reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ja jestem za tym, zeby poczekać;-) jeśli chodzi o wypoczynek to polecam nowe filmy: "śLUBNE WOJNY" i "kOCHANIE JESTEM W CIĄŻY":tak: akurat na czasie:-D nie wiem czy to już jest na dvd bo mi kolega nagrywa non stop filmy, ale większość to wchodzi do kin lub już jest;-)ale możecie sprawdzić polecam, jeśli chodzi o książki ja już dawno temu przeczytałam całą sagę "Zmierzchu" i polecam, obecnie zaczytuję się w Jane Austeen;-)

reklama
Dziewczyny mam wielka prosbe - moze ktoras spelni moje marzenie ??? Mam problem z wklejeniem suwaczka - tepak ze mnie i tyle nie tlumaczcie mi jak bo ja juz probowalam moze ktoras by to za mnie zrobila podam namiary na priv please

Dziewczyny mam wielka prosbe - moze ktoras spelni moje marzenie ??? Mam problem z wklejeniem suwaczka - tepak ze mnie i tyle nie tlumaczcie mi jak bo ja juz probowalam moze ktoras by to za mnie zrobila podam namiary na priv please

hmmm zobacz w spisie naszych tematów, ale będzie na drugiej stronie, bo tam dawno nikt nie pisał, tam jest opisane krok po kroku co masz robić;-);-);-) wątek nazywa się JAK WSTAWIĆ SUWACZEK

Ostatnia edycja:
Czy komuś przeskoczył już suwaczek na 6 miesiąc?
Anisen przeszkoczył jak miała chyba 22 i 2 dni

Ale słudziutki:-) dziękuję Ci siuniab:-D <kisss>

Rzeczywiście bardzo ciężko:-D

gibaga gratuluję sisiorka:-)

Ja dziś mam taki średni dzień dlatego tak mało się odzywam:szok:

WAŻNE!!! ODPISAŁA MI ADMINISTRATORKA I JEŚLI CHCEMY WĄTEK ZAMKNIĘTY TO MUSIMY POCZEKAĆ JAKIEŚ DWA TYGODNIE, A JAK NIE CHCEMY CZEKAĆ TO MAMY SOBIE ZAŁOŻYĆ WĄTEK NA GRUPACH SPOŁECZNOŚCIOWYCH:tak: DECYDUJCIE!!!

Ja jestem za tym zeby poczekać, bo bedize tak najłatwiej, żeby korzystać z tego lutego w któym i tak już piszemy.

Gdy mówię - Meksyk
to jesteś ty - Najeli
Gdy myślę - Cancun
najpierw ty się zjawiasz

Do Tulum przybywasz
na morskich falach
córko wodza Majów
a może córo bogów

Gdy się uśmiechasz
to laguna śpiewa
a kiedy tańczysz
Meksyk w ogniu staje

Rosyjski generał
kiedy cię zobaczył
szklankę wódki haustem
wypił przy barze

Wojna w powietrzu
wisiała już prawie
lecz żołdakowi
bardziej wisiały medale

Powoli teuquilę
jak słońce sączyłem
a wiatr na piasku
pisał wciąż twe boskie imię

Najeli...

Zresztą, to trzeba usłyszeć....

Wrzuta.pl - Najeli

Najeli fajny wózek wybrałaś, klasyczny :). Wybrałam podobny firmy Roan. jest trochę cięższy:wściekła/y:,ale ma troszkę wiekszą godnole i podobno jest super bujakiem :) no i Spacerówka montowana przodem lub tyłem do kierunku jazdy

Ostatnia edycja:
gdy mówię - meksyk
to jesteś ty - najeli
gdy myślę - cancun
najpierw ty się zjawiasz

do tulum przybywasz
na morskich falach
córko wodza majów
a może córo bogów

gdy się uśmiechasz
to laguna śpiewa
a kiedy tańczysz
meksyk w ogniu staje

rosyjski generał
kiedy cię zobaczył
szklankę wódki haustem
wypił przy barze

wojna w powietrzu
wisiała już prawie
lecz żołdakowi
bardziej wisiały medale

powoli teuquilę
jak słońce sączyłem
a wiatr na piasku
pisał wciąż twe boskie imię

najeli...

zresztą, to trzeba usłyszeć....

wrzuta.pl - najeli
super tylko szkoda ze ta reklama tak-taka a nie najeli

reklama
dziewczynki ja musze sie troche zdzemnac wstalam o 5 wiec dlugo nie wytrzymam a wieczorkiem do was zajze - pysiu dziekuje za pomoc czekam z niecierpliwscia pozdrawiam

Do góry