reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Idziemy sobie spać, bo znów mi temperatura skoczyła :zawstydzona/y: na 38,7
wzięłam ibuprom, ciepłą kąpiel, bo mną trzęsło, wypiłam 2 herbatki malinowe
i pakuję się do wyrka. Postaram się do was jutro zajrzeć, ale obiecać nic nie mogę, więc błagam nie naprodukujcie tu za dużo, żebym chociaż raz była w stanie nadrobić zaległości.

chciałam kupic dzis jakąś kurtke albo płaszcz na jesien, bo juz mam zimno. Wcześniej chodziłam w dopasowanych to sie nie mieszczę, w nic a nic. Wchodze do sklepu, całkiem pokaźny do tego niby dobra jakosc. Ogladam, ogladam, minka mi rzednie. podchodze do sprzedawczyni, dziewczyny ok 20 lat i pytam czy maja płaszczyki trapezowate, takie rozkloszowujace sie pod biutem. Na to jedza farbowana ze nie prowadzą mody dla puszystych tylko porządne ubrania. No to jej sie odgryzłam ze porządne to moze i są te ubrania ale obsłudze brak mózgu i wyszłam. wiecej zeby to był ostatni sklep na mieście tam nie wejdę

Anisen, no co za wredny babsztyl no! I bardzo dobrze jej odpowiedziałaś ja bym jej się zapytała ...albo nie już nic. Olej ją, głupia baba!
Ja dzisiaj przejechałam się na dyrektorce mojej szkoły...dowiedziałam się, że szkoła jeżeli tylko będzie chciała może pomóc ciężarnej szybko skończyć szkołe i wystawić oceny, u mojej znajomej w szkole nawet mają formularze do wypełnienia...
No tak, więc podaję mój powód i proszę czy mogłaby coś zrobić, zastanowić się a ona tak siedzi, połyka ciastko popijając kawą i mówi " żartuje sobie pani? W marcu chce pani II semestr skończyć? u nas takiego czegoś nie ma" no to wyszłam...
Tylko kto powiedział, że w marcu? Mi chodziło tylko o 2 tygodnie...:-(

A tak na poprawienie humoru...ja nie mogę się ogarnąć ze śmiechu...

Stoi wkurzony na maksa facet w łazience i wyrywa sobie garściami włosy łonowe, rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona:
- Kochanie co ty robisz?
Mąż na to:
- Nie chce ch.. stać, to nie będzie leżeć na miękkim!

Pewna kobieta, spowiadając się mówi do księdza:
- Proszę księdza, siedem razy zdradziłam swego męża
- Oj, piekło, córko, piekło!- odpowiada ksiądz.
- Nie piekło, ino swędziało

uff..uff...ja chyba pójdę spać bo zaczyna mi odbijać, hahahaha..

reklama
Anisen, no co za wredny babsztyl no! I bardzo dobrze jej odpowiedziałaś ja bym jej się zapytała ...albo nie już nic. Olej ją, głupia baba!
Ja dzisiaj przejechałam się na dyrektorce mojej szkoły...dowiedziałam się, że szkoła jeżeli tylko będzie chciała może pomóc ciężarnej szybko skończyć szkołe i wystawić oceny, u mojej znajomej w szkole nawet mają formularze do wypełnienia...
No tak, więc podaję mój powód i proszę czy mogłaby coś zrobić, zastanowić się a ona tak siedzi, połyka ciastko popijając kawą i mówi " żartuje sobie pani? W marcu chce pani II semestr skończyć? u nas takiego czegoś nie ma" no to wyszłam...
Tylko kto powiedział, że w marcu? Mi chodziło tylko o 2 tygodnie...:-(
Babsztyl kosmiczny. ja wiem ze u nas był indywidualny tryb nauczania dla dziewczyn w ciazy. Przejdź najlepiej do sekretarki, one sa lepiej zorientowane niz dyrektorki i dowiesz sie jakie są w twojej szkole procedury, co szkoła to inne. Ja pamietam ze jeździłam do uczennicy z 3 klasy do domubo ta miała zagrozoną ciąze i udalo nam sie zrealizować program szybciej zeby zakonczyła szkołę przed rozwiązaniem. Nie wszystkie szkoły są normalne i myśla o tym by pomóc, czasem to bezduszne molochy z tępymi formalistami za sterami

Do góry