reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

dziewczyny nie pasuje do waszego forum - laczy nas tylko termin porodu. Jest miedzy mna a niektorymi z was mur ktorego nie jestem w stanie przeskoczyc , ale tez nie jestem osoba ktora wchodzi tam gdzie mnie nie chca a tak sie tu czuje niestety . Nie chce tu nikogo obrazac i nie chce zeby ktoras z was tak sie poczula . Myslalam ze znajde jekies bratnie duszyczki i niektore z was rzczywiscie okazaly sie swietnymi kolaeznkami .mam nadzieje ze wszystko sie dla was pozytywnie ulozy i bede za was trzymala kciuki . E tam i tak tego nikt nie zauwazy

powodzenia
rechotku jestem twoja fanka masz swietne poczucie humoru
Ech kochana nie uciekaj - nie dalej jak kilka dni temu mi dziewczyny tłumaczyły że jasne jest że w takim tłumie ciężko się czasem odnaleźć ale to wcale nie znaczy że nie nie chcą nie lubią ignorują więc musisz z nami zostać bo jak nie tooooooo....
(dziewczyny.... pomóżcie mi wymysleć coś groźnego)
:-p:-p:-p

reklama
chathamka zostań jeszcze, prosze.
Daj szanse ramoloowi pokazać ze nie jest ramolasty az do konca ;)
no sama nie wiem co Ci napisać. kazda z nas jest zagoniona, ma swoje problemy , jesli jakos Cie uraziłam, przepraszam. Naprawdę nie chciałam. Z głupoty swojej.
zostań jeszcze

o kurczę to ja pewnie też tu nie pasuję, bo mam zagrożoną ciążę na podtrzymaniu... idę sobie palnąć w łeb albo znajdę sobie jakieś forum dla takich marudek jak ja...
chathamanka!!każda każdą olała tutaj chociaż raz i nie ma co się nad tym rozczulać bo tak będzie jeszcze nie raz!!!takie uroki forum, ale skoro tutaj wchodzimy z własnej woli i sobie się zwierzamy i odpowiadamy to chyba nie jesteśmy jeszcze takie złe???przyznam że trochę mnie zabolał Twój wpis mimo, że napisałaś że nie chcesz nikogo urazić... wydawało mi się, że wszystkie jesteśmy tutaj koleżankami, jedne trzymają się bliżej, inne mniej, ale tworzymy zwartą grupę, bandę lodóweczek.. i że ogólnie się lubimy:tak:

Tu jest bardzo latwo przeoczyc kogos z tego wzgledu ze ciagle ktos cos pisze. I to moze jest za banalny argument, ale no niestety najbardziej pasuje i jest najprawdziwszy.

Przeciez mnie tez czesto zostawiaja bez komentarza...rozumiem to, bo tak sie moze zdarzyc, co nie znaczy ze nikt tego nie przeczytal.

Ja tez mam kompelksy i to jakie z braku uwagi i akceptacji i to nie tylko na forum- po rpstu wszedzie, taka jestem. Ale logicznie sobie to tlumacze, ze tez czasami kogos pozostawiam bez odpowiedzi i uwagi i to nie wcale dlatego ze go nie lubie albo mnie nic nie laczy. Przeciez dla takiego zachowania jest miliony powodow.

NA TYM WATKU JEST BARDZO TRUDNO O UWAGE. na inych watkach wypowiadasz sie? bo tam za to jest o uwage bardzo latwo.

o kurczę to ja pewnie też tu nie pasuję, bo mam zagrożoną ciążę na podtrzymaniu... idę sobie palnąć w łeb albo znajdę sobie jakieś forum dla takich marudek jak ja...
chathamanka!!każda każdą olała tutaj chociaż raz i nie ma co się nad tym rozczulać bo tak będzie jeszcze nie raz!!!takie uroki forum, ale skoro tutaj wchodzimy z własnej woli i sobie się zwierzamy i odpowiadamy to chyba nie jesteśmy jeszcze takie złe???przyznam że trochę mnie zabolał Twój wpis mimo, że napisałaś że nie chcesz nikogo urazić... wydawało mi się, że wszystkie jesteśmy tutaj koleżankami, jedne trzymają się bliżej, inne mniej, ale tworzymy zwartą grupę, bandę lodóweczek.. i że ogólnie się lubimy:tak:

ja dołącze jeszcze lepszym - ja w ogole do spoleczenstwa nie pasuje bo mam anoreksje i borderline i jestem jedyna na uczelni w ciazy wsrod małolatow a ja najstarsza.9 ekstra wybuchowe polaczenie)

chce zebys wiedziala ze to nie atak, tylko chce ci pokazac ze twoje myslenie jest bledne i wcale my nie musmy odczuwac tego co ty myslisz ze odczuwamy.

Ale jesteście pipy wstrętne!
Cały dzień ślęczę przed kompem i szukam kogoś do pogaduszek i poczytania a was nie ma
:wściekła/y:

Dopiero jak zasiadłam oglądać moje ulubione programy w tv, to się wszystkie jaśniewielmożne dupy pojawiły i miałam 3 strony do nadrobienia! :eek:

Teraz to ja mam was w nosie i idę przed tv! :sorry:

Ale jesteście pipy wstrętne!
Cały dzień ślęczę przed kompem i szukam kogoś do pogaduszek i poczytania a was nie ma
:wściekła/y:

Dopiero jak zasiadłam oglądać moje ulubione programy w tv, to się wszystkie jaśniewielmożne dupy pojawiły i miałam 3 strony do nadrobienia! :eek:

Teraz to ja mam was w nosie i idę przed tv! :sorry:
Pandorka dobrze, ze w nosie a nie w innej części ciała ;) kto cie wie co tam dziś jadłaś

reklama
Do góry