reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Matko Dziewczyny Wy to chyba powariowałyście z tym drukowaniem postów :shocked2: dacie wiare ,że właśnie u mnie grad zaczął padać:szok: a pogoda to wogóle dziś do tyłka . nie zajzałam tu od rana, bo pobieżyłam do mamy na obiad a tu tyle do nadrabiania .. chyba z godzine czytałam. Ja to zawsze jak takie pierwsze zimne dni i szare przychodzily to z koleżanką przed tv wyżerki robiłyśmy :laugh2: a teraz nie moge ... ehhh bo każdy kilogram trzeba liczyć , a kiedys to wrecz ich przybywać nie chciało... a pogoda taka wstretna za oknem to tylko jakaś czekoladke zjeść:evil:

reklama
double aga - sprobuj z furaginum pomaga , moja kolezanka bedac w ciazy tez brala ale najlepiej jak sie skontaktujesz gin . A co do moczu to ja idac na kazda wizyte zabieram mocz ze soba a pielegniarka wklada tam taki papierek i ma odczyt

:-) uczę dzieci śpiewać i niektóre grać na gitarze:tak:
Poza tym prowadzę w mojej miejscowości scholkę młodzieży i dzieci,gramy i śpiewamy w kościele:tak: Bardzo wdzięczne zajęcie:-)
Sama uwielbiam muzykę,raczej taka spokojną,poezję śpiewaną najbardziej"Bieszczadzkie Anioły""SDM"-na tym ię wychowałam

Hm... nie codziennie spotyka się człowieka, który ma tak niesamowite podejście do muzyki! Ja niestety śpiewam bo lubię, ale nie pozwalam nikomu tego słuchać, bo wiem, że mi to nie wychodzi hehe....

SDM.... cudowna muzyka! Zresztą .... z Bieszczadzkich Aniołów mój nick :-)

Matko Dziewczyny Wy to chyba powariowałyście z tym drukowaniem postów :shocked2: dacie wiare ,że właśnie u mnie grad zaczął padać:szok: a pogoda to wogóle dziś do tyłka . nie zajzałam tu od rana, bo pobieżyłam do mamy na obiad a tu tyle do nadrabiania .. chyba z godzine czytałam. Ja to zawsze jak takie pierwsze zimne dni i szare przychodzily to z koleżanką przed tv wyżerki robiłyśmy :laugh2: a teraz nie moge ... ehhh bo każdy kilogram trzeba liczyć , a kiedys to wrecz ich przybywać nie chciało... a pogoda taka wstretna za oknem to tylko jakaś czekoladke zjeść:evil:
A U MNIE PIEKNA POGODA . A TAK WOGOLE MAM PYT DUZO PRZYTYLYSCIE BO JA 4KG I WYSTARCZY NIE CHCE WIECEJ:no: ALE NAPEWNO MI SIE NIE UDA

Ja do przodu mam 5kg, jak dla mnie to mogłabym i nawet 20kg przytyć, a najlepiej, jakby mi po ciąży zostało z co najmniej 10kg! Jestem chuda (50kg przed ciążą) i wysoka (176cm) i policzyć mi można każdą kosteczkę, dlatego chcę, aby po ciąży coś mi zostało a teraz się nie ograniczam z żarciem hehe :-):-)

Ja do przodu mam 5kg, jak dla mnie to mogłabym i nawet 20kg przytyć, a najlepiej, jakby mi po ciąży zostało z co najmniej 10kg! Jestem chuda (50kg przed ciążą) i wysoka (176cm) i policzyć mi można każdą kosteczkę, dlatego chcę, aby po ciąży coś mi zostało a teraz się nie ograniczam z żarciem hehe :-):-)
NAJLI JA MAM TROCHRE INNY RODZAJ SUWACZKA I U MNIE POKAZUJE TYLO TYDZ I DZIEN (20 TYG I 4 DNI) , A CO DO TYCIA TO JA NIE NALEZE DO SZCZUPLYCH WIEC JUZ SIE BOJE CO BEDZIE POZNIEJ. ALE POSTANOWILAM ZE PO URODZENIU JADE DO POLSKI NA 1.5 M-CA I BEDE CHODZILA NA AEROBIC I SCHUDNE A MOJ V. MNIE NIE POZNA:szok: -HIHIHI

Aaaaa zapomniałabym, wklejam tu dla Mamy Sówki przecudny kombinezonik ocieplany z sówką oczywiście, na allegro jeszcze aukcja trwa a cena bardzo atrakcyjna :) No i jest nowy nie używany :)

Ale słudziutki:-) dziękuję Ci siuniab:-D <kisss>

Slodki sowkowy kombinezon!! Mamo Sowko trudno ci sie bedzie oprzec!! :))

Rzeczywiście bardzo ciężko:-D

gibaga gratuluję sisiorka:-)

Ja dziś mam taki średni dzień dlatego tak mało się odzywam:szok:

WAŻNE!!! ODPISAŁA MI ADMINISTRATORKA I JEŚLI CHCEMY WĄTEK ZAMKNIĘTY TO MUSIMY POCZEKAĆ JAKIEŚ DWA TYGODNIE, A JAK NIE CHCEMY CZEKAĆ TO MAMY SOBIE ZAŁOŻYĆ WĄTEK NA GRUPACH SPOŁECZNOŚCIOWYCH:tak: DECYDUJCIE!!!

Ostatnia edycja:
Chciałam zapytać,czy razem z fenoterolem bierzesz coś jeszcze?,bo przy fenoterolu powinnaś brać np.Isoptin-dla złagodzenia objawów fenoterolu,obniżenia ciśnienia itd.bo jesli bierzesz ten isoptin np.,to nie powinnaś miec tych objawow ,o których piszesz.

tak, biorę Stavaran, podobno to ejst to samo co Isoptin, tylko lekarz kazał mi brać przy pierwszej i ostatniej dawce fenoterolu, ewentualnie jeszcze jedną wciągu dnia gdyby objawy się nasiliły... fenoterol zaczęłam brać dopiero dziś, może organizm musi mi się przystosować?

z Bieszczadzkich Aniołów mój nick :-)

a ja jestem tępa bo nie wiem co to Bieszczadzkie Anioły i co znaczy Najeli a kiedyś już chciałam sie spytac....

reklama
Ale słudziutki:-) dziękuję Ci siuniab:-D <kisss>

Rzeczywiście bardzo ciężko:-D

gibaga gratuluję sisiorka:-)

Ja dziś mam taki średni dzień dlatego tak mało się odzywam:szok:

WAŻNE!!! ODPISAŁA MI ADMINISTRATORKA I JEŚLI CHCEMY WĄTEK ZAMKNIĘTY TO MUSIMY POCZEKAĆ JAKIEŚ DWA TYGODNIE, A JAK NIE CHCEMY CZEKAĆ TO MAMY SOBIE ZAŁOŻYĆ WĄTEK NA GRUPACH SPOŁECZNOŚCIOWYCH:tak: DECYDUJCIE!!!
JA POJDE ZA TLUMEM:cool2:

Do góry