reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kochane, jestem juz padnieta wiec nie odpisze za wiele.

Anisen blagam!!!! daj przepis na ta zupke gulaszowa, bo mnie skreci :sorry: no i 3mam kciuki za mieszkanko, zeby Ci ludzie opsucili Wam cene :tak:
luczynko zaraz ci napiszę, proste bardzo, patrz za jakies 10 minut na kupinaria :) 10 bo muszę pranie powiesic w tym czasie.
Anisen ja oglądam tylko Na wspólnej, inne mnie tyż tylko denerwują :-) A tak poza tym to oglądam non stop Discovery Travel&Living, a na Discovery Science to uwielbiam "jak to jest zrobione", "Brainiac" i "Pogromców mitów" a Ty?
Brainiaka i pogromców uwielbiam, a jak to jest zrobione mogłabym oglądać codziennie. Maja niesamowite pomysły. Lubie tez wuielkie projekty, genialni konstruktorzy. A na animalsie ogładam pogotowie dla zwierząt. No i namietnie sciene w nocy np o tornadach, burzach i innych atmosferycznych atrakcjach.

reklama
Anisen to ja nie odmówię tej gulaszowej- prześlij trochę na priva-mężuś też by nie pogardził :-D To lubimy te same programy faaaaajnie :) A mamie może nie mów za dużo, bo tylko się biedna denerwuje i ty przy okazji też. Kupuj i nie odbieraj sobie tej przyjemności. Ważne, że chociaż z mężulkiem możesz dzielić tę radość :-)

Znachorka ja też lubię "2 + 8" i rollofów, ale najabradziej lubię Miami Ink (WŁAŚNIE LECI) i lubiłam "flip that house" Fajnie wiedzieć, że lubimy to samo :-) A OGLĄDAŁAŚ TERAZ TEN NOWY PROGRAM "MAŁA PIĘKNOŚĆ"?! MASAKRAAAA........

Idę obejrzeć Miami Ink, dupkę wypluskać i lulu :) cmoktusie moje kochane :rofl2: SŁODKICH SNÓW ;-)

Ostatnia edycja:
Anisen to ja nie odmówię tej gulaszowej- prześlij trochę na priva-mężuś też by nie pogardził :-D To lubimy te same programy faaaaajnie :) A mamie może nie mów za dużo, bo tylko się biedna denerwuje i ty przy okazji też. Kupuj i nie odbieraj sobie tej przyjemności. Ważne, że chociaż z mężulkiem możesz dzielić tę radość :-)

Znachorka ja też lubię "2 + 8" i rollofów, ale najabradziej lubię Miami Ink (WŁAŚNIE LECI) i lubiłam "flip that house" Fajnie wiedzieć, że lubimy to samo :-) A OGLĄDAŁAŚ TERAZ TEN NOWY PROGRAM "MAŁA PIĘKNOŚĆ"?! MASAKRAAAA........

Idę obejrzeć Miami Ink, dupkę wypluskać i lulu :) cmoktusie moje kochane :rofl2: SŁODKICH SNÓW ;-)
Miłego ogladania i slodkich snów.
szkoda ze nie wymyslili jeszcze mozliwosci teleportowania rzeczy, bo bym Ci przesłała, dla męża też.

zajdłam miseczke i mam dosyć. Ale to był pierwszy ciepły posiłek dzisiaj.
Mąz zapomniał puścic duzego lotka, teraz jest zły ze ja zapomniałam też. Ale ja to szczęscia w grach nie mam, jeszcze nie udało mi sie trafic nawet jednej liczby, a co dopiero 6. Naprawdę ani jednej. Statystycznie to jest mało prawdopodobne przy tej ilosci ile razy gralismy, ale nie niemozliwe. W grach to ja szczęscia nie mam ;) moze w miłosci;-)

Przepraszam was moje lodóweczki ale nie powiedziałam wam wszystkiego....zgrzeszyłam.....milczałam ....

Byłam dziś u innego lekarza....i zrobił mi USG nie mówiłam już nic żeby nie zapeszać zresztą wiecie jak to ostatnio u mnie było prawda.....i sprawdził co się dało uspokoił i mówił że dla świętego spokoju mam jechać do Łodzi ponieważ oni tam mi wszytko super posprawdzają......

a poza tym zobaczył płeć.....

będzie Tomuś- ma najpiękniejszego peniska na świecie

proszę w wolnej chwili zrobić mnie na niebiesko

A ja niestety musiałam zrezygnować z tego większego pakietu telewizyjnego...a uwielbiałam oglądać np. program o tornadach, albo o właśnie ci pogromcy mitów...pogotowia dla zwierząt już nie mogłam, bo jak słyszałam o walkach psów, bądz wychudzonych psach czy kotach, to zaczynałam płakać... Ale od nowego roku chcę na nowo zamówić ten duży pakiet, naprawdę jest wybór w oglądaniu.

Rechotkuuuuuu gratuluję synkaaaa, nie wątpię, że będzie miał najpiękniejszego siusiaka:-D I że wszystko jest ok, cieszę się razem z Tobą, a ile waży?:-D

Anisen no co ty, mama na pewno chce dobrze, nie mówi tak, żeby cię zezłościć, no mamy już takie są:tak:
A ja dzisiaj wybrałam się na 20 minutowej przerwie z kumpelą do sklepu dziecięcego, obok mojej szkoły. Śliczne łóżeczko z baldachimem, kołderką i kocykiem oraz materacykiem zauważyłam, wszystko by wyniosło 195zł, wiecie, jakie piękne wzory tej pościeli, a kocyk taki flanelowy, mięciutki. Porównałam z tym, który mamy, czyli z tym wycieczkowym łóżeczkiem czy jak tam ono się zwie....i nie ma mowy, żebym na te się zdecydowała, po jutrze jedziemy po te, ze sklepu...

Moze i źle nie chce ale mnie denerwuje. Wole trzymac ją w błogiej nieświadomości
Ale tanie łozeczko wypatrzyłaś, niesamowicie tanie.
Ja dzis wyszperałam w sklepie sliczną pościel z baldachimem i ochraniaczem na szczebelki za 160zł. To było najtańsze w sklepie jakie widziałam. Na Allegro to co mi sie podoba kosztuje 140zł+ przesyłka, w tym jest podusia i kołderka. taniej nigdzie nie widziałam tego co by mi sie podobalo. a moje kochane kangurki prawie 500zł komplet. rany nie dam 500zl za posciel skoro łozeczko z materacykiem kupiłam za 310

Przepraszam was moje lodóweczki ale nie powiedziałam wam wszystkiego....zgrzeszyłam.....milczałam ....

Byłam dziś u innego lekarza....i zrobił mi USG nie mówiłam już nic żeby nie zapeszać zresztą wiecie jak to ostatnio u mnie było prawda.....i sprawdził co się dało uspokoił i mówił że dla świętego spokoju mam jechać do Łodzi ponieważ oni tam mi wszytko super posprawdzają......

a poza tym zobaczył płeć.....

będzie Tomuś- ma najpiękniejszego peniska na świecie

proszę w wolnej chwili zrobić mnie na niebiesko

Ale Ci Laska zazdroszczę chłopaka!!! ja też chce. Poniewaz wszystko jest ok to Ci wybaczamy milczenie. Ale żeby to było ostatni raz!!!

Anisen no łóżeczko(samo) kosztuje 85 zł. Ale do tego tak jak wspomniałam pościel, materacyk, ten kocyk, jak to zobaczyłąm, to wyobraziłam sobie, że tam spokojnie śpi sobie mój aniołek...a tu jeszcze tyle czasu, a tu ecie nie wiadomo czy synuś czy córcia, denerwujące to jest hihi.
No tak, lepiej mamę potrzymaj "bez szczegółowej wiedzy" po co masz się niepotrzebnie denerwować.

reklama
bardzo tanie łozeczko. przyznam ze nigdzie tutaj nie widziałam w tej cenie. tyle ze ja mam wymagania, jak mowi mój mąz- a to szczebelki wyciagane, to opuszczany bok, zeby było solidne, najlepiej ciemniejsze nie sosnowe, zeby miało mocne mocowanie pod materacyk ale przewiewne.
za sam materacyk dałam 60zł, chciałam taki: kokos-pianka-gryka

byłam w takiej hurtowni odziezowej niedaleko mojego domu. weszlam zeby zobaczyć czy nie kupie kurtki dla siebie bo marzne okrutnie a wszystko za ciasne. Nie kupiłam kurtki za to wiem gdzie kupie śpioszki, pólśpioszki czy body rozpinane. maja całkiem fajne bawełniane w fajnej cenie. Zapytałam od kiedy i okazało sie ze dopiero od miesiąca maj dziecięcy dział. wiec po kolejnej wypłacie ide tam na zakupy.

Do góry