anne
Fanka BB :)
Kaasiorku dawaj znać co się dzieje, mocno trzymam kciuki za dobre wieści!!:* a teraz póki możesz to leż jak najwięcej a jeśli boli i do tego twardnieje Ci brzuszek to weź no-spę, ona nie szkodzi w ciąży...
u mnie po drugiej dawce fenoterolu zaczęły się nasilać objawy, łapki trzęsą mi się coraz bardziej, już obstawiam pierwszą fazę alkoholizmu, ale kanapki zdołałam posmarować pastą jajeczną ogólnie boli mnie głowa i jestem otumaniona, ale nadal pełna nadzieji, że na tym się skończy tylko brzuszek nadal twardnieje, a móglby już przestać :-( kurczę ale się poświęcam dla synka (stres, leżenie, mega niepokój o niego, kłótnie z mężem, w dodatku wysłałam go do biblioteki i on poza dwiema jakimiś lekkimi śmiesznymi książkami przyniósł mi same romanse ale takie prawie że podchodzące pod harlequiny!!ale co tam i tak przeczytam:-)) niech on tylko w przyszłości zacznie brać narkotyki albo rzuci szkołę, to Wam tutaj solennie obiecuję, że własnymi ręcami go uduszę!!!
Chciałam zapytać,czy razem z fenoterolem bierzesz coś jeszcze?,bo przy fenoterolu powinnaś brać np.Isoptin-dla złagodzenia objawów fenoterolu,obniżenia ciśnienia itd.bo jesli bierzesz ten isoptin np.,to nie powinnaś miec tych objawow ,o których piszesz.
Wpadłam tu tylko chwilowo,potem mam zajęcia takie muzyczne.Pozdrawiam