reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Majsii
Fanka BB :)
Pocieszę Cię tylko tak że ja takie bóle głowy mam codziennie od jakiegoś miesiąca :-(
Ja zanim poczułam kopniaki to myślałam, że mam w brzuszku jakąś żabę tak się nie mogłam tych kopniaków doczekać a teraz nie mogę przez nie spac A Ty Kochana do pierwszego kopniaczka masz bliżej niż dalej więc może lada dzień już poczujeszKalinko no to super! Teraz odpoczywać, odpoczywać i jeszcze raz odpoczywać! Jeszcze się nalatasz , nie martw się, od marca się zacznie
A ja nie czuję żadnych kopniaków, ale za pewnie za tydzień, dwa poczuję Jak na razie to słyszę co jakiś czas bulgotanie
patisia16
patisia16
Matko niewyobrażam sobie codziennego funkcjonowania z bólem głowy, ale dawno mnie tak nie bolało pewnie pogoda tak na mnie działa:-(Pocieszę Cię tylko tak że ja takie bóle głowy mam codziennie od jakiegoś miesiąca :-(...
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
]HEJ KOCHANE BRZUCHATKI!!!
Nie było mnie z Wami tydzień - nie miałam dostępu do internetu, a Wy wyskrobałyście 200 stron
Nie dam rady nadrobić.
Czy wszystkie brzuchatki zdrowe? Coś się stało z Najeli?
Mam nadzieje, że wszystko w porządku, bo stresuje się losem każdej lutówki. Zwłaszcza, że moja fasolka z początku też miała podejrzenie wady rączki ale dalsze badania nie potwierdziły się - na szczęście.
Mam też do Was pytanie:
Za 4 tyg mam zrobić sobie USG 3D - zalecił lekarz, ale słyszałam , że badania połówkowe czy też genetyczne ( nie wiem czy to to samo) wykonywane jest i tak w USG 2D a te 3D to tylko bajer - jak myślicie warto jest robić USG 3D, czy już robiłyście?
Nie było mnie z Wami tydzień - nie miałam dostępu do internetu, a Wy wyskrobałyście 200 stron
Nie dam rady nadrobić.
Mam nadzieje, że wszystko w porządku, bo stresuje się losem każdej lutówki. Zwłaszcza, że moja fasolka z początku też miała podejrzenie wady rączki ale dalsze badania nie potwierdziły się - na szczęście.
Mam też do Was pytanie:
Za 4 tyg mam zrobić sobie USG 3D - zalecił lekarz, ale słyszałam , że badania połówkowe czy też genetyczne ( nie wiem czy to to samo) wykonywane jest i tak w USG 2D a te 3D to tylko bajer - jak myślicie warto jest robić USG 3D, czy już robiłyście?
Ostatnia edycja:
Majsii
Fanka BB :)
A ja odkąd zaszłam w ciążę mam niskie ciśnienie dlatego tam mam z tą głową może jutro się wypogodzi i będzie Ci lepiejMatko niewyobrażam sobie codziennego funkcjonowania z bólem głowy, ale dawno mnie tak nie bolało pewnie pogoda tak na mnie działa:-(
reklama
patisia16
Całe szczęście że wszystko dobrze Najeli uczy się do obrony a tak wszystko ok Wiesz co ja radziłam się lekarza i faktycznie 3d to bajer poszłam i lekarz sam od siebie powiedział żeby poczekać i koło 30 tygodnia zrobić 3d wtedy dzieciaczek naprawde ślicznie wygląda i warto mieć taką pamiątke ale i tak zrobicie jak uważacie;-):-)]HEJ KOCHANE BRZUCHATKI!!!
Nie dam rady nadrobić.
Mam też do Was pytanie: