reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A ja już w domu od godziny jestem:-p Zrobiłam i zjadłam obiadek i idę pod kocyk poczytać gazetki i się grzać:-p Mężu zadzwonił, że będzie później, bo kolega się zjawił u niego w pracy, że ma awarie komputera, a moje Kochanie jako że się zna na tym wszystkim, pojechał:sorry: no nic kocyk i Gabryś w brzuszku muszą mi wystarczyć:-D 3majcie się ciepło dziewuchy:-D i nie napłodźcie do jutra zbyt wiele postów
papa
Kochana mi Dzidziuś i kocyk musi już od ponad miesiąca starczyć i daję radę ;-) Miłego wypoczywania i do juterka :)

reklama
A ja robie zupcie grzybową z grzaneczkami ^_^... mmm ... bogowie wszechmocni , jak ja kocham gotować ... na drugie chyba będą placuszki z cukini :))

A ja robie zupcie grzybową z grzaneczkami ^_^... mmm ... bogowie wszechmocni , jak ja kocham gotować ... na drugie chyba będą placuszki z cukini :))

ja zaraz idę walczyć z placuszkami kurczakowymi :D z papryką
Smacznego Kochane :) Ja do domku dotrę dopiero po 19 bo zaraz muszę wyjść więc się pozastanawiam co by tu zjeść :)

Witajcie Kochane ;) wróciłam z pracy i mykam pod kołderkę wygrzać się troszkę :) milusiego wieczorku :)))) paaaa

Znachorka Ależ mi smaka tą zupką grzybową zrobiłaś, kurna chyba jutro też zrobię :-) A pojutrze zrobię gołąbki mężuś będzie szczęśliwy. Albo zrobię jutro jedno i drugie, a co! :-D

Co do Coca Coli to Wam się przyznam, że ja też mam taką chcicę na to paskudztwo jak nigdy- bo normalnie nie piję napojów gazowanych.

A te OGRODNICZKI są superaśne, gdzie można je kupić i ile kosztują? Wie któraś z Was laski?

No, już mi kur... ica trochę przeszła :tak::-D:tak::-D Teraz sama się śmieję z tego co w tej mojej chałupie wyprawiałam. Wy też macie takie dni, że bez kija to nie podchodź?

Mogę z Tobą zamieszkać??:-):-):-):-):-)

No, już mi kur... ica trochę przeszła :tak::-D:tak::-D Teraz sama się śmieję z tego co w tej mojej chałupie wyprawiałam. Wy też macie takie dni, że bez kija to nie podchodź?
Jakby to ująć... może tak:
ja mam pojedyncze dni kiedy mozna bez kija podejść :eek:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześc Lodóweczki

wreszcie dotarłam do domu. miałam dzis prmaraton nie do pobicia. Najpierw do pracy, potem do 3 biur nieruchomości, potem ogladać mieszkanie do kupienia, potem oglądać dziłkę, jeszcze raz do biura, do banku, na zakupy i znów do banku bo cos pokręcili i wreszcie dodomu. Ufff
Mieszkanie które ogladaliśmy jest do kapitalnego remontu, bez balkonu ale za to okna nowe. trzeba by w nim było robic inst elektryczną, wodną, trzeba by było zrobic od podstaw łazienke, kuchnie. tylko w dużym pokoju wystarczy odmalować sciany. na razie byśmy nie robili podłog , a potem tak, panele. Poniewaz trzeba wsadzic w to mieszkanie ok 30tys chcielismy utargować 10tys, ale okazało sie ze pani która nam je pokazywała musi sie z mezem naradzic, ona sama nie bardzo do targowania. Mój mąz był troche zawiedziony. No ale powiedzielismy jej ze zalezy nam na czasie i jesli opuszczą cene to my to mieszkanie kupimy, jak nie to szukamy innego. Moze sie zdecyduja opuścic i kupimy nasze własne M z jednym fajnym pokojem i jednym maluśieńkim, takim tylko dla dzieciaczka.

Kalinka super ze tak sie ułozyło. Kobietko dbaj o siebie i maluszka i nie forsuj sie tak. Bo my tu na zawał padniemy.
Pandorka oby szybko Ci przeszlo. Zycze szybkiego powrotu do zdrówka

Kobietki nie było mnie cały dzien i na razie padam. Musze cows zrobic ciepłego do zjedzenia, maz wróci znów koło 24 ale będzie głodny jak wilk wiec ciepłego cos musi zjeśc. ja na razie na kanapkachi o zgrozo na pączku.
aa zrobiłam rano badanie glukozy na czczo, wyszlo mi 80, wiec w normie. na razie uff, 10 października (w sobote) ide robic obciązeniowe. w sobote bo bede miała wtedy tam spokój i dodatkowo maz będzie mógł mi dotrzymac towarzystwa.

reklama
Do góry