reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ja nie wiem wczoraj niby piłam ale nie wiadomo co tam lunatykująć wypiłam

jeśli chodzi i glitery to mi wstawiał kumpel z pracy pojęcia nie mam jak to zrobił....zajęło mu to chwilkę

wiecie co jak myje włosy to mi strasznie wypadają wam też jestem przerażona

Dostałam SMS-a od Kaliny:

"Kochane Lodóweczki! wszystko jest dobrze, to wynik przeforsowania się w weekend.dałam sobie dużą nauczkę :-( mam kilka dni leżeć.synek ma się dobrze :-) zaraz posłucham jego serduszka :-) dziękuje, że jesteście ze mną :-) odezwę się na BB jak wrócę do domku".

Przekazane :)

dzięki Tygrynka :)))) :-D

a to mi się pomerdało już, bo tak staram się nadążyć z czytaniem, pisaniem, obsługiwaniem córy latającej jak perszing po pokoju, że durnieje :D

ja nie wiem wczoraj niby piłam ale nie wiadomo co tam lunatykująć wypiłam

jeśli chodzi i glitery to mi wstawiał kumpel z pracy pojęcia nie mam jak to zrobił....zajęło mu to chwilkę

wiecie co jak myje włosy to mi strasznie wypadają wam też jestem przerażona
Ja nie dość, że po narkozach zostałam z połową włosów i już nie odrosły to teraz wypadają mi jak szalone do końca ciąży zostane chyba łysa :wściekła/y::-:)-:)-:)-(
dzięki Tygrynka :)))) :-D

a to mi się pomerdało już, bo tak staram się nadążyć z czytaniem, pisaniem, obsługiwaniem córy latającej jak perszing po pokoju, że durnieje :D
Hahahhahahahha przynajmniej masz Kochana wesoło :D
Dobra.... ja spadam....

Odezwę się później...
Miłego dzionka :*

reklama
Do góry