezki i uśmiechnij się, bo będziesz w lutym najszczęśliwszą mamą, najukochańszego maleństwa! Nie ma czym się martwić!
Całkowicie się z tobą zgadzam i wszystkie przykre wspomnienia odejdą i będziesz rechot1sb się cieszyć swoim maleństwem:tak:
Dobra Kobitki Wy tu mi lepiej napiszcie co dobrego na obiadek pichcicie?:rofl2: Bo ja tu zaraz jajo zniosę a tak bym coś zjadła ale jeszcze nie wiem co:-D

MI mam przyniosla wlasnie obiadek , bo u mnie remont wiec teraz jestem u nich, b na obozie, chcoiaz tutaj oni tez maja remont i mieszkamy wszysayc do gory w fdomu, nawet kuchni nie ma. Wiec jedzenie z restauracjil

Wmusilam w siebie wlasnie MIESO :sorry::sorry: nawet 2 kawalki co dla mnie jest mega wyczynem + buraczki na hemoglobine i pzyzy z sosem pieczeniowym to ostatnie luibie najbardziej:-)

ale dupka mnie juz boli od lezenia... :sorry::sorry:

Co do obiadu.... to ja mam wczorajszą ogórkową z ryżem, i gotowe pierogi z truskawkami (obiad w 3 minuty), dziś zaś praca do 17 więc nie będę miała siły! ;-) Ale jutro wolne!!

MI mam przyniosla wlasnie obiadek , bo u mnie remont wiec teraz jestem u nich, b na obozie, chcoiaz tutaj oni tez maja remont i mieszkamy wszysayc do gory w fdomu, nawet kuchni nie ma. Wiec jedzenie z restauracjil

Wmusilam w siebie wlasnie MIESO :sorry::sorry: nawet 2 kawalki co dla mnie jest mega wyczynem + buraczki na hemoglobine i pzyzy z sosem pieczeniowym to ostatnie luibie najbardziej:-)

ale dupka mnie juz boli od lezenia... :sorry::sorry:

mmmm... pyzy:-):-):-):-) Leż leż lepiej żeby dupka bolała niż brzuszek;-)

Co do obiadu.... to ja mam wczorajszą ogórkową z ryżem, i gotowe pierogi z truskawkami (obiad w 3 minuty), dziś zaś praca do 17 więc nie będę miała siły! ;-) Ale jutro wolne!!
ogórkowa... pyszności:-D
No to ja już mam obiad na dzisiaj:-D:-D:-D

Ok Dziewczynki ja zmykam już do domku:-) Miłego popołudnia i wieczoru smacznych obiadków i dobrych humorków Wam życzę:-D Bo znając życie to jak wrócę to nie będę miała na nic siły:-( Zdam Wam jutro relację z wizyty:sorry: Do jutra papa:-)

Czesc Dziewczęta;) Widzę ,że tu o biadkach :) ja już najedzona dziś serwowałam sama sobie : kotleta schabowego w panierce, ziemniaczki i sałatkę z zielonych pomidorów;) taki szybki ale za to jaki dobry obiad :D

reklama
Kochane moje Śnieżynki.
Pięknie Wam dziękuję za kciuki :tak:

Pan doktor powiedział że na 99% to DZIEWCZYNKA :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Jestem przeszczęśliwa :rofl2:
Narazie tylko siedzę i płaczę ( ze szczęścia oczywiście) więc nic więcej nie napiszę. Wieczorkiem zdam dokładniejszą relację :tak:

Do góry