reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ja sie zalamalam bo dzisiaj uslyszalam,ze od 8 tygodnia dolegliwosci sie nasilaja.... :|

Kochana, ale pewnie nie u wszystkich:tak:

Boję się cieszyć tą ciążą... Staraliśmy się 9 m-cy o dzidziusia.
17 lipca mam następną wizytę i mam nadzieję że usłysze serduszko.A co będzie jak nie...:-(
Nie mam żadnych objawów myślicie że to oznaka czegoś złego?

Kochana to powinnaś się cieszyć:-)

Ja już jestem po wizycie:-) wszystko narazie jest w porządku:-D na USG było widać tylko pęcherzyk:tak: mam za trzy tygodnie (14 lipca) przyjść na następną wizytę i wtedy powinno być już coś więcej widać:tak: aha i dostałam Luteinę 2 razy dziennie dopochwowo:tak:
fotki nie mam:confused:

Witam Was dziewczyny - juz jestem po wizycie u gina i jest serduszko - dzidzia ma 8mm
Taka bylam zestresowana przed ta wizytas, ze hej...moj gin taka mial mine wypatrujac serduszka, ze juz myslalam, ze cos jest nie tak ale w koncu "znalazlo sie" nie mogl mi wydrukowac bo mu sie papier skonczyl ale to nic - najwazniejsze ze wszystko jest w miare ok.
Dalej mam brac duphaston 2x1 i luteine tak samo i te zastrzyki jeszcze 20 szt:-:)-:)-( tak nie lubie ich sobie robic...
No i powiedzial mio, ze mam tylozgiecie macicy i troche minie zanim sie wyprostuje - poczytalam troche o tym i nie jest to jakies straszne...

Witam Was dziewczyny - juz jestem po wizycie u gina i jest serduszko - dzidzia ma 8mm
Taka bylam zestresowana przed ta wizytas, ze hej...moj gin taka mial mine wypatrujac serduszka, ze juz myslalam, ze cos jest nie tak ale w koncu "znalazlo sie" nie mogl mi wydrukowac bo mu sie papier skonczyl ale to nic - najwazniejsze ze wszystko jest w miare ok.
Dalej mam brac duphaston 2x1 i luteine tak samo i te zastrzyki jeszcze 20 szt:-:)-:)-( tak nie lubie ich sobie robic...
No i powiedzial mio, ze mam tylozgiecie macicy i troche minie zanim sie wyprostuje - poczytalam troche o tym i nie jest to jakies straszne...

No to extra!!!! :-) a dlaczego te zastrzyki musisz brac??

Hej babeczki.

Gosia, Mama Sówka, Dormark - bardzo się cieszę iż z maleństwami wszystko wporządeczku.:-)

Magada***- to nie sam brak objawów może świadczyć o czymś złym lecz nagły ich zanik także się nie przejmuj. Jedne kobiety ledwo dojdzie do zapłodnienia już coś czują, inne całą ciążę czują się super i gdyby nie powiększający się brzusio i brak @ to nawet nie wiedziałyby że są w ciąży. Będzie dobrze!:tak:

Pozdrawiam resztę ciężarówek

Dziewczyny - jak to jest z zalatwianiem becikowego?? bo teraz trzeba sie do gina zglosic do 10 tc .. a ja sie zapomnialam mojego zapytac. Wogole czy mozna chodzic do prywatnego czy tylko panstwowy to moze zaswiadczyc??

reklama
Dzień dobry :) czy u Was też tak pochmurno ?? Chciałam dzisiaj pranko zrobić ale chyba musze jeszcze poczekać na upragnione słoneczko,,,
Jak tam samopoczucie dziewczynki??

Do góry