reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witam w pochmurny dzień.

Losek super ciuszki, a tego sklepu w Poznaniu nie ma?

Ja niby też nie jestem przesądna ale jeszcze nic nie kupiłam, jak widze to w sklepach się półki uginają od tych wszytskich rzeczy więc pewnie wybiore się ze 2-3 razy i wszystko kupię. Oczywiśćie wcześńiej się zorientuje co mi sie podoba i co potrzebuje itd. Tylko wózek pewnie wcześniej trzeba zamówić bo nie zawsze mają kolor na stanie.

Kalina super że Synuś się pięknie rozwija teraz dużo odpoczywaj. trzymaj się cieplutko

reklama

A tak przy okazji to byłam na temacie poród na wesoło (CIĄŻA PORÓD POŁÓG -> PORÓD NA WESOŁO) warto poczytać, słuchajcie ja to byłam posikana z niektórych historii, tak się głośno śmiałam, że aż moje psy na mnie patrzyły jak na głupią jakąś hahahha:-D:-D:-D:-D

Świetny ten temat!!! Czytałam i nie mogłam ze śmiechu!!
Na poprawę humoru i na stres przed porodem :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny ogólnie nie przepadam za ogrodniczkami ale te mnie sie bardzo podobują....co sądzicie?
1_68fc3eecffb4.jpg

Witam w pochmurny dzień.

Losek super ciuszki, a tego sklepu w Poznaniu nie ma?

Ja niby też nie jestem przesądna ale jeszcze nic nie kupiłam, jak widze to w sklepach się półki uginają od tych wszytskich rzeczy więc pewnie wybiore się ze 2-3 razy i wszystko kupię. Oczywiśćie wcześńiej się zorientuje co mi sie podoba i co potrzebuje itd. Tylko wózek pewnie wcześniej trzeba zamówić bo nie zawsze mają kolor na stanie.

Kalina super że Synuś się pięknie rozwija teraz dużo odpoczywaj. trzymaj się cieplutko

Nie ma chyba , ale jestem jeden internetowy :) gdzie sa te ciuszki, jednak ceny sa dosc wysokie ok 200zl - 300zl :/ ale to dlatego,ze sa z kaszmiru.. milusienkie maksymalnie. ja jak juz bede znala plec to kupie jedna rzecz ale na wiekszy rozmiar bo tak mi sie podobaja,ze nie moge...

CZARODZIEJKA te ogrodniczki sa suuuuper! podobaja mi sie bardzo :) ile one kosztuja?szkoda ze nie ma sklepu gdzie moglabym najpierw takie przymierzyc, bo ja moge tragicznie w takich wygladac a podobaja mi sie naprawde bardzo. Moglabym bardzo sie "skrocic" optycznie w nich.

Losek te ubranka sa przecudne! ale znam te ceny...:( jest kilka takich sklepow co ubranka dla dzidzi kosztuja drogo, ale sa po rpstu ekstra.Mam kilka takich ciuszkow i powiem wam ze dzidzia bedzie sie czula komfortowo w nich, napewno. ten material...nie da sie opisac, az sama chce w to wskoczyc! :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry