reklama
Ilonaa
Mein Schatz :)
Hej Laseczki :-) Błagam niech ktoś mi napisze co tu się dzieje od soboty, bo nadrobić tyle dni to byłby cud :-) Rzuca mi się w oczy, że nasza Najeli obroniła się na 4 :-) GRATULACJE MALEŃKA !
Jak dzisiaj świętujecie dzień chłopaczka ? hehehe
Jak dzisiaj świętujecie dzień chłopaczka ? hehehe
dzien dobry Sniezynki!!!
jako ze czytalam na lezaco to sobie nie popisalam dokladnych odpowiedzi...a ja bez takiej karteczki to ani rusz...ehh...starosc nie radosc..(ja tez z 82;-)) takze wybaczcie, ze tak po lebkach....
Przede wszystkim GRATULACJE dla PANI LICENCJAT NAJELI!!!! Hip! Hip! Hura! Hura! Hura! Hura!!!!
Rechotku: Tomaszek! Tomcio! Tomeczek!!! GRATULACJE!!!
Anisen: Trzymam kciuki, zebyscie wkoncu cos znalezli...to jest jakis absurd, zeby miec pieniazki i checi a nie ma co kupic...PRL sie przypomina (nie zeby z autopsji.:-).az tak stara nie jestem..hehe)
Znachorka: no i co tam po wizycie...
Kataszaone: trzymam kciuki za wizyte...a puszczaniem bakow sie nie przejmuj...wkoncu to funkcja fizjologiczna...(wiem, latwo sie mowi...tez bym sie bala) no ale ty joginka jestes to dasz rade miesnie przytrzymac az bedzie po...
Gibaga: super, ze sie przeprowadzacie..!!!
Gucha90: napewno niedlugo bedziesz juz czula porzadne kopniaczki!!!!no i gratuluje dobrych ocen!!! tak trzymaj!!! i rzeczywiscie z wychowawca pogadaj...bo ta sekretarka to daremna chyba jest...
Julisia: pogratuluj Majusi!!! duza dziewczyna!!! no i imie piekne!!!!
Patrycja214: kuruj sie biedaczku jak mozesz...a to L4 to im kurcze poczta wyslij bo sie na tego dyrektora nie doczekasz...
Shingle: zmykaj do domu!!! a co do produktywnosci...hmm....to jak lezysz pod kolderka, pijesz herbatke i czytasz bb, to jestes MEGA produktywna...przeciez w miedzyczasie Milusia rosnie!!!
Tygrynko: sprobuj sie polozyc zupelnie na plasko az do wieczora...trzymam kciuki, zeby sie to lozysko wzielo w garsc i przykleilo gdzie trzeba...a nie takie sensacje robi...Trzymaj sie kochana!!!
jako ze czytalam na lezaco to sobie nie popisalam dokladnych odpowiedzi...a ja bez takiej karteczki to ani rusz...ehh...starosc nie radosc..(ja tez z 82;-)) takze wybaczcie, ze tak po lebkach....
Przede wszystkim GRATULACJE dla PANI LICENCJAT NAJELI!!!! Hip! Hip! Hura! Hura! Hura! Hura!!!!
Rechotku: Tomaszek! Tomcio! Tomeczek!!! GRATULACJE!!!
Anisen: Trzymam kciuki, zebyscie wkoncu cos znalezli...to jest jakis absurd, zeby miec pieniazki i checi a nie ma co kupic...PRL sie przypomina (nie zeby z autopsji.:-).az tak stara nie jestem..hehe)
Znachorka: no i co tam po wizycie...
Kataszaone: trzymam kciuki za wizyte...a puszczaniem bakow sie nie przejmuj...wkoncu to funkcja fizjologiczna...(wiem, latwo sie mowi...tez bym sie bala) no ale ty joginka jestes to dasz rade miesnie przytrzymac az bedzie po...
Gibaga: super, ze sie przeprowadzacie..!!!
Gucha90: napewno niedlugo bedziesz juz czula porzadne kopniaczki!!!!no i gratuluje dobrych ocen!!! tak trzymaj!!! i rzeczywiscie z wychowawca pogadaj...bo ta sekretarka to daremna chyba jest...
Julisia: pogratuluj Majusi!!! duza dziewczyna!!! no i imie piekne!!!!
Patrycja214: kuruj sie biedaczku jak mozesz...a to L4 to im kurcze poczta wyslij bo sie na tego dyrektora nie doczekasz...
Shingle: zmykaj do domu!!! a co do produktywnosci...hmm....to jak lezysz pod kolderka, pijesz herbatke i czytasz bb, to jestes MEGA produktywna...przeciez w miedzyczasie Milusia rosnie!!!
Tygrynko: sprobuj sie polozyc zupelnie na plasko az do wieczora...trzymam kciuki, zeby sie to lozysko wzielo w garsc i przykleilo gdzie trzeba...a nie takie sensacje robi...Trzymaj sie kochana!!!
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Chyba się faktycznie nie doczekam Od poniedziałku go nie ma, kom. wyłączona i ani powiedzieć mu że zamierzam iść na L4 najwyżej wróci na dzień przedtym jak się stąd zwine i reszta to już jego problem;-) A po L4 dopiero w przyszły piątek idę ech... tak mi się marzy przyszły tydzień:-) Prześlijcie mi trochę domowego ciepełka;-)...Patrycja214: kuruj sie biedaczku jak mozesz...a to L4 to im kurcze poczta wyslij bo sie na tego dyrektora nie doczekasz...
A tak w ogóle to zimnooooooooooooooo!
Julisia
Fanka BB :)
Tygrynka trzymaj się mocno, wiem że łatwo powiedzieć a trudniej wykonać, ale musisz myślec pozytywnie że wszystko będzie dobrze i może już powinnas lepij jechać do szpitala wiem ze to do przyjemności nie należy ale czego sie nie robi dla dobra maleństwa ! trzymaj sie!
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dziękuje Pomijam fakt że zaraz zęby zgubię z tego zimna ;-)jeszcze poszłam do biura w innym bydynku zanieść faktury księgowej i tak mnie przewiał ten super zimny wiatr, że teraz odliczam do 16 a potem wpakuje się pod koc, chociaż na 15 minut, a potem PIEROGI dla MężaPatrycja214 przesylam ciepelko spod mojej kolederki :-)
A gdzie jest Pysia i Kejt....
moj Mark nie jest swiadomy, ze dzien chlopaka istnieje.. .i nie bede go w tym roku z tej nieswiadomosci leczyc..hehe wiem, wiem..wstretna jestem...Dziękuje Pomijam fakt że zaraz zęby zgubię z tego zimna ;-)jeszcze poszłam do biura w innym bydynku zanieść faktury księgowej i tak mnie przewiał ten super zimny wiatr, że teraz odliczam do 16 a potem wpakuje się pod koc, chociaż na 15 minut, a potem PIEROGI dla Męża
reklama