reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Hej Laseczki :-) Błagam niech ktoś mi napisze co tu się dzieje od soboty, bo nadrobić tyle dni to byłby cud :-):-p Rzuca mi się w oczy, że nasza Najeli obroniła się na 4 :-) GRATULACJE MALEŃKA !

Jak dzisiaj świętujecie dzień chłopaczka ? hehehe

dzien dobry Sniezynki!!!

jako ze czytalam na lezaco:sorry: to sobie nie popisalam dokladnych odpowiedzi...a ja bez takiej karteczki to ani rusz...ehh...starosc nie radosc..(ja tez z 82;-)) takze wybaczcie, ze tak po lebkach....
Przede wszystkim GRATULACJE dla PANI LICENCJAT NAJELI!!!! Hip! Hip! Hura! Hura! Hura! Hura!!!!

Rechotku: Tomaszek! Tomcio! Tomeczek!!! GRATULACJE!!!

Anisen: Trzymam kciuki, zebyscie wkoncu cos znalezli...to jest jakis absurd, zeby miec pieniazki i checi a nie ma co kupic...PRL sie przypomina :no:(nie zeby z autopsji.:-).az tak stara nie jestem..hehe:rofl2:)

Znachorka: no i co tam po wizycie...

Kataszaone: trzymam kciuki za wizyte...a puszczaniem bakow sie nie przejmuj...wkoncu to funkcja fizjologiczna...(wiem, latwo sie mowi...tez bym sie bala:sorry:) no ale ty joginka jestes to dasz rade miesnie przytrzymac az bedzie po...

Gibaga: super, ze sie przeprowadzacie..!!!

Gucha90: napewno niedlugo bedziesz juz czula porzadne kopniaczki!!!!:tak:no i gratuluje dobrych ocen!!! tak trzymaj!!! i rzeczywiscie z wychowawca pogadaj...bo ta sekretarka to daremna chyba jest...

Julisia: pogratuluj Majusi!!! duza dziewczyna!!! no i imie piekne!!!!

Patrycja214: kuruj sie biedaczku jak mozesz...a to L4 to im kurcze poczta wyslij bo sie na tego dyrektora nie doczekasz...

Shingle: zmykaj do domu!!!:-D a co do produktywnosci...hmm....to jak lezysz pod kolderka, pijesz herbatke i czytasz bb, to jestes MEGA produktywna...przeciez w miedzyczasie Milusia rosnie!!!

Tygrynko: sprobuj sie polozyc zupelnie na plasko az do wieczora...trzymam kciuki, zeby sie to lozysko wzielo w garsc i przykleilo gdzie trzeba...a nie takie sensacje robi...Trzymaj sie kochana!!!

...Patrycja214: kuruj sie biedaczku jak mozesz...a to L4 to im kurcze poczta wyslij bo sie na tego dyrektora nie doczekasz...
Chyba się faktycznie nie doczekam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Od poniedziałku go nie ma, kom. wyłączona:wściekła/y::wściekła/y: i ani powiedzieć mu że zamierzam iść na L4 najwyżej wróci na dzień przedtym jak się stąd zwine i reszta to już jego problem;-) A po L4 dopiero w przyszły piątek idę:sorry: ech... tak mi się marzy przyszły tydzień:-) Prześlijcie mi trochę domowego ciepełka;-)

A tak w ogóle to zimnooooooooooooooo!:confused2:

Tygrynka trzymaj się mocno, wiem że łatwo powiedzieć a trudniej wykonać, ale musisz myślec pozytywnie że wszystko będzie dobrze i może już powinnas lepij jechać do szpitala wiem ze to do przyjemności nie należy ale czego sie nie robi dla dobra maleństwa ! trzymaj sie!

Najeli zajebiście :-D
238.jpg

Tygrynka kochana moja staraj się nie denerwować. MUSISZ MYŚLEĆ POZYTYWNIE !! Trzymam kciuki i daj znać jak będziesz mogła co z Wami.

Patrycja214 przesylam ciepelko spod mojej kolederki :-)

A gdzie jest Pysia i Kejt....
Dziękuje:-D Pomijam fakt że zaraz zęby zgubię z tego zimna ;-)jeszcze poszłam do biura w innym bydynku zanieść faktury księgowej i tak mnie przewiał ten super zimny wiatr, że teraz odliczam do 16:baffled: a potem wpakuje się pod koc, chociaż na 15 minut, a potem PIEROGI dla Męża:cool2::cool2::cool2:

Dziękuje:-D Pomijam fakt że zaraz zęby zgubię z tego zimna ;-)jeszcze poszłam do biura w innym bydynku zanieść faktury księgowej i tak mnie przewiał ten super zimny wiatr, że teraz odliczam do 16:baffled: a potem wpakuje się pod koc, chociaż na 15 minut, a potem PIEROGI dla Męża:cool2::cool2::cool2:
moj Mark nie jest swiadomy, ze dzien chlopaka istnieje.. :rofl2:.i nie bede go w tym roku z tej nieswiadomosci leczyc..hehe wiem, wiem..wstretna jestem...:-p

reklama
A sobie dogodzę też dzisiaj zrobię sobie kluchy śląskie:cool2: A co mi tam też sobie zrobię święto:cool2: I jakiś szybki sosik :rofl2:

Do góry