reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
hej dziewczynki, kurde jestem przeziębiona:-:)-:)-(bolałao mnie gardło i od wczoraj mam straszny katar:-:)-( nic nie moge na to brac podobno, tzn babka w aptece dala mi pastylki do ssania homeopatyczne, biore rutinoscorbin ...i tyle:-(boje sie o dzidzie, najpierw stres, teraz przeziebienie, wierci sie strasznie w brzusiu mam nadzieje ze wszystko oki:-( któras za was przeszła przeziębienie????

nie martw się maleńka, ja przeżyłam zapalenie zatok miesiąc temu ... będzie dobrze :)

aha nie wiem czy zwróciłyscie uwagę, w nowym "M jak mama" jest informacja, ze centrum diagnostyka organizuje spotkania i konsultacje dla kobiet w ciąży z upominkami;-), w Poznaniu będzie takie spotkanie 8.10 w hotelu Polonez, a reszte miast mozna sprawdzić w necie, nie mam gazety przy sobie to teraz dokładnie nie powiem, ale ja na pewno idę, moze jakieś Poznanianki też pójdą????
Druga rzecz to na stronie www.papmerspremium.pl możecie wypełnić formularz i otrzymać darmowe próbki nowych pieluch pampers:-) mama własnie mi przyniosła ze skrzynki:-) w miejscu gdzie trzeba wpisać hasło wpiszcie: ekspert:-)

a na przeziębienie dobry jest też czosnek :) chlebek z masełkiem i wyciśnij ząbek czosnku i rozsmaruj po chlebku, możesz nawet posolić :) jest pyszny :) i wyżera bakterie :)

tzn w miejscu gdzie jest napisane kod od przyjaciółki wpisujecie: ekspert, to nic nie kosztuje;-), wypełniacie dokadnie tylko te dane i ja czekałam tydzien na przesyłkę:-)

to go też nakarm czosnkiem :D dodaj mu do jakiejś potrawy kostkę czosnku sproszkowanego, albo wyciśnij ząbek, jedzonko będzie miało pyszny smak a Maciuś buzi da, bo będzie tak samo zionął jak Ty :D:-):-):-):-)

Ja mojemu Chłopowi wysłalam ładnego smska ;-)i tak go doczyta dopiero za kilka dni :-p Będę za to miała dużo do nadrabiania jak wróci bo niedługo ma urodzinki czyli na zapasu mu coś kupie :-D

A z tej strony pampersa dostałam 2 pieluszki takie maciupkie bo wybrałam rozmiar 1:-p i czeka się na nie do 2 tyg na pół rodziny to powysyłałam i już prawie cała paka by się skompletowała hahahhah :-D

ja też dostałam jedyneczki, ale o tym nie pomyślałam, żeby powysyłać na innych te pieluchy hiihihih, ja mam inną propozycję, może zrobię nam nowy temat, gdzie bedziemy sie informowały o takich akcjach promocyjnych, spotkaniach itd...bo tu może to umknąć w nadmiarze postów;-)a tak każda będzie mogła skorzystać z różnych promocji, każda z nas czasem na coś trafia itd. ;-)

reklama
niestety nie zobaczymy Najeli w tvn24...a ja juz popcorn kupiłam i kasety video by ją nagrać... ale cóż na pocieszenie mamy... ZALICZONĄ OBRONĘ NA 4!!! serdecznie gratulacje dzielna mądra Lutóweczko :tak::tak::tak:

Kochana Najeli ogromne gratulacje Pani Licencjatko:-)

a ja wyłączam lapka i próbuję zasnąć bo plamienie znowu przeszło w krwawienie i zaraz zacznę wariować już mężowi zaczęłam dawać wytyczne żeby w szpitalu mówił że jestem w 22 lub 23 tygodniu żeby w razie czego wydali nam ciałko żebyśmy pochowali ***** chyba się rozklejam dobra czekam na wizytę a teraz śpię niech to po****** łożysko wróci tam gdzie jego miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tygrynka nie możesz tak myśleć, jestem z Tobą i musi być dobrze:-D

kaasiorek ja też wysłałam to z pampersa i dostałam takiego fajnego małego pampersika
:-D pampers też chyba organizował jakieś akcje w wakacje i nawet w Gliwicach byli, ale ja oczywiście za późno się zorientowałam...o tej akcji z M jak Mama też czytałam, ale muszę wejść na stronkę czy będzie gdzieś w mojej okolicy:tak:

Ja teraz czekam na mecz Polek z Rosjankami:-) zaraz idę pod prysznic:-D byłam dziś na chwilkę w pracy zawieźć L4 i poplotkować:tak: byliśmy też z Mężusiem w sklepie pooglądać wózki, ale w sumie tylko jeden mi się podobał i fajnie się nim manewrowało:-) no i kupiliśmy body z Sówką i Jeżykiem i czapeczkę-Sóweczkę:-) foteczki na odpowiednim wątku:-)

Ostatnia edycja:
Do góry