reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Kaasiorku jak będziesz szła do Poloneza a ja nadal będę w ciąży i na chodzie
Za taki gadanie będzie po uszach jak Boga kocham!!!:crazy:
No, pewnie tak, latam coraz częściej...
Hehe mam to samo - w ogóle zauważyłam od niedzieli coś takiego że tak mi się mega chce sikać biegne do łazienki spodziewam się wodospadu a wysikuje 3 kropelki ledwo ledwo strumieńkiem.:-):-)

reklama

Hehe mam to samo - w ogóle zauważyłam od niedzieli coś takiego że tak mi się mega chce sikać biegne do łazienki spodziewam się wodospadu a wysikuje 3 kropelki ledwo ledwo strumieńkiem.:-):-)
tez to znam czasami nie zdaze gatek na tyłek wciagnac a znow mi sie chce! :-)

No to i ja się włączę do dyskusji :)

NAJELI no jakby Ci to powiedzieć eee..... yyyy.... KONGRATULEJSZYN WERY MACZ! MALEŃKA JESTEŚ WIELKA :)

TYGRYNIU słonko, ja wiem, że to trudne, wiem, że przeżywasz bardzo te plamienia. Ale jeśli dzidziek Cię smyra w brzuszku to znaczy, że Cię przytula by dać Ci znak, że czuje się dobrze i masz się nie denerowować. Daj znać po wizycie co Ci lekarz powiedział. Dobranoc kochanie.

MARGA synek la la la nasze dziewuszki będą miały w czym wybierać hihihi gratulacje kochanie :)

PATRYCJA czyżbyś mówiła o piosence No stress Happy Sadów?

Ja dziś jestem wykończona stałam nad garami ze 3 godziny i robiłam ptaszory tzn gołąbki, ale mój mąż zawsze wchodzi do domu i mówi już od progu czuję... czuję... ptaszoryyyyy!!!!!!!! Mniaaammm hahahah

Idem spać zara bo jezdem padnienta DOBLANOC

A mi się przypomniało, że w styczniu 100dniówka, chociaż powinnam ją przeżyć w zeszłym roku hihi. No ale nie pójdziemy...w klasie to namawiają chodzcie, chodzcie, ale łatwo mówić, nie dość, że sukni na siebie nie znajdę, a jeżeli już, to nie taką, jaką chciałam,a po drugie żal mi pieniążków...np. za 250 zł to ile ja mam rzeczy potrzebnych dla niuni...

A co do siusiu...w nocy latam 2 razy, denerwuje mnie to, bo wtedy mam problemy z zaśnięciem..

No.... i w końcu jesttem!

Dziękuje za trzymanie kciuków! Oczywiście Kraków stoi, radiowozy całe, w TVN24 jak wiecie nikt nic nie wspominał.... Bo...

ZDAŁAM!

Niesamowicie dziękuje za SMS-a, który po raz kolejny udowodnił, że jesteście niezastąpione! Dziękuje Wam serdecznie!

A teraz wybaczcie, ale Was opuszczę, aby podarować mojemu chłopakowi (bo jak wiecie dziś dzień chłopaka) to co mogę bez większych przygotowań (poza czysto higienicznymi!) ... aczkolwiek.... mnie! Wiecie o czym mówię?! hehe.... "ten teges" i te sprawy!

Zaległości oczywiście nadrobię jutro, a teraz spadam :)
Dobranoc i do juterka!!!!

dokladnie ta sama historia u mnie:p

A mi się przypomniało, że w styczniu 100dniówka, chociaż powinnam ją przeżyć w zeszłym roku hihi. No ale nie pójdziemy...w klasie to namawiają chodzcie, chodzcie, ale łatwo mówić, nie dość, że sukni na siebie nie znajdę, a jeżeli już, to nie taką, jaką chciałam,a po drugie żal mi pieniążków...np. za 250 zł to ile ja mam rzeczy potrzebnych dla niuni...

A co do siusiu...w nocy latam 2 razy, denerwuje mnie to, bo wtedy mam problemy z zaśnięciem..

ja to zaciskam dziure i dalej spie bo jak juz sie obudze pojde sie wylulac to potem polnocy nie zasne...ale sie potem nacierpie bo plecy i pechez bola...tak kuzwa zaciskam haha...wiec tak i tak nie dobrze:(((((((
Juz sie nawet smialam ze se pieluche kupie to bede rznac w nia ile wlezie i sie przynajmniej nie nalatam:p haha

Dobranoc
zasmarkany.gif

reklama
Hej Laseczki, dzisiaj maraton filmowy miałam i dwa filmy były nudne jak cholera

hej dziewczynki, kurde jestem przeziębiona:-:)-:)-(bolałao mnie gardło i od wczoraj mam straszny katar:-:)-( nic nie moge na to brac podobno, tzn babka w aptece dala mi pastylki do ssania homeopatyczne, biore rutinoscorbin ...i tyle:-(boje sie o dzidzie, najpierw stres, teraz przeziebienie, wierci sie strasznie w brzusiu mam nadzieje ze wszystko oki:-( któras za was przeszła przeziębienie????

U mnie już ze dwa razy bylo. Polecam czosnek, do każdej kanapki!! bardzo skuteczne, przy drugim przeziębieniu obyło sie bez lekarstw.

Polecam duże ilosci żurawinki suszonej i dużo dużo wody z cytryna. Do tego jakis plyn do higieny intymnej. Przechodzi na jakiś czas. Zaczyna ci się zapalenie dróg moczowych także walcz z tym od samego poczatku

Od pocztku ciązy to może ze dwa tygodnie przesłałam całe, tak wstaje co noc... ale juz sie przyzwyczaiłam. Dobrym pomysłem jest neizapalanie swiatła w kibelku.

Najeli wielkie gratualcje!!!

Tygrynka kochanie trzymaj isę dzielnie!!!

Do góry