reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
znachorka ale czadowo! To naprawdę musiało być cudowne doświadczenie :) Też tak chcę hihiih. Na razie cieszę sie tym, że znów coraz bardziej czuję moją Oleńkę :)

Znachorka bomba :-)musiało być naprawdę niesamowite

moja bestia kpoie wtedy gdy sama chce, czytaj o 4 w nocy, nad ranem albo jak ja cos jem ;-). Jak maz chce poczuć to sie zaraz uspokjaja i nie chce nawet raz kopnąc. To Bestyjka juz rządzi

w dalszym ciągu mam do sprzedania soczewki moc -0,5 miesieczne w super cenie. Jakby któraś potrzebowała albo wiedziała o kims kto nosi takie szkła to będe wdzieczna za kontakt.

Ostatnia edycja:
Znachorka bomba :-)musiało być naprawdę niesamowite

moja bestia kpoie wtedy gdy sama chce, czytaj o 4 w nocy, nad ranem albo jak ja cos jem ;-). Jak maz chce poczuć to sie zaraz uspokjaja i nie chce nawet raz kopnąc. To Bestyjka juz rządzi

No faktycznie kontaktowy ten dzidziuś Znachorki. Mój zupełnie jak Twój, robi co chce i mimo że bardzo poluję na więcej ruchów i Majka czeka z niecierpliwością kiedy jej pokażę jak dzidziuś kopie, to nasz mały trol uparty jest jak diabli i pogadać z siostrą nie chce;-)

No faktycznie kontaktowy ten dzidziuś Znachorki. Mój zupełnie jak Twój, robi co chce i mimo że bardzo poluję na więcej ruchów i Majka czeka z niecierpliwością kiedy jej pokażę jak dzidziuś kopie, to nasz mały trol uparty jest jak diabli i pogadać z siostrą nie chce;-)

Aniu nasze szkraby jeszcze przed urodzeniem nas ustawiają po kątach :-D
no ale zeby z siostrą nie pogadał maluszek, trzeba go uświadomić ze lepiej ze starszą siostrą nie zadzierać :laugh2:

No to musiało być wspaniałe uczucie, mam nadzieję, że i my nawiążemy takie kontakty z naszymi maluchami, a jak dobrze pójdzie to zaczniemy się porozumiewać morsem

36_22_25[1].gif

No to musiało być wspaniałe uczucie, mam nadzieję, że i my nawiążemy takie kontakty z naszymi maluchami, a jak dobrze pójdzie to zaczniemy się porozumiewać morsem

Zobacz załącznik 168828

Z doświadczenia wiem że jeszcze nam bokiem (i to bardzo dosłownie) te kontakty z naszymi bobasami będą wychodziły;-) Ale to i tak fajne strasznie jest i już się nie mogę doczekać tego rozpychania prawdziwego:-)

Aniu, na pewno tak będzie z resztą Ty wiesz bo już to przeżyłaś :-) Ale te z nas, które będziemy mamuśkami pierwszy raz to póki co cieszymy się z tych tajemniczych znaków hiihihhi Do czasu oczywiście :-D Bo potem to bedziemy narzekać, że tu boli, tam strzyka hihihi

Ostatnia edycja:
Siunia to prawda, ta laska z AA jest jakaś niewyżyta hehe, a w M jak miłość też nie lepiej, biedna Hania się postarała, zrobiła kolację dla męża, świece...a ten do niej smsa, że ma ważny wyjazd a siedzi pod kołdrą z Grażyną, aż mama mnie uspokajała, bo wydzierałam się, co to za drań i jełop z niego.Znachorka no no, masz niesamowitego skarba w brzuszku, super!:)
Oleńka gratuluję potwierdzonej płci, na pewno ptaszek już nie zawita:)

reklama
mam wielki garnek zupy gulaszowej, pychaaa bo wyszła delikatna, lekko ostrawa, lekko kwaskowata z dużą iloscią warzyw.
Chętnie sie podzielę

ale mi sie nudzi, okrutnie, a tu czekac do 24 jeszcze, okropieństwo

kurcze jakos nie moge sie przemóc zeby ogladać te seriale. serio. probowałam, nie wytrzymuje nawet 10 minut, zaraz sie wsciekam i przełączam albo wychodze z pokoju. Nie będzie ze mnie serialowa mamusia, raczej wole poogladać cos na discovery, tylko teraz nie mamy kablówki ani satelitki

Ostatnia edycja:
Do góry