reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Kaasiorku dawaj znać co się dzieje, mocno trzymam kciuki za dobre wieści!!:* a teraz póki możesz to leż jak najwięcej a jeśli boli i do tego twardnieje Ci brzuszek to weź no-spę, ona nie szkodzi w ciąży...

u mnie po drugiej dawce fenoterolu zaczęły się nasilać objawy, łapki trzęsą mi się coraz bardziej, już obstawiam pierwszą fazę alkoholizmu, ale kanapki zdołałam posmarować pastą jajeczną:-D ogólnie boli mnie głowa i jestem otumaniona, ale nadal pełna nadzieji, że na tym się skończy:tak: tylko brzuszek nadal twardnieje, a móglby już przestać :-( kurczę ale się poświęcam dla synka (stres, leżenie, mega niepokój o niego, kłótnie z mężem, w dodatku wysłałam go do biblioteki i on poza dwiema jakimiś lekkimi śmiesznymi książkami przyniósł mi same romanse ale takie prawie że podchodzące pod harlequiny!!ale co tam i tak przeczytam:-)) niech on tylko w przyszłości zacznie brać narkotyki albo rzuci szkołę, to Wam tutaj solennie obiecuję, że własnymi ręcami go uduszę!!!

Chciałam zapytać,czy razem z fenoterolem bierzesz coś jeszcze?,bo przy fenoterolu powinnaś brać np.Isoptin-dla złagodzenia objawów fenoterolu,obniżenia ciśnienia itd.bo jesli bierzesz ten isoptin np.,to nie powinnaś miec tych objawow ,o których piszesz.

Wpadłam tu tylko chwilowo,potem mam zajęcia takie muzyczne.Pozdrawiam

reklama
cześć dziewczynki kochane :)

ja dziś cierpię na zapalenie pęcherza, grzeje tyłek ale na nic... do d... z pęcherzem...

To idz jak najszybciej do lekarza,ja tez mialam zapalenie pecherza na nerki i musialam przyjmowac antybiotyki,i przy zapaleniu moze podniesc Ci sie puls tak jak bylo to w moim przypadku i musialam zostac w szpitalu.

Chcialam napisac ze zapalenie przenioslo mi sie na nerki,sorry za pomylke ale maz mi gada nad glowa

Ostatnia edycja:
no dobra powoli postaram sie
kasiorku zdrowka ci zycze i jak nie musiz to nie wstawaj
double aga a moze furaginum podobno w naszej zaawansowanej ciazy juz mozna zazywac

Jakie to masz zajęcia? Opowiedz coś.... :-)

:-) uczę dzieci śpiewać i niektóre grać na gitarze:tak:
Poza tym prowadzę w mojej miejscowości scholkę młodzieży i dzieci,gramy i śpiewamy w kościele:tak: Bardzo wdzięczne zajęcie:-)
Sama uwielbiam muzykę,raczej taka spokojną,poezję śpiewaną najbardziej"Bieszczadzkie Anioły""SDM"-na tym ię wychowałam

ane bardzo ci zazdroszcze mnie to slon na ucho nadepnal chociaz moja cala rodzina jest strasznie muzykalna moj tata kupil sobie ostatno jak byl u mnie na urlopie organke ustna za........ 100 funtow zwariowal ale lubi to

reklama
mam w poniedziałek na 9 lekarza, podobno powinnam zrobić badanie moczu, ale nie jestem w stanie - jest piątek, laboratoria zamknięta na przyjmowanie próbek... przemęczę się do poniedziałku, choć mam nadzieję, że szybko przejdzie...

i jeszcze mały mnie kopie w pęcherz... nie ma litości dla matki... :no:

Do góry