reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Oczywiscie nic nie wiem ... nie mam juz sił do państwowych lekarzy , ani pieniedzy na prywatnych ... zrezygnowana , zła i zawiedziona ... ide sobie ...

reklama
ja też dostałam jedyneczki, ale o tym nie pomyślałam, żeby powysyłać na innych te pieluchy hiihihih, ja mam inną propozycję, może zrobię nam nowy temat, gdzie bedziemy sie informowały o takich akcjach promocyjnych, spotkaniach itd...bo tu może to umknąć w nadmiarze postów;-)a tak każda będzie mogła skorzystać z różnych promocji, każda z nas czasem na coś trafia itd. ;-)
Bardzo dobry pomysł :D Ja kiedyś to w ogóle byłam maniakiem próbek :p czasem wystarczyło maila do firmy napisać i jakie fajne rzeczy się dostawało :D Więc zakłądaj watek Kochana :D

Nic sie nie stało ... Mój lekarz na poprzedniej wizycie powiedział ze dzisija poznam plec i bedziemy mierzyc malucha ... i dzisiaj zmienił zdanie i powiedział ze za miesiac ...

Oczywiscie nic nie wiem ... nie mam juz sił do państwowych lekarzy , ani pieniedzy na prywatnych ... zrezygnowana , zła i zawiedziona ... ide sobie ...

Znachorku co się dzieje kochana??? Co z tymi lekarzami???

Już doczytałam...wiesz u mnie wczoraj było podobnie...miałam mieć usg i prawdopodobnie poznalibyśmy płeć, ale lekarz stwierdził, że nie zrobi tylko posłuchaliśmy serduszka, a na następnej wizycie za 3 tygodnie dokładnie pomierzy Maleństwo no i powie jaka płeć, jeśli Maluszek okaże co tam ma...

Ostatnia edycja:
aha nie wiem czy zwróciłyscie uwagę, w nowym "M jak mama" jest informacja, ze centrum diagnostyka organizuje spotkania i konsultacje dla kobiet w ciąży z upominkami;-), w Poznaniu będzie takie spotkanie 8.10 w hotelu Polonez, a reszte miast mozna sprawdzić w necie, nie mam gazety przy sobie to teraz dokładnie nie powiem, ale ja na pewno idę, moze jakieś Poznanianki też pójdą????
Druga rzecz to na stronie www.papmerspremium.pl możecie wypełnić formularz i otrzymać darmowe próbki nowych pieluch pampers:-) mama własnie mi przyniosła ze skrzynki:-) w miejscu gdzie trzeba wpisać hasło wpiszcie: ekspert:-)

fajna rzecz takie akcje, Kaasiorku jak będziesz szła do Poloneza a ja nadal będę w ciąży i na chodzie to mogę iść z Tobą???!! fajna rzecz, a watek tez super! wczoraj widzialam ulotke ze cos podobnego bylo w olsztynie wraz z pokazem mody, joga dla ciezarnych itp takie darmowe warsztaty...
pampersy tez mam, musze teraz wykorzystac pomysl Majsi by porozsylac na rodzine :-D
humor troche mi sie poprawil, krwawienie znowu przeszlo w plamienie, za 2,5 godz lekarz, nie moge sie doczekac...

hej dziewczynki, kurde jestem przeziębiona:-:)-:)-(bolałao mnie gardło i od wczoraj mam straszny katar:-:)-( nic nie moge na to brac podobno, tzn babka w aptece dala mi pastylki do ssania homeopatyczne, biore rutinoscorbin ...i tyle:-(boje sie o dzidzie, najpierw stres, teraz przeziebienie, wierci sie strasznie w brzusiu mam nadzieje ze wszystko oki:-( któras za was przeszła przeziębienie????

Kochana, ja przeszlam...spokojnie...kladz sie do lozka i lez...grzej sie...ja pilam hektolitry herbaty z miodem i cytryna, smarkalam jak dzikus...krwotoki z nosa mialam za kazdym razem...ale przetrwalam to i moj synek tez...pilam herbate za herbata...do kazdej 2 duze lyzki miodu i pol cytryny...mozesz tez jesc duzo czosnku,,,wszystko co naturalne....ale przede wszystkim lez i sie wygrzewaj...a masz temperature????

ja zrobiłam lepszy numer z pomalowanymi paznokciami - leżałam w szpitalu z pomalowanymi tylko pierwsyzmi trzema u każdej stópki :-D po prostu kilka dni przed byłam na weselu, nie miałam za dużo czasu ani siły, a z butów wystawały tlyko dwa palce, więc pomalowałam 3 na wszelki wypadek:-D a potem tak leżałam na badaniach z syrkami w górze:-D

a w ogóle to-***** ***** *****!!!!!!!!!!ja Was przepraszam bardzo, ale znowu była krew..czysta czerwona krew ze skrzepami podcierałam się parę razy jak przy okresie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:plus ból brzucha... na razie leżę i się uspokoiło i tylko plamię więc czekam do wieczora do badania ale jak wróci to mam dzwonić po karetkę:no::no::no: dobrze że czuje jak Mały się wierci to jestem spokojniejsza, tzn tylko się na to po****** łożysko wkurwiam a nie rozpaczam!!!!

Faktycznie udalas sie z tymi pazurkami...hahaale co kogo obchodzi jak se paznokcie pomalowals...
A co do tego plamienia to nawet tak nie mow...wszystko sie ulozy...i sie nie denerwuj...bedzie dobrze:)
o prosze, to swietny pomysl...a ja nieopatrznie zapytalam mojego M. rano czy z okazji dnia chlopaka ma specjalne zyczenia obiadowe...a on, ze zeberka w sosie....o rany....wymyslil ;-) wiec teraz bede sie bujac z zeberkami:szok:
A moj skarb nie ma zielonegho pojecia o dniu chlopaka i niech tak zostanie...

niestety nie zobaczymy Najeli w tvn24...a ja juz popcorn kupiłam i kasety video by ją nagrać... ale cóż na pocieszenie mamy... ZALICZONĄ OBRONĘ NA 4!!! serdecznie gratulacje dzielna mądra Lutóweczko :tak::tak::tak: masz prawo wypić dzsiaj puszkę coli:-p
Najeli GRATULACJE!!!!!!!!!!
a ja wyłączam lapka i próbuję zasnąć bo plamienie znowu przeszło w krwawienie i zaraz zacznę wariować już mężowi zaczęłam dawać wytyczne żeby w szpitalu mówił że jestem w 22 lub 23 tygodniu żeby w razie czego wydali nam ciałko żebyśmy pochowali ***** chyba się rozklejam dobra czekam na wizytę a teraz śpię niech to po****** łożysko wróci tam gdzie jego miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie denerwuj sie kochana lez i sie nie ruszaj...kuzwa teraz to i ja sie denerwuje...a z tym cialkiem to zes wyjechala...w dupe ci przyllozyc???nawet tak nie gadaj gluptasie...

moj Mark nie jest swiadomy, ze dzien chlopaka istnieje.. :rofl2:.i nie bede go w tym roku z tej nieswiadomosci leczyc..hehe wiem, wiem..wstretna jestem...:-p

Good4U moj teaz nie ma zielonego pojecia

reklama
Nic sie nie stało ... Mój lekarz na poprzedniej wizycie powiedział ze dzisija poznam plec i bedziemy mierzyc malucha ... i dzisiaj zmienił zdanie i powiedział ze za miesiac ...

Kurcze to przykre jest, ale pociesze Cię - ja chodzę prywatnie, miałam już kilka usg i wcale nie znam wymiarów maluszka ani tak naprawdę płci dziecka. Jakieś 2 tyg. temu robiła mi doktorka usg .Płacę za wizytę+ usg 150 zł i na tej wizycie tylko główkę zmierzyła i tyle, powiedziała, że miała nożkę, ale jej uciekła.Wysłała mnie na usg genetyczne 3d i idę 7 października, więc licze że tam sie wszystkiego dowiem. Też pytałam doktorkę o płeć, ale chyba nie widziała, bo mi nie powiedziała. Ogólnie to lubię ją i cenię jako doktorkę i tak bardzo się tym nie przejmuję, bo wiem że w tym 3 d to powinno byc widać - na to liczę - a jak nie to dopiero się wkurzę (tez chcę wiedzieć co za dzidziuś we mnie jest).

Najeli - gratulacje!!!
Tygrynko kochana bądź silna!!! Trzymaj się. Wierzę że będzie ok.

Ostatnia edycja:
Do góry