reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dziołchy moje kochane! Niestety nie dam rady nadrobić tych 15 stron od wczoraj:sorry:

Już jestem w domku. Wypuścili mnie wczoraj koło 20 z zaleceniami leżenia. Całe szczęście, bo nocy bym tam nie przetrwała. Wyro strasznie nie wygodne- stanowczo za miękkie jak dla mnie. Już miałam wizję spania na podłodze lub na krześle. Na naszej 4 osobowej sali 3 dziewczyny zaczęły rodzić :szok:, więc je przywozili, poleżały z godzinkę i jechały na porodówkę.:sorry:Wypisałi mnie z temp.38,5 zalecając leżenie, ciepłe kąpiele, ibuprom i wizytę u lekarza jak mi w ciągu 2 dni gorączka nie spadnie. Twierdząc, że złapałam jakąś infekcję (?). Wczoraj rano zanim mężuś zawiózł mnie do szpitala byłam u lekarza i płuca czyste, gardło czyste tylko kaszel przeokropny-zalecane inhalacje.

Ja sobie odpoczywam, a mężuś dalej maluje pokój malucha.

reklama
W Poznaniu widziałam śliczne ciuszki w C&A i H&M tylko ceny też są "śliczne "...

no ja wlasnie mam z CA takie spioszki ktore po prostu kocham! sa najmniejsze i najladniejsze z mojej kolekcji - chociaz ini twierdza inaczej, bo mowia ze wygladaja zwyczajnie. ja chyba mam do nich sentyment - kiedy mialam zagrozenie ciazy to je kupilam...no i w ciazy ciagle jestem ! :)

Już jestem w domku. Wypuścili mnie wczoraj koło 20 z zaleceniami leżenia. Całe szczęście, bo nocy bym tam nie przetrwała. Wyro strasznie nie wygodne- stanowczo za miękkie jak dla mnie. Już miałam wizję spania na podłodze lub na krześle. Na naszej 4 osobowej sali 3 dziewczyny zaczęły rodzić :szok:, więc je przywozili, poleżały z godzinkę i jechały na porodówkę.:sorry:Wypisałi mnie z temp.38,5 zalecając leżenie, ciepłe kąpiele, ibuprom i wizytę u lekarza jak mi w ciągu 2 dni gorączka nie spadnie. Twierdząc, że złapałam jakąś infekcję (?). Wczoraj rano zanim mężuś zawiózł mnie do szpitala byłam u lekarza i płuca czyste, gardło czyste tylko kaszel przeokropny-zalecane inhalacje.

Wracaj kochana szybciutko do zdrówka i duuuużo wypoczywaj [czyt.leń];);-)

Dziołchy moje kochane! Niestety nie dam rady nadrobić tych 15 stron od wczoraj:sorry:

Dbaj o siebie i maleństwo. Dobrze że nie musiałaś dłużej leżeć w szpitalu -nikt tego nie lubi.

TE ciuszki na polskiej stronie sa tutaj do kupienia, ale maly wybor.. i ceny wysokie, podaje Wa tez strone w UK- gdzie jest cala kolekcja , wiem ze jest kilka dziewczyn z UK :)

maluchaswiat.pl - Bonnie Baby
Bonnie baby [Shop] You'll love our supersoft rainbow cotton baby clothes for a flash of fun colour! baby blankets, playsuits, onesies, baby sweaters and baby cardigans.

DZIEWCZYNY!!

Ja wlasnie wrocilam, bylam z psem na chwile i w sklpeie na dole i nie wiem co sie ze mna dzieje... weszlam do ZaBKi , kupilam co mialam i jak zobaczylam pusze z COCA COLA to nie moglam sie powstrzymac zeby jej nie kupic, jestem caly czas spragniona!

Ale najsmieszniejsze jest to,ze ja COLI chyba od 6 lat nie pilam.. uwazam ,ze to gowno i sam cukier ale i jakos nie czulam takiej potrezby a teraz jak widze COLE to szal normalnie az siebie sama nie poznaje... wiec sobie pozwolilam dzisiaj wyjatkowo! ale wyjatkowo bo nie mam zamiaru dzidzi truc!

:-)

Odpoczywaj jak najwięcej! W końcu zdrówko najważniejsze!
A swoją drogą no to zaczyna się okres grypki - ten paskudny wiatr i ulewy sprzyjają temu!

TE ciuszki na polskiej stronie sa tutaj do kupienia, ale maly wybor.. i ceny wysokie, podaje Wa tez strone w UK- gdzie jest cala kolekcja , wiem ze jest kilka dziewczyn z UK :)

maluchaswiat.pl - Bonnie Baby
Bonnie baby [Shop] You'll love our supersoft rainbow cotton baby clothes for a flash of fun colour! baby blankets, playsuits, onesies, baby sweaters and baby cardigans.

DZIEWCZYNY!!

Ja wlasnie wrocilam, bylam z psem na chwile i w sklpeie na dole i nie wiem co sie ze mna dzieje... weszlam do ZaBKi , kupilam co mialam i jak zobaczylam pusze z COCA COLA to nie moglam sie powstrzymac zeby jej nie kupic, jestem caly czas spragniona!

Ale najsmieszniejsze jest to,ze ja COLI chyba od 6 lat nie pilam.. uwazam ,ze to gowno i sam cukier ale i jakos nie czulam takiej potrezby a teraz jak widze COLE to szal normalnie az siebie sama nie poznaje... wiec sobie pozwolilam dzisiaj wyjatkowo! ale wyjatkowo bo nie mam zamiaru dzidzi truc!

:-)
A myślałam , że tylko ja mam takie napady na cole :-D

Kochana, musisz bardzo o siebie dbac...bardzo...duzo odpoczywaj, to najwazniejsze:))))duuuzo zdrowka zyczymy :)))

reklama
Do góry