reklama
Majsii
Fanka BB :)
Trzymamy kciukidzięki wielkie laski spróbuję dziś dokonać tego czynu
Dostałam SMS-a od Kaliny:
"Kochane Lodóweczki! wszystko jest dobrze, to wynik przeforsowania się w weekend.dałam sobie dużą nauczkę :-( mam kilka dni leżeć.synek ma się dobrze :-) zaraz posłucham jego serduszka :-) dziękuje, że jesteście ze mną :-) odezwę się na BB jak wrócę do domku".
Przekazane
"Kochane Lodóweczki! wszystko jest dobrze, to wynik przeforsowania się w weekend.dałam sobie dużą nauczkę :-( mam kilka dni leżeć.synek ma się dobrze :-) zaraz posłucham jego serduszka :-) dziękuje, że jesteście ze mną :-) odezwę się na BB jak wrócę do domku".
Przekazane
double_aga
dzięki Tygrynka )))
a to mi się pomerdało już, bo tak staram się nadążyć z czytaniem, pisaniem, obsługiwaniem córy latającej jak perszing po pokoju, że durnieje
a to mi się pomerdało już, bo tak staram się nadążyć z czytaniem, pisaniem, obsługiwaniem córy latającej jak perszing po pokoju, że durnieje
Majsii
Ja nie dość, że po narkozach zostałam z połową włosów i już nie odrosły to teraz wypadają mi jak szalone do końca ciąży zostane chyba łysa :----(
Hahahhahahahha przynajmniej masz Kochana wesołodzięki Tygrynka )))
Miłego dzionka :*Dobra.... ja spadam....
Odezwę się później...
Majsii
reklama
double_aga
a ja na obiad zrobię kanapki