reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

hej dziewczynki, kurde jestem przeziębiona:-:)-:)-(bolałao mnie gardło i od wczoraj mam straszny katar:-:)-( nic nie moge na to brac podobno, tzn babka w aptece dala mi pastylki do ssania homeopatyczne, biore rutinoscorbin ...i tyle:-(boje sie o dzidzie, najpierw stres, teraz przeziebienie, wierci sie strasznie w brzusiu mam nadzieje ze wszystko oki:-( któras za was przeszła przeziębienie????

reklama
moj Mark nie jest swiadomy, ze dzien chlopaka istnieje.. :rofl2:.i nie bede go w tym roku z tej nieswiadomosci leczyc..hehe wiem, wiem..wstretna jestem...:-p
Daj mi namiary na swojego Ukochanego zaraz go doinformuje:laugh2: Mój na pewno wie z radia, więc o niewiedzy nie ma mowy:-p A gdybym zapomniała to on by mi wieczorem przypomniał i potem przypominałby przez miesiąc, że zapomniałam:-) ja już znam te jego numery:-D

hej dziewczynki, kurde jestem przeziębiona:-:)-:)-(bolałao mnie gardło i od wczoraj mam straszny katar:-:)-( nic nie moge na to brac podobno, tzn babka w aptece dala mi pastylki do ssania homeopatyczne, biore rutinoscorbin ...i tyle:-(boje sie o dzidzie, najpierw stres, teraz przeziebienie, wierci sie strasznie w brzusiu mam nadzieje ze wszystko oki:-( któras za was przeszła przeziębienie????
Jest nas dwie:-( Wczoraj tak potwornie przemarzłam i czuje że mnie zbiera:-( Ale popróbuje domowych sposobów: woda z solą- na gardło, miód z cytryną na kaszel i gardło i dużo dużo ciepła;-) Bo syropek z cebuli wywołuje u mnie odruch zwotny więc nawet nie próbuje bo od razu kibelek:baffled::baffled: Wracaj do zdrówka szybciutko Kochaniutka:tak: Musisz być zdrowa bo już niedługo Wasz wielki dzień!!!;-)

Kasiorku ja przeszłam i to poważne przeziębienie, ból mięsni straszny, czułam się, jak by mi wyrywali nogi na żywca, 38,5 stopni gorączki, katar, kaszel...pomógł mi oscillocosinum, można brać w ciąży, są to granulki w pojemniku jedno dawkowym, które wsypujesz pod język, smakują jak cukier. Po 5 dniach mi przeszło i co najważniejsze, pierwszej nocy wypociłam się tak, że ze mnie kapało dosłownie, też tak zrób, zobaczysz, że jutro będzie o niebo lepiej!

a mój własnie jak z nim przez telefon rozmawiałam to stwierdził że: dziś jest chyba najwazniejszy dzień w roku!!! :-) cwaniak jeden, ale go wyśmiałam!

Mój M twierdzi że dzień kobiet to komunistyczne święto i kupuje mi kwiatka :-p Ja Mu kwiatka nie kupię, ale starać się specjalnie też nie będę :-) Złośliwa małpa ze mnie...:-p

TYGRYNKA - proszę cię bądź spokojna kochana i żadnych negatywnych myśli!!!! Wszystko będzie ok!!

NAJELI GARTULACJE!!!!!!!!!!!!

A gdzie jest Pysia i Kejt....
A Kejt była u fryzjera zrobić kolorek bo już wyglądała gorzej niż mysz polna :)

I po raz kolejny musze stwierdzić że Was nawet na kilka godzin nie wolno zostawiać :)

Ja dziś w planach obiadowych - makaron ze szpinakiem :) + kurczaczek dla mojego kocura - bo ja wciąż spażonego mięska nie przetrawiam...

Kasioorek jak teraz twój mąż się czuje, jest już wszystko w porządku??Na pewno za miesiąc będzie już wszystko w porządku, ślub będzie fantastyczny i pełen wrażeń....

Maciek czuje się lepiej właśnie pojechał odebrać garnitur ślubny, twardy z niego facet nie chce leżeć w wyrku;-), zresztą mamy jeszcze sporo do załatwiania....

uff..ja już nareszcie w domku..no więc dzisiejsza wizyta była udana:] i już wiem ,że jest to na 100% córeczka,bo już drugi lekarz to potwierdził:) :-) także słonik sie już nie zrobi raczej;-) idę zjesc jakąś kolacyjkę:):-) i "na wspólnej" trzeba obejrzec:)miłego wieczorku mamuśki:):-)

Gratuluję córuni kochana:*

Dziewczyny !!!
Popłakałam się ze szczęścia !!! Naprawdę !!!
4 razy z rzędu klepałam w brzuszek a dzidzia odkopywała !!! Ja robiłam "ta ta ta tam " I w odpowiedzi czułam " tam tam " !!! To było niesamowite !!!!!

hihihiih ja też coraz częściej czuje bubu, masz rację cuudowne uczucie;-)

Przepraszam was moje lodóweczki ale nie powiedziałam wam wszystkiego....zgrzeszyłam.....milczałam ....

Byłam dziś u innego lekarza....i zrobił mi USG nie mówiłam już nic żeby nie zapeszać zresztą wiecie jak to ostatnio u mnie było prawda.....i sprawdził co się dało uspokoił i mówił że dla świętego spokoju mam jechać do Łodzi ponieważ oni tam mi wszytko super posprawdzają......

a poza tym zobaczył płeć.....

będzie Tomuś- ma najpiękniejszego peniska na świecie

proszę w wolnej chwili zrobić mnie na niebiesko

ihihihhi Rechotku gratuluję sisioraaaaaaaaaaa:-D:-D:-D

ja zrobiłam lepszy numer z pomalowanymi paznokciami - leżałam w szpitalu z pomalowanymi tylko pierwsyzmi trzema u każdej stópki :-D po prostu kilka dni przed byłam na weselu, nie miałam za dużo czasu ani siły, a z butów wystawały tlyko dwa palce, więc pomalowałam 3 na wszelki wypadek:-D a potem tak leżałam na badaniach z syrkami w górze:-D

a w ogóle to-***** ***** *****!!!!!!!!!!ja Was przepraszam bardzo, ale znowu była krew..czysta czerwona krew ze skrzepami podcierałam się parę razy jak przy okresie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:plus ból brzucha... na razie leżę i się uspokoiło i tylko plamię więc czekam do wieczora do badania ale jak wróci to mam dzwonić po karetkę:no::no::no: dobrze że czuje jak Mały się wierci to jestem spokojniejsza, tzn tylko się na to po****** łożysko wkurwiam a nie rozpaczam!!!!

biedna rybka, trzymajcie się i staraj się myśleć pozytywnie, by dzidzia się nie stresowała, trzymam kciuki....

niestety nie zobaczymy Najeli w tvn24...a ja juz popcorn kupiłam i kasety video by ją nagrać... ale cóż na pocieszenie mamy... ZALICZONĄ OBRONĘ NA 4!!! serdecznie gratulacje dzielna mądra Lutóweczko :tak::tak::tak: masz prawo wypić dzsiaj puszkę coli:-p

również przyłączam się do gratulacji buziaki dla Najeliiiii:tak::tak:

reklama
Do góry