reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

dziewczynki kochane tak chciałabym z Wami tu posiedzieć, ale zupełnie nie mam czasu:-(

Remont idzie pełną parą, wczoraj wreszcie przyjechali złożyć mi meble do pokoju:tak:

Był facet skuć stare płytki w kuchni i zrobił taki sajgon, że na końcu się poryczałam z tego całego stresu, jeb.. wszystko i musiałam wyjść się przewietrzyć. Gruz w kuchni sięgał do kolan, wszystko było w 5 cm warstwie pyłu bo ten kretyn nic nie pozasłaniał. Widzę tych fachowców od 7 boleści to mnie strzela. Teraz próbuje ogarnąć pokój i poukłądać swoje ciuchy i wszystko inne. Najbardziej cieszy mnie kiedy wykładam ubranka dla maleństwa:-)

Meble do kuchni przyjadą dopiero 14 października, nie mam już kuchenki w kuchni, więc o obiedzie mogę pomarzyć. Ale moja teściowa już nas na obiadek zaprasza, więc mordka mi się cieszy.

Przepraszam, że nie jestem na bieżąco, ale weszłam tylko na chwilkę i zdążyłam tylko przeczytać o Najeli. Więc szczerze gratuluję Kochana.

Lecę dalej, Buziaki!!!!!

reklama
Baby muszę Was przywołać do pionu:-p Jesteśmy wszystkie piękne, młode i nic nam nie brakuje jakbyście miały po 48 lat i były w ciąży to no trzeba było by pomyśleć i się chwile zastanowić nad tym wiekiem:-p, ale do 40 spokojnie możecie rodzić i będziecie super mamami w odpowiednim wieku
Popieram :-)ja czuję się młodo, jestem rocznik 81

fajna rzecz takie akcje, Kaasiorku jak będziesz szła do Poloneza a ja nadal będę w ciąży i na chodzie to mogę iść z Tobą???!! fajna rzecz, a watek tez super! wczoraj widzialam ulotke ze cos podobnego bylo w olsztynie wraz z pokazem mody, joga dla ciezarnych itp takie darmowe warsztaty...
pampersy tez mam, musze teraz wykorzystac pomysl Majsi by porozsylac na rodzine :-D
humor troche mi sie poprawil, krwawienie znowu przeszlo w plamienie, za 2,5 godz lekarz, nie moge sie doczekac...
Trzymam kciuki, wypoczywaj dbaj o siebie a łożysko musi wrócić na swoje miejsce nie ma innego wyjścia

NAJELI WIELKIE GRATULACJE WIEDZIAŁAM ŻE DASZ RADĘ ZASŁUŻYŁAŚ SOBIE NA TEN TYTUŁ LICENCJATA:-)
ADAŚ PEWNIE JEST DUMNY Z MAMUSI

hej Wróciłam, jeszcze nawet nie zdązyłam zjeść. Chciałam szybko zobaczyć Co u Najeli.
Gratulacje Najeli , Hip hip Hurrrraaaaaa!!!!!

Patrycja przepraszam, nawet nie dalam rady do Niej zadzwonic :-(, a Twoją wiadomosc odczytałam teraz bo sie okrutnie spieszyłam. Komórka mi zdechła , bateria. Zadzwoniła mama, zaczęlyśmy gadać i gadać, całą droge do biura i nagle bach przerwało. pomyślałam ze mamie skonczyła sie kasa na koncie, sprawdzam a to moja komórka wyłączona. Bateria kaput. Dopiero teraz właczyłam do ładowania.
Tygrynko trzymaj sie dzielnie. Daj znac jak po wizycie u lekarza. Kochana głowka do góry i nie gadaj takich głupot. masz urodzić zdrowe dzieciątko i tylko to przyjmuje do wiadomości.

No moja mała to jest niezła artystka. Dzis pokopała troche jak byłam oglądać mieszkanie do wynajęcia. Tylko troche, jakby chciała pokazać nie podoba mi sie. mi sie tez nie podobało. wiec mamy ten sam gust. a teraz spokój. pewnie znów w środku nocy zrobi akcje . ja dzis zostaje sama w domu to będe strała sie ja przekonać
Dziewczyny zmarzłam, okrutnie, tak mi było zimno ze mało nie oszaleje. jutro muszę kupic koniecznie kurtke bo sie rozchoruje na zapalenie płuc. Koniecznie. A jutro mam mase innych spraw. dzis zaraz prasowanie tylko odsapnę.
kupiłam męzowi zabę , taka duża, szaloną, zieloną która kumka. Mój maz szaleje na punkcie zielonych żab wiec ma teraz taka specjalną ode mnie i Kingusi.

Najeli gratulacje!!:*:-)
Mantezowa- ja właśnie skończyłam oglądac brzydulę hehe;-)uwielbiam ten serial;-)
Tygrynko wiara czyni cuda trzeba wierzyc,że sie uda!badz dobrej mysli;) wszystko bedzie dobrze..3mam kciuki,pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:
A ja dopiero co wróciłam od weterynarza z moim psem, boże 30 min szukaliśmy dla niego kagańca, bo panikował, a jak zobaczył schody do wejścia, to zawracał mi...szok. Ale chłopak nie poczuł nawet wbicia igły.
Meczu nie oglądam, nie lubię siatkówki, nie wiem dlaczego...już wolę oglądać nożną. Przynajmniej można co nieco po podglądać i pośmiać się z co niektórych.
W piątek jedziemy po łóżeczko, ale pościeli jeszcze nie kupimy, bo są różne kolory, a ja najpierw chcę znać płeć. Ogólnie jestem zła na siebie, bo chyba pipuchna mi się przeziębiła, sikam co godzinę, szczerze mówiąc to się odzwyczaiłam od zimna...

Gucha to ciaza a nie pipuchny przeziebienie....tzn moze przeziebienie swoja droga ale ciaza swoje robi i do kibla bedziesz co 5 minut latac...ja juz latam haha

[SIZE=+3]Najeli MEGA gratulacje dla pani z licencjatem! Zuch z ciebie dziewczyna :-)[/SIZE]

Tygrynka badz dzielna nawet nie mozesz miec takich czarnych mysli! Ostatnio ogladalam program o chorych na raka jak ich wola walki czyniła cuda i wygrywali walke z choroba! Wiec ty tez mysl pozytywnie a na pewno wszystko sie ułoży i wrescie łożysko sie podda! :-)

Witam kochane! Ale wy plodne jestescie dopieo co ndrobialam dzisiejszy dzien a jeszcze mi wczorajszy został bo wczoraj zaraz po wizycie pojechałam do pracy i jak wrociłam o 22 to juz nie miałam nawet siły palcem ruszyć!
Na wizycie wszystko ok lekarz obejrzał dzidzie i wszystko wporzadku serduszko łanie bije! No i znamy płeć bedziemy mieli .....

[SIZE=+3]synka[/SIZE] :-):-):-)

reklama
Do góry