reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
No cholera jasne nie idzie za wami nadazyc...wpadam tylko na chwilke powiedziec ze ZYJE i odezwe sie jutro bo wreszcie bede miec wolna chwile...Juz mnie kur**ca bierze z ta moja robota...farciary wy macie L4...
Pysia-mi wlosy strasznie zaczely wypadac dlatego opie*****lam i teraz mam spokuj krotkie sa...Ale tobie tak ladnie z tymi dlugimi))))
Kasia a ty mnie rozbawilas...nie mniej mi za zle ale sie usmialam...ze tak sie zdenerwowalas na te placki bo mi tez sie to przytrafia strasznie czesto...jak sie wkurze to rycze bo mi nerwy puszczaja...a potem sama nie wierze ze sie tak rozkleilam haha
Buziaki kochane i 3majcie sie cieplutko...nie wiem jak u was z pogoda ale u nas to kuzwa goraco...>.<
U nas zimno i deszcz. Kocioł ogarnełaś?? Pierwszy raz w życiu mam tak długie, bo kiedyś z powodów kompleksów to nie zapuszczałam, a teraz mogę i szybko ich nie obetnę
A u nas zimno i w niektórych miejscach leje, to nie wiem co lepsze. A z tym L4 to nie za fajnie - przewaznie zwolnienia dają jak ciąża jest zagrożona z jakiegoś powodu.No cholera jasne nie idzie za wami nadazyc...wpadam tylko na chwilke powiedziec ze ZYJE i odezwe sie jutro bo wreszcie bede miec wolna chwile...Juz mnie kur**ca bierze z ta moja robota...farciary wy macie L4...
Buziaki kochane i 3majcie sie cieplutko...nie wiem jak u was z pogoda ale u nas to kuzwa goraco...>.<
Ale bym sobie poleciała na zakupy do Stanów ...
_Pysia_
Czarodziejka śliczne te ogrodniczki!
Co do ibupromu mi gin. też powiedziała, że mogę brać tylko właśnie w 3 trymestrze żeby raczej nie używać żadnych przeciwbólowych Ale przepisała mi też rozkurczowy skopolan w razie bóli także nie wiem...
jeszcze chwila jeszcze dwie i domku się będę zbierać!!!! a głowa dalej pęka:-(
Na ibuprobnie pisze ze właśnie w 3 NIE WOLNO. Jezu, kazdy leakrz coś innego mówi i bądź tu mądry i nie oszalej.
shingle laski do jedzenia poszły
Julisia
dziewczyny ja pie*** nie mam już siły padam w pracy zapierdziel wiedziałam że tak będzie ale już nie daję rady dosłownie nie wiem jak się nazywam!!! help!help help! jeszcze z godz posiedzę i idę do domu tyle że jutro i tak do końca tygodnia czeka mnie to samo - masakra!
ps cola tez za mną chodzi;-)
dziewczyny ja pie*** nie mam już siły padam w pracy zapierdziel wiedziałam że tak będzie ale już nie daję rady dosłownie nie wiem jak się nazywam!!! help!help help! jeszcze z godz posiedzę i idę do domu tyle że jutro i tak do końca tygodnia czeka mnie to samo - masakra!
Współczuję takiej ilości pracy, powinnaś się trochę oszczędzać, oczywiście na ile to możliwe.
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Na ibuprobnie pisze ze właśnie w 3 NIE WOLNO. Jezu, kazdy leakrz coś innego mówi i bądź tu mądry i nie oszalej.
Widzisz.. to też duuużo zalezy od pacjenta. Ja np. nie mogę w ogóle brać paracetamolu, ponieważ mam na niego uczulenie. Codeine mogę brać, bo działa przeciwbólowo, ale niestety nie zbija gorączki. Wczoraj jak byłam w szpitalu to lekarz powiedziała mi, że po 18 tyg. ibuprom jest bezpieczny, oczywiście stosowany w uzasadnionych przypadkach. Tzn. nie biore go, bo mnie głowa właśnie zaczęła boleć, lub bo mam bóle mięśniowe, ale jak cały dzień nie mogę sobie poradzić inaczej z bólem głowy lub mam gorączkę, to już jest uzasadniony przypadek.
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Cześć lodóweczki:-)
Nie było mnie od soboty i efekty są takie że dzisiaj od samego rana nadrabiałam co napisałyście. Szalone jesteście i tyle!!!
Ja spędziłam 3 dni u rodziców na wsi, spotkałam się ze swoją siostrą i było świetnie.
Widzę że tu dzieje się sporo. Nie staram się nawet odpisać każdej z osobna, bo nie ogarniam. Powiem Wam tylko, że jak któraś pisze że coś złego się dzieje to razem z Wami umieram ze strachu. Teraz byłam w o tyle lepszej sytuacji że zaraz mogłam sobie doczytać że wszystko dobrze się skończyło.
Zakupowo szalejecie na całego i bardzo dobrze:-) Tak sobie pomyślałam, że ja Wam się swoimi zakupami najnowszymi to nieprędko pochwalę, bo po pierwsze nie będę ich robić za dużo, a po drugie chciałabym się wstrzymać z tym co dokupię do chwili kiedy poznam płeć, ale przypomniałam sobie że mam gdzieś zdjęcia ciuszków jakie kupowałam dla mojej córeczki 3 lata temu (wtedy chwaliłam się mojej siostrze, a że mieszka ode mnie dosyć daleko to musiałam zdjęcia mailem wysyłać) to jak je odkopię to też Wam pokażę, a co!! W końcu ten lutowy dzidziuś w tych samych będzie chodził ;-)
Nie było mnie od soboty i efekty są takie że dzisiaj od samego rana nadrabiałam co napisałyście. Szalone jesteście i tyle!!!
Ja spędziłam 3 dni u rodziców na wsi, spotkałam się ze swoją siostrą i było świetnie.
Widzę że tu dzieje się sporo. Nie staram się nawet odpisać każdej z osobna, bo nie ogarniam. Powiem Wam tylko, że jak któraś pisze że coś złego się dzieje to razem z Wami umieram ze strachu. Teraz byłam w o tyle lepszej sytuacji że zaraz mogłam sobie doczytać że wszystko dobrze się skończyło.
Zakupowo szalejecie na całego i bardzo dobrze:-) Tak sobie pomyślałam, że ja Wam się swoimi zakupami najnowszymi to nieprędko pochwalę, bo po pierwsze nie będę ich robić za dużo, a po drugie chciałabym się wstrzymać z tym co dokupię do chwili kiedy poznam płeć, ale przypomniałam sobie że mam gdzieś zdjęcia ciuszków jakie kupowałam dla mojej córeczki 3 lata temu (wtedy chwaliłam się mojej siostrze, a że mieszka ode mnie dosyć daleko to musiałam zdjęcia mailem wysyłać) to jak je odkopię to też Wam pokażę, a co!! W końcu ten lutowy dzidziuś w tych samych będzie chodził ;-)
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dokładnie ile lekarzy tyle zaleceń, wskazań, człowiek może ogłupieć przez to wszystko Ja wziełam jak tylko wróciłam do domu paracetamol i właśnie ból głowy mija A ja już w domu od godziny jestem Zrobiłam i zjadłam obiadek i idę pod kocyk poczytać gazetki i się grzać Mężu zadzwonił, że będzie później, bo kolega się zjawił u niego w pracy, że ma awarie komputera, a moje Kochanie jako że się zna na tym wszystkim, pojechał no nic kocyk i Gabryś w brzuszku muszą mi wystarczyć 3majcie się ciepło dziewuchy i nie napłodźcie do jutra zbyt wiele postówNa ibuprobnie pisze ze właśnie w 3 NIE WOLNO. Jezu, kazdy leakrz coś innego mówi i bądź tu mądry i nie oszalej.
shingle laski do jedzenia poszły
papa