reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Kalinka super że z Synusiem wszystko dobrze:tak:

Boże dziewczyny, ale mi głowe rozsadza:-( Tak mnie cholernie łeb napier..la, że sobie miejsca nie umiem znaleźć
Pocieszę Cię tylko tak że ja takie bóle głowy mam codziennie od jakiegoś miesiąca :-(
Kalinko no to super! Teraz odpoczywać, odpoczywać i jeszcze raz odpoczywać! Jeszcze się nalatasz , nie martw się, od marca się zacznie:-D

A ja nie czuję żadnych kopniaków, ale za pewnie za tydzień, dwa poczuję:tak: Jak na razie to słyszę co jakiś czas bulgotanie:-D
Ja zanim poczułam kopniaki to myślałam, że mam w brzuszku jakąś żabę :-D tak się nie mogłam tych kopniaków doczekać a teraz nie mogę przez nie spac :-p A Ty Kochana do pierwszego kopniaczka masz bliżej niż dalej więc może lada dzień już poczujesz :D

]HEJ KOCHANE BRZUCHATKI!!!

Nie było mnie z Wami tydzień - nie miałam dostępu do internetu, a Wy wyskrobałyście 200 stron :szok:
Nie dam rady nadrobić.

Czy wszystkie brzuchatki zdrowe? Coś się stało z Najeli?

Mam nadzieje, że wszystko w porządku, bo stresuje się losem każdej lutówki. Zwłaszcza, że moja fasolka z początku też miała podejrzenie wady rączki ale dalsze badania nie potwierdziły się - na szczęście.

Mam też do Was pytanie:
Za 4 tyg mam zrobić sobie USG 3D - zalecił lekarz, ale słyszałam , że badania połówkowe czy też genetyczne ( nie wiem czy to to samo) wykonywane jest i tak w USG 2D a te 3D to tylko bajer - jak myślicie warto jest robić USG 3D, czy już robiłyście?

Ostatnia edycja:
reklama
]HEJ KOCHANE BRZUCHATKI!!!

Nie było mnie z Wami tydzień - nie miałam dostępu do internetu, a Wy wyskrobałyście 200 stron :szok:
Nie dam rady nadrobić.

Czy wszystkie brzuchatki zdrowe? Coś się stało z Najeli?

Mam nadzieje, że wszystko w porządku, bo stresuje się losem każdej lutówki. Zwłaszcza, że moja fasolka z początku też miała podejrzenie wady rączki ale dalsze badania nie potwierdziły się - na szczęście.

Mam też do Was pytanie:
Za 4 tyg mam zrobić sobie USG 3D - zalecił lekarz, ale słyszałam , że badania połówkowe czy też genetyczne ( nie wiem czy to to samo) wykonywane jest i tak w USG 2D a te 3D to tylko bajer - jak myślicie warto jest robić USG 3D, czy już robiłyście?
Całe szczęście że wszystko dobrze:tak: Najeli uczy się do obrony:sorry: a tak wszystko ok:tak: Wiesz co ja radziłam się lekarza i faktycznie 3d to bajer poszłam i lekarz sam od siebie powiedział żeby poczekać i koło 30 tygodnia zrobić 3d wtedy dzieciaczek naprawde ślicznie wygląda i warto mieć taką pamiątke ale i tak zrobicie jak uważacie;-):-)

Do góry