reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
No cholera jasne nie idzie za wami nadazyc...wpadam tylko na chwilke powiedziec ze ZYJE i odezwe sie jutro bo wreszcie bede miec wolna chwile...Juz mnie kur**ca bierze z ta moja robota...farciary wy macie L4...

Pysia-mi wlosy strasznie zaczely wypadac dlatego opie*****lam:p i teraz mam spokuj krotkie sa...Ale tobie tak ladnie z tymi dlugimi:)))))

Kasia a ty mnie rozbawilas...nie mniej mi za zle ale sie usmialam...ze tak sie zdenerwowalas na te placki bo mi tez sie to przytrafia strasznie czesto...jak sie wkurze to rycze bo mi nerwy puszczaja...a potem sama nie wierze ze sie tak rozkleilam haha

Buziaki kochane i 3majcie sie cieplutko...nie wiem jak u was z pogoda ale u nas to kuzwa goraco...>.<

U nas zimno i deszcz. Kocioł ogarnełaś?? Pierwszy raz w życiu mam tak długie, bo kiedyś z powodów kompleksów to nie zapuszczałam, a teraz mogę i szybko ich nie obetnę :D

No cholera jasne nie idzie za wami nadazyc...wpadam tylko na chwilke powiedziec ze ZYJE i odezwe sie jutro bo wreszcie bede miec wolna chwile...Juz mnie kur**ca bierze z ta moja robota...farciary wy macie L4...

Buziaki kochane i 3majcie sie cieplutko...nie wiem jak u was z pogoda ale u nas to kuzwa goraco...>.<
A u nas zimno i w niektórych miejscach leje, to nie wiem co lepsze. A z tym L4 to nie za fajnie - przewaznie zwolnienia dają jak ciąża jest zagrożona z jakiegoś powodu.
Ale bym sobie poleciała na zakupy do Stanów ...

Czarodziejka śliczne te ogrodniczki!:tak:
Co do ibupromu mi gin. też powiedziała, że mogę brać tylko właśnie w 3 trymestrze żeby raczej nie używać żadnych przeciwbólowych:sorry: Ale przepisała mi też rozkurczowy skopolan w razie bóli także nie wiem...:eek:
jeszcze chwila jeszcze dwie i domku się będę zbierać!!!!:-D a głowa dalej pęka:-(

Na ibuprobnie pisze ze właśnie w 3 NIE WOLNO. Jezu, kazdy leakrz coś innego mówi i bądź tu mądry i nie oszalej.
shingle laski do jedzenia poszły :)

dziewczyny ja pie*** nie mam już siły padam w pracy zapierdziel wiedziałam że tak będzie ale już nie daję rady :no: dosłownie nie wiem jak się nazywam!!! help!help help! jeszcze z godz posiedzę i idę do domu tyle że jutro i tak do końca tygodnia czeka mnie to samo - masakra!

ps cola tez za mną chodzi;-)

dziewczyny ja pie*** nie mam już siły padam w pracy zapierdziel wiedziałam że tak będzie ale już nie daję rady :no: dosłownie nie wiem jak się nazywam!!! help!help help! jeszcze z godz posiedzę i idę do domu tyle że jutro i tak do końca tygodnia czeka mnie to samo - masakra!

ps cola tez za mną chodzi;-)

Współczuję takiej ilości pracy, powinnaś się trochę oszczędzać, oczywiście na ile to możliwe.

Na ibuprobnie pisze ze właśnie w 3 NIE WOLNO. Jezu, kazdy leakrz coś innego mówi i bądź tu mądry i nie oszalej.

Widzisz.. to też duuużo zalezy od pacjenta. Ja np. nie mogę w ogóle brać paracetamolu, ponieważ mam na niego uczulenie. Codeine mogę brać, bo działa przeciwbólowo, ale niestety nie zbija gorączki. Wczoraj jak byłam w szpitalu to lekarz powiedziała mi, że po 18 tyg. ibuprom jest bezpieczny, oczywiście stosowany w uzasadnionych przypadkach. Tzn. nie biore go, bo mnie głowa właśnie zaczęła boleć, lub bo mam bóle mięśniowe, ale jak cały dzień nie mogę sobie poradzić inaczej z bólem głowy lub mam gorączkę, to już jest uzasadniony przypadek.

Cześć lodóweczki:-)
Nie było mnie od soboty i efekty są takie że dzisiaj od samego rana nadrabiałam co napisałyście. Szalone jesteście i tyle!!!
Ja spędziłam 3 dni u rodziców na wsi, spotkałam się ze swoją siostrą i było świetnie.
Widzę że tu dzieje się sporo. Nie staram się nawet odpisać każdej z osobna, bo nie ogarniam. Powiem Wam tylko, że jak któraś pisze że coś złego się dzieje to razem z Wami umieram ze strachu. Teraz byłam w o tyle lepszej sytuacji że zaraz mogłam sobie doczytać że wszystko dobrze się skończyło.
Zakupowo szalejecie na całego i bardzo dobrze:-) Tak sobie pomyślałam, że ja Wam się swoimi zakupami najnowszymi to nieprędko pochwalę, bo po pierwsze nie będę ich robić za dużo, a po drugie chciałabym się wstrzymać z tym co dokupię do chwili kiedy poznam płeć, ale przypomniałam sobie że mam gdzieś zdjęcia ciuszków jakie kupowałam dla mojej córeczki 3 lata temu (wtedy chwaliłam się mojej siostrze, a że mieszka ode mnie dosyć daleko to musiałam zdjęcia mailem wysyłać) to jak je odkopię to też Wam pokażę, a co!! W końcu ten lutowy dzidziuś w tych samych będzie chodził ;-)

reklama
shingle laski do jedzenia poszły :)
Dokładnie ile lekarzy tyle zaleceń, wskazań, człowiek może ogłupieć przez to wszystko:eek: Ja wziełam jak tylko wróciłam do domu paracetamol i właśnie ból głowy mija A ja już w domu od godziny jestem:-p Zrobiłam i zjadłam obiadek i idę pod kocyk poczytać gazetki i się grzać:-p Mężu zadzwonił, że będzie później, bo kolega się zjawił u niego w pracy, że ma awarie komputera, a moje Kochanie jako że się zna na tym wszystkim, pojechał:sorry: no nic kocyk i Gabryś w brzuszku muszą mi wystarczyć:-D 3majcie się ciepło dziewuchy:-D i nie napłodźcie do jutra zbyt wiele postów
papa

Do góry