reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
ja sie zalamalam bo dzisiaj uslyszalam,ze od 8 tygodnia dolegliwosci sie nasilaja.... :|
Kochana, ale pewnie nie u wszystkich
Boję się cieszyć tą ciążą... Staraliśmy się 9 m-cy o dzidziusia.
17 lipca mam następną wizytę i mam nadzieję że usłysze serduszko.A co będzie jak nie...:-(
Nie mam żadnych objawów myślicie że to oznaka czegoś złego?
Kochana to powinnaś się cieszyć:-)
Ja już jestem po wizycie:-) wszystko narazie jest w porządku na USG było widać tylko pęcherzyk mam za trzy tygodnie (14 lipca) przyjść na następną wizytę i wtedy powinno być już coś więcej widać aha i dostałam Luteinę 2 razy dziennie dopochwowo fotki nie mam
L
Losek
Gość
no to super, a dlaczego dal Ci luetine, tak profilaktycznie?
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witam Was dziewczyny - juz jestem po wizycie u gina i jest serduszko - dzidzia ma 8mm
Taka bylam zestresowana przed ta wizytas, ze hej...moj gin taka mial mine wypatrujac serduszka, ze juz myslalam, ze cos jest nie tak ale w koncu "znalazlo sie" nie mogl mi wydrukowac bo mu sie papier skonczyl ale to nic - najwazniejsze ze wszystko jest w miare ok.
Dalej mam brac duphaston 2x1 i luteine tak samo i te zastrzyki jeszcze 20 szt:---( tak nie lubie ich sobie robic...
No i powiedzial mio, ze mam tylozgiecie macicy i troche minie zanim sie wyprostuje - poczytalam troche o tym i nie jest to jakies straszne...
Taka bylam zestresowana przed ta wizytas, ze hej...moj gin taka mial mine wypatrujac serduszka, ze juz myslalam, ze cos jest nie tak ale w koncu "znalazlo sie" nie mogl mi wydrukowac bo mu sie papier skonczyl ale to nic - najwazniejsze ze wszystko jest w miare ok.
Dalej mam brac duphaston 2x1 i luteine tak samo i te zastrzyki jeszcze 20 szt:---( tak nie lubie ich sobie robic...
No i powiedzial mio, ze mam tylozgiecie macicy i troche minie zanim sie wyprostuje - poczytalam troche o tym i nie jest to jakies straszne...
L
Losek
Gość
Witam Was dziewczyny - juz jestem po wizycie u gina i jest serduszko - dzidzia ma 8mm
No to extra!!!! :-) a dlaczego te zastrzyki musisz brac??
daga.p.
Fanka BB :)
Hej babeczki.
Gosia, Mama Sówka, Dormark - bardzo się cieszę iż z maleństwami wszystko wporządeczku.:-)
Magada***- to nie sam brak objawów może świadczyć o czymś złym lecz nagły ich zanik także się nie przejmuj. Jedne kobiety ledwo dojdzie do zapłodnienia już coś czują, inne całą ciążę czują się super i gdyby nie powiększający się brzusio i brak @ to nawet nie wiedziałyby że są w ciąży. Będzie dobrze!
Pozdrawiam resztę ciężarówek
Gosia, Mama Sówka, Dormark - bardzo się cieszę iż z maleństwami wszystko wporządeczku.:-)
Magada***- to nie sam brak objawów może świadczyć o czymś złym lecz nagły ich zanik także się nie przejmuj. Jedne kobiety ledwo dojdzie do zapłodnienia już coś czują, inne całą ciążę czują się super i gdyby nie powiększający się brzusio i brak @ to nawet nie wiedziałyby że są w ciąży. Będzie dobrze!
Pozdrawiam resztę ciężarówek
z nadzieją w przyszłość
Witam sie z ranka...
to sa zastrzyki na rozrzedzenie krwi, zeby sie mikroskrzepy nie robily i dzidzia nie poronila:-):-):-) ale zadna przyjemnosc sie samego klucNo to extra!!!! :-) a dlaczego te zastrzyki musisz brac??
z nadzieją w przyszłość
Dziewczyny - jak to jest z zalatwianiem becikowego?? bo teraz trzeba sie do gina zglosic do 10 tc .. a ja sie zapomnialam mojego zapytac. Wogole czy mozna chodzic do prywatnego czy tylko panstwowy to moze zaswiadczyc??
reklama