kataszaone
nowa mama
A myślałam , że tylko ja mam takie napady na cole
nie...ja tez mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A myślałam , że tylko ja mam takie napady na cole
Łooo jezu jutro dzień chłopaka????!!!!! jak dobrze że tu jesteście bo mi coś chyba skleroza zaczyna doskwierać w ogóle zapomniałam A ja zmieniłam plany kulinarne i zrobiłam placki ziemniaczane ze śmietaną i do tego barszczyk zrobiony osobiście tymi o to własnym ręcami Ale co się nawkurzałam (mówiąc baaaardzo delikatnie). Kurewskie placki zaczęły mi przywierać do patelni i stałam jak taka głupia debilka i ryczałam nad nimi aż psy przybiegły do kuchni zobaczyć co się dzieje. No ale już sytuacja opanowana i wszystko jest ok. Ale przez moment to myślałam że mnie h... strzeli!!!
Sorki za wyrażenia ale musiałam się wyżalić, wybaczycie?
Ja mam włosy do pasa i też mi wypadają, szczotka co czesanie jest pełna,a jak w domu zamiatam to tak jakbym z 3 psy miała... miały się niby wzocnić, a nie wypadac. Juz kiedyś to przeszłąm i sporo mnie czasu i kasy kosztowało powrót do normalnej ilości włosów.
Mam też do Was pytanie:
Za 4 tyg mam zrobić sobie USG 3D - zalecił lekarz, ale słyszałam , że badania połówkowe czy też genetyczne ( nie wiem czy to to samo) wykonywane jest i tak w USG 2D a te 3D to tylko bajer - jak myślicie warto jest robić USG 3D, czy już robiłyście?
http://www.suwaczki.com/
No i git. Masz nauczkę, dobrze, że tylko an stresie się obyło. Teraz odpoczywaj i już się nie forsuj . bardz osię cieszę, że z Synkiem ok.Sloneczka moje- jestem juz....widze, ze moj sms do Was dotral bardzo sie ciesze i baaardzo dziekuje za wsparcie Waszym smsem )) jestescie kochane...
Wiecie co, na tego grzybka to pamiętacie, zapisał mi dopochwowe...ale zauważyłam, że rano strasznie mnie swedzi od 3 dni po tym leku...
no ja nie wiem czy to dobrze czy źle, chodziło mi o sam sposób podania wyniku, że nie liczby a słowo "mało" bo pierwszy raz się z tym spotkałam chyba machnę jutro badanka na wszelki wypadek
.Wypisałi mnie z temp.38,5 zalecając leżenie, ciepłe kąpiele, ibuprom i wizytę u lekarza jak mi w ciągu 2 dni gorączka nie spadnie. Twierdząc, że złapałam jakąś infekcję (?). Wczoraj rano zanim mężuś zawiózł mnie do szpitala byłam u lekarza i płuca czyste, gardło czyste tylko kaszel przeokropny-zalecane inhalacje.
Kapitalnedziewczyny ogólnie nie przepadam za ogrodniczkami ale te mnie sie bardzo podobują....co sądzicie?
a mi lekarz powiedzial, zeby brac apap lub ibuprom, bo to drugi pod wzgl. bezpieczenstwa lek po apapie- dziwne, ze nie maja jednego zdania na ten temat