reklama
Obawiam się, że nic w tej sprawie nie zdziałam...jeżeli chciałaby mi pomóc, to przecież mogła zaproponować coś innego, jakieś inne rozwiązanie...widocznie ciężarne to ciężarne, zawsze w szkole będą uważane za " trzeba było uważać"
Anisen
kochamy Cię mocno
Gucha jak sie zaczęlam śmiac to Kinia zaczęla mi wywijać salta .
ide sie wykąpac bo zaczynam capiec jak fretka, okrutnie
ide sie wykąpac bo zaczynam capiec jak fretka, okrutnie
Anisen
kochamy Cię mocno
U nas zimno i deszcz. Kocioł ogarnełaś?? Pierwszy raz w życiu mam tak długie, bo kiedyś z powodów kompleksów to nie zapuszczałam, a teraz mogę i szybko ich nie obetnę
U nas wczoraj goraco i upal i dzisiaj pizdzi...pogoda zmienila sie tak raptownie ze az dziwnie...slonca ni ma i sie pizdziwo zrobilo...czlowiek nie wie czy jak wyjdzie z domu rano bedzie goraco a jak wroci bedzie mroz...Kociol to mam do tej pory kochana...w pracy zapier***l klijenci na nerwa mi wchodza...bo to wszystko na glowe chore przeciez(normalni to oni nie sa)ALe przynajmniej sie wowiedzielismy nareszcie ze juz na koniec pazdziernika w NASZYM DOMKU bedziemy wiec chociaz to))))))))))))
To jak nie chcesz obciac to podetnij moze zeby troszke odzywic...i wiesz chyba ze im ciezsze wlosy tym wiecej beda wypadac bo sa slabsze w cebulkach...ale z drugiej strony to moze to tylko tak wyglada ze tak duzo ci ich wypada ...one sa dlugie dlatego moze masz takie zludzenie optyczne...kazdemu wlosy przeciez dziennie wychodza...ale tym z dlugimi wydaje sier ze tak strasznie duzo...bo dluuuugasne sa....ok zakrecilam sie i nie wiem czy to co pisze ma juz jakis sens i czy sie nie powtarzam ale niedlugo do pracy wiec sie zwijam zeby kazdemu odpisac....
Teraz to i u nas zimno.....brrrrrrA u nas zimno i w niektórych miejscach leje, to nie wiem co lepsze. A z tym L4 to nie za fajnie - przewaznie zwolnienia dają jak ciąża jest zagrożona z jakiegoś powodu.
Ale bym sobie poleciała na zakupy do Stanów ...
Mowisz o zakupach dla maluszka????mnie te ciuchy wcale tutaj sie nie podobaja...za to co mi mauska nakupowala....boooooskie zreszta polska moda(czyt.europejska) o wile ladniejsz jest
zrobillllllaaaaas mi smaka....jutro bedzie grzybowaA ja robie zupcie grzybową z grzaneczkami ^_^... mmm ... bogowie wszechmocni , jak ja kocham gotować ... na drugie chyba będą placuszki z cukini )
A ja ostatnio jakas nie grozna dla otoczenia jestem mimo ze mnie ludziska wkurzaja....to jeszcze nikogo nie pogryzlamale na wszelki wypadek sie zaszczepilam hahahaja mam pojedyncze dni kiedy mozna bez kija podejść
Albo makaron + podsmażona pierś z kurczaka + jakiś sos ze słoika słodko kwaśny, boloński lub taki jaki lubicie...Szybkie do zrobienia i smaczne no i padlina jest dla męża bo lubi
ALe sie urzalam z ta padlina dla meza hahaha ty kochana to zawsze cos odwalisz...dalej bedzie o podkolderniku haha tez niezle hahaha
A swoja droga to ty tych pomyslow na obiad to cala mase maszfajnie sie czyta....chyba sie zaslinie na smierc
Kochanie fajnie jest czytać, że miło spędziłyście dzień, super. Przede wszystkim dzięki za komentarze na nk hihi, kochaniutkie jesteście! Ja wróciłam szybciej, bo odwołali nam 2 godziny zajęć, a zimnooooo, a zmarzłaaaaaam masakra...i 4 z niemca wpadła hihi i + z polskiego hihi. Zaraz lecę coś zjeść i na maratony filmowe...
Poszalalas na niemcu i polskim widze cio??????gratki guska
Hej laseczki;-);-)przyjechałam na chwilę do mamy i nie mogłam sobie odmówic wejscia na bb hihihi dziękujemy wam za wsparcie ogromneeeeeeeeeeee buziaczki ;-);-) mój Maciuś ma się lepiej i narazie jest ze mną w domku. Wypadek miał w momencie, gdy ja świetowałam panienski:--(ale nie chciał mi go popsuć więc poczekał do końca z informacją, dlatego panieński rzeczywiście się udał;-)ostatnie dni były koszmarne i niestety jestem przeziębiona do tego mamy teraz troszkę kłopotów na głowie, głównie finansowych, ale dla mnie liczy się tylko to że niuniuś jest ze mną, bo nie przeżyłabym tego, gdyby zginął.....wypadek był bardzo poważny, ale samochód przyjął prawie wszystko.... strasznie tęsknie za wami, mamie komputer coraz lepiej działa, jeszcze będzie coś przy nim robione,ale zacznę cześciej się pojawiać:-) buziaczki kochane, pozdrowienie od Maćka;-)
No ja chyba gdzies przeoczylam o tym wypadku....cale szczescie ze wszystko z nim dobrze i ty tez juz sie nie denerwuj...wiem latwiej powiedziec jak zrobic...ale to dla waszego dobra bo dzidzia sie tez stresuje...
to tobrze ze juz zadnych niespodzianek nie bedzie....gratulujeA ja swojemu D. wczoraj powiedzialam ze chyba sie nie dowie co bedziemy mieli bo poprosze dr. zeby nam nie powiedziala...ale sie przestraszyl...i zaraz mnie pod wlos wzial...hahha "Babe chyba chcesz zebym wymalowal ten pokoj dla dzidziusia nie???? a bez tego to ani rusz haha"haha wariat kochanyuff..ja już nareszcie w domku..no więc dzisiejsza wizyta była udana:] i już wiem ,że jest to na 100% córeczka,bo już drugi lekarz to potwierdził :-) także słonik sie już nie zrobi raczej;-) idę zjesc jakąś kolacyjkę:-) i "na wspólnej" trzeba obejrzecmiłego wieczorku mamuśki:-)
A ja na wspolniej to juz z 1.5 roku nie ogladalam....((((((((((((((
A ty teraz morserm jeszcze umiesz gadac????hahaha no ladnie strasznie utalentowana jestes...hahaNo to musiało być wspaniałe uczucie, mam nadzieję, że i my nawiążemy takie kontakty z naszymi maluchami, a jak dobrze pójdzie to zaczniemy się porozumiewać morsem
Zobacz załącznik 168828
to faktycznie sie tam porobilo w tym m jak milosc...a ty sie nie stresuj tak filmem n NU NUSiuniato prawda, ta laska z AA jest jakaś niewyżyta hehe, a w M jak miłość też nie lepiej, biedna Hania się postarała, zrobiła kolację dla męża, świece...a ten do niej smsa, że ma ważny wyjazd a siedzi pod kołdrą z Grażyną, aż mama mnie uspokajała, bo wydzierałam się, co to za drań i jełop z niego.Znachorkano no, masz niesamowitego skarba w brzuszku, super!
Oleńka gratuluję potwierdzonej płci, na pewno ptaszek już nie zawita
A ja zjadłam 3 talerze swojej fasolki i przyznam szczerze, że żałuję, bo zaczyna się armagedon Co chwile mój pies ucieka ode mnie, ledwo co ma siłę dojść do łazienki, chyba trochę chłopak osłabł, bo łapki coś mu nie teges...
A trzeba było posłuchać mamitki: " nie jedz tyle bo się zapierdzisz"
Wlasnie mialam napisac ze wesolo bedziesz miala w nocy....GAZOOOOOWNIA hahahaha...Ale cichacze sa najjjjgorsze....tajniaki faktycznie potrafia odebrac dech w piersiach haha bo te glosne to sa lagodne haha...nie pytaj skod wiem hahaha
I tym oto sposobem mniej wiecej wiem co w trawie z tym m jak milosc piszczy hahahaSiunia, to wyszło tak, że oni sie zaczęli spotykać coraz częściej, a wolnych chwilach Marek przyjeżdżał też do domu, żeby Hanka nic nie podejrzewała, no i bidulka tak się starała, nawet do AA się zapisała, bo wiedziała, że sama nie da rady...no i naiwność stała się przeszkodą, uwierzyła w jego odmianę a tu zonk...mareczek z grażyną drugą noc się seksi...
Podkołdernika, hahahahaha bo się osikam, dobreee, mój D. to ma chyba jakąś dziurę w żołądku, bo on mało je w dzień, prawie nic, tyle co coś wypije jakiś napój, a odwala mi szopki typu biegnie biegnie biegnie do ściany, i wypierdzi ci jakąś melodię ruszając dupką, ja jednocześnie jestem i wściekła i uśmiana do łez
Przynajmniej wiesz co dokladnie chcesz z tym lozeczkiem...-nie widze nic zlego w tym ze masz wymagania)))bardzo tanie łozeczko. przyznam ze nigdzie tutaj nie widziałam w tej cenie. tyle ze ja mam wymagania, jak mowi mój mąz- a to szczebelki wyciagane, to opuszczany bok, zeby było solidne, najlepiej ciemniejsze nie sosnowe, zeby miało mocne mocowanie pod materacyk ale przewiewne.
za sam materacyk dałam 60zł, chciałam taki: kokos-pianka-gryka
byłam w takiej hurtowni odziezowej niedaleko mojego domu. weszlam zeby zobaczyć czy nie kupie kurtki dla siebie bo marzne okrutnie a wszystko za ciasne. Nie kupiłam kurtki za to wiem gdzie kupie śpioszki, pólśpioszki czy body rozpinane. maja całkiem fajne bawełniane w fajnej cenie. Zapytałam od kiedy i okazało sie ze dopiero od miesiąca maj dziecięcy dział. wiec po kolejnej wypłacie ide tam na zakupy.
ide do roboty 3majcie sie kochane
A rechotku nie wiem juz sama czy pisalam czy nie ale gratuluje chlopaczka))))super wiadomosc...
To faktycznie jakas beszczelna ci sie trafila tutaj by juz nie pracowala...ja to bym zapytala o rozmowe z menadzerem...i bym gowniare nauczyla...jak nie wie jak ma sie odzywac do klijenta....ku**a klijent nasz pan nie????ale sie zelilam looomatko....chciałam kupic dzis jakąś kurtke albo płaszcz na jesien, bo juz mam zimno. Wcześniej chodziłam w dopasowanych to sie nie mieszczę, w nic a nic. Wchodze do sklepu, całkiem pokaźny do tego niby dobra jakosc. Ogladam, ogladam, minka mi rzednie. podchodze do sprzedawczyni, dziewczyny ok 20 lat i pytam czy maja płaszczyki trapezowate, takie rozkloszowujace sie pod biutem. Na to jedza farbowana ze nie prowadzą mody dla puszystych tylko porządne ubrania. No to jej sie odgryzłam ze porządne to moze i są te ubrania ale obsłudze brak mózgu i wyszłam. wiecej zeby to był ostatni sklep na mieście tam nie wejdę
Jelop jeden...ale dobrze jej powiedizlas tylko ze ty to i tak delikatnie ja potraktowalas...
Matko no ludzie wcale serca nie maja...ja mysle ze powinnas pogadac z sekretarka....ona lepiej bedzie wiedziec albo z osoba ja nie pamietam jak to sie nazywalo...do spraw ucznia czy jakos...jestem pewna....bo te paczkojady to nic tylko siedza za tymi biurkami dupy im rosna(dyrektorzy)a w sumie to nie maja pojeecia co i jakAnisen, no co za wredny babsztyl no! I bardzo dobrze jej odpowiedziałaś ja bym jej się zapytała ...albo nie już nic. Olej ją, głupia baba!
Ja dzisiaj przejechałam się na dyrektorce mojej szkoły...dowiedziałam się, że szkoła jeżeli tylko będzie chciała może pomóc ciężarnej szybko skończyć szkołe i wystawić oceny, u mojej znajomej w szkole nawet mają formularze do wypełnienia...
No tak, więc podaję mój powód i proszę czy mogłaby coś zrobić, zastanowić się a ona tak siedzi, połyka ciastko popijając kawą i mówi " żartuje sobie pani? W marcu chce pani II semestr skończyć? u nas takiego czegoś nie ma" no to wyszłam...
Tylko kto powiedział, że w marcu? Mi chodziło tylko o 2 tygodnie...:-(
HAHAHAHAHAHAHA
Dobrze ze nam sie nie zawiesil bo przynajmniej teraz na dzidzie czekamy))))))))))))))))))))))))))))
3majcie sie dziewczynki...cholera ale sie namachalamdobranoc sopelki))))
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Witam
ostatnio mało sie udzielam na forum ale czytam wszystkie wasze posty i jestem na bieżąco tylko wieczorami jak wróce z pracy jestem już zbyt zmęczona, także melduję się że u mnie wszystko ok:-)
pozdrawiam wszystkie i gratuluje tym co poznały ostatnio pleć swoich maluszków.
Najeli ucz się do obrony trzymam kciuki:-)
ostatnio mało sie udzielam na forum ale czytam wszystkie wasze posty i jestem na bieżąco tylko wieczorami jak wróce z pracy jestem już zbyt zmęczona, także melduję się że u mnie wszystko ok:-)
Dzieńdoberek wszystkim !!!
Gucha 90 : Czy 90 to twój rocznik ? Bo jak tak to jestesmy kurna rówieśnice
O 14:05 ( czyli wejde najwczesniej o 14:45 ) mam wizyte z USG połówkowym i chce w końcu wiedzieć czy mnie kopsa diabeł czy diablica !!!
Trzymcie kciuki !!!
O 14:05 ( czyli wejde najwczesniej o 14:45 ) mam wizyte z USG połówkowym i chce w końcu wiedzieć czy mnie kopsa diabeł czy diablica !!!
Trzymcie kciuki !!!
reklama
Majsii
Fanka BB :)
Cześć To ja mam tak samo czytam czytam a jak chcę odpisać to albo już na pół śpię albo nie pamiętam komu co To dobrze, że u Ciebie wszystko okWitam
Dzien doberek No to od 14 trzymamy kciuki, żeby maleństwo pokazało co z niego wyrośnie :-)Dzieńdoberek wszystkim !!!
Trzymcie kciuki !!!
Kurdę, Kurdę staro się poczułam
Ja zaraz idę robić już obiadek, tzn mam takie plany o jak znów będę przeciągać wstanie z łóżka to później będę latać na ostatnią chwilę