reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Ja jestem! Mam chwilową przerwę w oglądaniu TVN, bo lecą Fakty, a polityka w kraju kwa-kwa mało mnie interesuje. Normalnie jak włączę na BrzydUlę o 16.55 to wyłączam dopiero po wieczornym filmie. A dziś rarytasik leci- moje ulubione 39 i pół!

Ja na obiadek miałam barszcz ukraiński, a mężuś lasagne z pepperoni
:eek:

Anisen może naleśniki z farszem mięsnym (mielone + pieczarki + przecier pomidorowy + jakieś fajne przyprawy i cebulka), tylko nie wiem czy to nie za dużo pracy....

Ostatnia edycja:
Albo makaron + podsmażona pierś z kurczaka + jakiś sos ze słoika słodko kwaśny, boloński lub taki jaki lubicie... Szybkie do zrobienia i smaczne no i padlina jest dla męża bo lubi :-D

Ostatnia edycja:
Ale się dzisiaj nabiegałaś bidulo. Teraz musisz odpocząć i wrzucić na luz. Mam nadzieję, że się opłaci ten Wasz trud i opuszczą Wam cenę, bo w sumie jak musielibyście tyle włożyć w to mieszkanie to nie robią łaski. Będę mocno trzymać kciuki żeby się udało :) A co do jedzonka to ja jutro robię gołąbki :-) Ale się mężula ucieszy :-)

Słonce te nalesniki jutro zrobie bo akurat miesa mielonego nie posiadam. brr. przeglad lodówki i zaskupów zrobione, mam śliczną łopatkę, kawalek schabu, 1 pierś z kurczaka i kawałek szynki. Poniewaz tylko lopatka i schab nie wymagają rozmrozenie chyba zrobie cos z nich. moze np zupe gulaszową, taka typu kociołek węgierski, padlina dla meza, dla mnie warzywka a do tego lekko pikantnie. wpadla mi to to łepka jak napisalaś o sosie slodko- kwaśnym. nie iwem czemu skojarzyłam ze slodka papryką, kwaśnymi ogorkami ;-) ja to mam nakopane

Kochanie fajnie jest czytać, że miło spędziłyście dzień, super. Przede wszystkim dzięki za komentarze na nk hihi, kochaniutkie jesteście!:) Ja wróciłam szybciej, bo odwołali nam 2 godziny zajęć, a zimnooooo, a zmarzłaaaaaam masakra...i 4 z niemca wpadła hihi i + z polskiego hihi. Zaraz lecę coś zjeść i na maratony filmowe...:)

Hej laseczki;-);-)przyjechałam na chwilę do mamy i nie mogłam sobie odmówic wejscia na bb hihihi dziękujemy wam za wsparcie ogromneeeeeeeeeeee buziaczki ;-);-) mój Maciuś ma się lepiej i narazie jest ze mną w domku. Wypadek miał w momencie, gdy ja świetowałam panienski:-:)-(ale nie chciał mi go popsuć więc poczekał do końca z informacją, dlatego panieński rzeczywiście się udał;-)ostatnie dni były koszmarne i niestety jestem przeziębiona do tego:eek: mamy teraz troszkę kłopotów na głowie, głównie finansowych, ale dla mnie liczy się tylko to że niuniuś jest ze mną, bo nie przeżyłabym tego, gdyby zginął.....wypadek był bardzo poważny, ale samochód przyjął prawie wszystko.... strasznie tęsknie za wami, mamie komputer coraz lepiej działa, jeszcze będzie coś przy nim robione,ale zacznę cześciej się pojawiać:-) buziaczki kochane, pozdrowienie od Maćka;-)

Zupka gulaszowa z karkóweczki, mmmmm pycha super pomyślunek i szybkie do zrobienia jesteś genialna 7_13_17[1].gif ja ostatnio robiłam gulasz z karkówki z ciemnym sosikiem + puree + surówa z kiszonej kapusty :-) łeee jeziu ale się teraz głodna zrobiłam :-D

reklama
Ale się dzisiaj nabiegałaś bidulo. Teraz musisz odpocząć i wrzucić na luz. Mam nadzieję, że się opłaci ten Wasz trud i opuszczą Wam cenę, bo w sumie jak musielibyście tyle włożyć w to mieszkanie to nie robią łaski. Będę mocno trzymać kciuki żeby się udało :) A co do jedzonka to ja jutro robię gołąbki :-) Ale się mężula ucieszy :-)
Mąz powinien wycałować tak dobrą żonę. jak nic, lepszej nie znajdzie nigdzie:-)

Dzieki za kciuki, przydadzą sie. Mam nadzeje ze opuszczą. Moj maz teraz sprzedawał mieszkanie w krakowie w stanie idealnym, kuchnia na zamówienie i opuścił prawie 28 tyś. Wiec za to do kompletnego remontu powinni zejsc z ceny o te 10 tyś.

Do góry