reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A ja zjadłam 3 talerze swojej fasolki i przyznam szczerze, że żałuję, bo zaczyna się armagedon:sorry: Co chwile mój pies ucieka ode mnie, ledwo co ma siłę dojść do łazienki, chyba trochę chłopak osłabł, bo łapki coś mu nie teges...:-D
A trzeba było posłuchać mamitki: " nie jedz tyle bo się zapierdzisz":-D:-D:-D

reklama
Gucha, ja już dawno nie oglądałam M jak Miłość. Ale mnie zszokowałaś tym, że Marek znów z Grażyną :eek: ja pierdzielę, jak to się stało :szok: Kurde ja też tak przeżywam te seriale, filmy też hahhaha:-D Jena zupka gulaszowa... chyba mi zaraz jęzor do d... ucieknie :-D Byś się podzieliła małpo :laugh2::laugh2::laugh2:

No Aga to nieźle tam musisz dawać czadu jak nawet pies wymięka :-D:-D:-D:-D Mój men to mi ostatnio takiego podkołdernika jadowitego puścił, że myślałam, że go zatłukę :szok::szok::szok::szok:

Siunia, to wyszło tak, że oni sie zaczęli spotykać coraz częściej, a wolnych chwilach Marek przyjeżdżał też do domu, żeby Hanka nic nie podejrzewała, no i bidulka tak się starała, nawet do AA się zapisała, bo wiedziała, że sama nie da rady...no i naiwność stała się przeszkodą, uwierzyła w jego odmianę a tu zonk...mareczek z grażyną drugą noc się seksi...

Podkołdernika, hahahahaha bo się osikam, dobreee, mój D. to ma chyba jakąś dziurę w żołądku, bo on mało je w dzień, prawie nic, tyle co coś wypije jakiś napój, a odwala mi szopki typu biegnie biegnie biegnie do ściany, i wypierdzi ci jakąś melodię ruszając dupką, ja jednocześnie jestem i wściekła i uśmiana do łez

Kochane, jestem juz padnieta wiec nie odpisze za wiele.

Anisen blagam!!!! daj przepis na ta zupke gulaszowa, bo mnie skreci :sorry: no i 3mam kciuki za mieszkanko, zeby Ci ludzie opsucili Wam cene :tak:

Kaasiorek najwazniejsze ze teraz jest juz wszystko w porzadku :tak: a finansami sie nie przejmuj, w koncu i w tej dziedzinie wyjdziecie na prosta :tak:

Gucha ja jak ostatnio narobilam fasolki to nikt juz nie mogl jej zjesc bo brzuchy nam rozsadzalo i zamrozilam na czarna godzine :-pi poki co jej nie ruszamy bo na samo wspomnienie to nas tylki bola :-D

Anisen ja oglądam tylko Na wspólnej, inne mnie tyż tylko denerwują :-) A tak poza tym to oglądam non stop Discovery Travel&Living, a na Discovery Science to uwielbiam "jak to jest zrobione", "Brainiac" i "Pogromców mitów" a Ty?

Gucha, ja już dawno nie oglądałam M jak Miłość. Ale mnie zszokowałaś tym, że Marek znów z Grażyną :eek: ja pierdzielę, jak to się stało :szok: Kurde ja też tak przeżywam te seriale, filmy też hahhaha:-D Jena zupka gulaszowa... chyba mi zaraz jęzor do d... ucieknie :-D Byś się podzieliła małpo :laugh2::laugh2::laugh2:

Siuniab przyjeżdżaj koniecznie tyle tego wyszło ze nawet pułk bym obdzieliła.

jakby nie moja mama to bym nie wiedziała kto to taki ten Marek, za to mam nieszczęscie dostawać relacje od fanki serialowej. Teraz mam spokój, bo mama ma inne tematy jak dzwonie ja czy ona wiec długo będe poza serialami. Na razie głowny serial omawiany to Kinga, mieszkanie i moje zakupy. Mama przeżywa te 2 pary pajacyków jakbym kupiła pól sklepu, a łozeczko jeszcze bardziej. Jak mi sie uda cos kupic to na pewno juz jej nie powiem, bo bede miała suszenie głowy az do porodu, ze zapeszam i krzywdę dziecku robie

Jak mi sie uda cos kupic to na pewno juz jej nie powiem, bo bede miała suszenie głowy az do porodu, ze zapeszam i krzywdę dziecku robie
Anisen no co ty, mama na pewno chce dobrze, nie mówi tak, żeby cię zezłościć, no mamy już takie są:tak:
A ja dzisiaj wybrałam się na 20 minutowej przerwie z kumpelą do sklepu dziecięcego, obok mojej szkoły. Śliczne łóżeczko z baldachimem, kołderką i kocykiem oraz materacykiem zauważyłam, wszystko by wyniosło 195zł, wiecie, jakie piękne wzory tej pościeli, a kocyk taki flanelowy, mięciutki. Porównałam z tym, który mamy, czyli z tym wycieczkowym łóżeczkiem czy jak tam ono się zwie....i nie ma mowy, żebym na te się zdecydowała, po jutrze jedziemy po te, ze sklepu...

Znowu bulgocze mi w brzuszku...jakby woda się przelewała, ale jak głośno hihi. Idziemy się kąpać, zajrzymy do Was za 20 minut, bo ja lubię siedzieć bardzo długo we wannie. Buziaczki.

reklama
Ja też non stop travel &living !!! Najczęściej " 2+8" i " wielki świat małych ludzi " :)
Dzisiejsze "pukanie" maleństwa zrekompensowało mi tak długie czekanie na jakie kolwiek ruchy ...Non stop jak to sobie przypomnę to sie wzruszam jak głupia ...Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze żeby jutro pan doktor mi powiedział czy to Kazek czy Kalinka :)

Do góry