Gusiek a Ty co od rana tak smutno?
Ale ja właśnie nie jestem smutna, wesoło mi, bo śniła mi się córcia Opisałam wcześniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gusiek a Ty co od rana tak smutno?
Tygrynko - a ja mam nadzieję że z Wami juz lepiej i to tak ostatecznie - że koniec plamień i że łozysko się mocno przykleiło.
He wczoraj właśnie wieczorem pisałam, że czytałam pierwsze posty na luty2010 (na razie jestem na 40 stronie) ;-)
Szukam swojego pierwszego postu, bo ciekawa jestem co ja tam za głupoty pisałam W ogóle to super się tego czyta jak dziewczyny pisały o tym, że zobaczyły dwie kreseczki na testach ehhh a tu już nam stuknął 5 miesiąc Hihiih
Tygryniu ja kończę 5 serię dopiero
Tygrynko no widzisz! Szybko zlecą te godzinki, jeszcze 3, potem znowu 3, a potem tylko 3 i już
hej dziewczynki )
rano byłam z małą u dentysty, myślałam że małego wypluję jak mi usiadła na kolanach i zaczęła swoje akcje... ))) ale udało nam się zrobić strasznie dziurawego ząbka, jestem przeszczęśliwa :-szok:;-):-)
a to jej dzieło buźki się spodobały
Zapisz na dysku tego glitera :-)potem wejdz w edytuj sygnature i dodaj obraz z dysku i już:-)Laski pisałam kilka razy i kurna rzeście mnie olały ciepłym moczem Więc się przypomnę. Pomóżcie plissssss jak dodajecie glitterki?????
Laski pisałam kilka razy i kurna rzeście mnie olały ciepłym moczem Więc się przypomnę. Pomóżcie plissssss jak dodajecie glitterki?????
Laski pisałam kilka razy i kurna rzeście mnie olały ciepłym moczem Więc się przypomnę. Pomóżcie plissssss jak dodajecie glitterki?????
Kopiujesz ostatni link (tam gdzie pisze że to na forum z BBCode-czy coś takiego)...i wklepujesz go (osuwając takie znaczniki jak -w takich nawiasach, zostawiasz ostatni link http:/...) i powinien wskoczyć.... [/SIZE][/FONT][/quote]
Albo można i tak:-D
To super, że się udało zrobić ząbka a buźki slicznehej dziewczynki )
rano byłam z małą u dentysty, myślałam że małego wypluję jak mi usiadła na kolanach i zaczęła swoje akcje... ))) ale udało nam się zrobić strasznie dziurawego ząbka, jestem przeszczęśliwa :-szok:;-):-)
a to jej dzieło buźki się spodobały
Gucha zobaczysz będzie wszystko lepiej do wszystkiego potrzeba czasu i nauczyć się podchodzić do wielu spraw bez zbędnych emocji. Zobaczysz jak niedługo będziesz Nam tu pisała, że jesteś najszczęśliwszą kobietą na świecie ;-):-)Siunia a no widzisz Kochana, być może u nas też się sprawdzi? Ale przyznam szczerze, że mam taką dziwną pewność, że to jednak chłopczyk
Tak, to prawda, wiele ludzi wiele zaczyna rozumieć bo długim czasie, i tak pewnie będzie u nas, ja wiem, czego oczekuję i pragnę ale ten mój D. czasami jak coś palnie...to nic, tylko iść i wyć jak bóbr. Ale ja wierzę, że się zmieni, że wydorośleje, jestem wściekła na niego, jak na nikogo innego...ale wierzę w niego i w duchu trzymam kciuki, żeby zrozumiał wiele rzeczy prędzej, niż pózniej.