reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Laski pisałam kilka razy i kurna rzeście mnie olały ciepłym moczem :-D Więc się przypomnę. Pomóżcie plissssss jak dodajecie glitterki?????

Tygrynko - a ja mam nadzieję że z Wami juz lepiej i to tak ostatecznie - że koniec plamień i że łozysko się mocno przykleiło.

też mam taką nadzieję :tak:
jutro ok 20 się dowiem co i jak to wieczorkiem dam znać :)

He wczoraj właśnie wieczorem pisałam, że czytałam pierwsze posty na luty2010 (na razie jestem na 40 stronie) ;-)
Szukam swojego pierwszego postu, bo ciekawa jestem co ja tam za głupoty pisałam :-D W ogóle to super się tego czyta jak dziewczyny pisały o tym, że zobaczyły dwie kreseczki na testach ehhh a tu już nam stuknął 5 miesiąc :szok::-D Hihiih

buu a ja chyba tutaj nie pisałam o moich dwóch (a raczej 8 bo testów było 4 :D) kreseczkach... później do Was dotarłam, jakoś po 12 tygodniu chyba...

Tygryniu ja kończę 5 serię dopiero :)

uffff a już zdążyłam się zdenerwować i napalić na nowego housa :cool2: to ja Ci powiem jak się fajnie skończył ostatni odcinek, chcesz?? :-p

Tygrynko no widzisz! Szybko zlecą te godzinki, jeszcze 3, potem znowu 3, a potem tylko 3 i już:tak:

hehe podoba mi się takie odliczanie:-D

hej dziewczynki :))

rano byłam z małą u dentysty, myślałam że małego wypluję jak mi usiadła na kolanach i zaczęła swoje akcje... :)))) ale udało nam się zrobić strasznie dziurawego ząbka, jestem przeszczęśliwa :wściekła/y::zawstydzona/y::-:)szok::-D:tak:;-):-):no::cool2::shocked2::eek::sorry::confused2::cool::laugh2::crazy::rofl2::happy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a to jej dzieło ;) buźki się spodobały :D

hehehe dzielną masz córę i jaką zdolną:tak:

to dla niej:
:tak::-:)zawstydzona/y::cool::eek::shocked2::crazy::rofl2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-);-):cool::cool::-):-):-):szok::cool2::cool::cool::laugh2::crazy::crazy::crazy::happy::happy::happy::happy::eek::eek::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:

Laski pisałam kilka razy i kurna rzeście mnie olały ciepłym moczem :-D Więc się przypomnę. Pomóżcie plissssss jak dodajecie glitterki?????

Kopiujesz ostatni link (tam gdzie pisze że to na forum z BBCode-czy coś takiego)...i wklepujesz go (osuwając takie znaczniki jak
FONT]

no ja Cię olałam chociaż faktycznie widziałam że kilka razy się dopominasz o odpowiedź tlyko że akurat ja nie umiem odpowiedzieć :-D

a słuchajcie, jak powinnam mieć teraz mocz i krew tzn wyniki do ginka, a mam zrobione tydzień temu w spzitalu (fajne wyniki, np zamiast podać liczbę leukocytów to mam napisane "mało") to wystarczy czy po tygodniu leków podtrzymujących machnąć jutro nowe??

reklama
Ale macie śliczne sny mi się ostatnio same koszmary śnią :wściekła/y:

hej dziewczynki :))

rano byłam z małą u dentysty, myślałam że małego wypluję jak mi usiadła na kolanach i zaczęła swoje akcje... :)))) ale udało nam się zrobić strasznie dziurawego ząbka, jestem przeszczęśliwa :wściekła/y::zawstydzona/y::-:)szok::-D:tak:;-):-):no::cool2::shocked2::eek::sorry::confused2::cool::laugh2::crazy::rofl2::happy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a to jej dzieło ;) buźki się spodobały :D
To super, że się udało zrobić ząbka a buźki sliczne :-D
Siunia a no widzisz Kochana, być może u nas też się sprawdzi? Ale przyznam szczerze, że mam taką dziwną pewność, że to jednak chłopczyk:-D
Tak, to prawda, wiele ludzi wiele zaczyna rozumieć bo długim czasie, i tak pewnie będzie u nas, ja wiem, czego oczekuję i pragnę ale ten mój D. czasami jak coś palnie...to nic, tylko iść i wyć jak bóbr. Ale ja wierzę, że się zmieni, że wydorośleje, jestem wściekła na niego, jak na nikogo innego...ale wierzę w niego i w duchu trzymam kciuki, żeby zrozumiał wiele rzeczy prędzej, niż pózniej.
Gucha zobaczysz będzie wszystko lepiej do wszystkiego potrzeba czasu i nauczyć się podchodzić do wielu spraw bez zbędnych emocji. Zobaczysz jak niedługo będziesz Nam tu pisała, że jesteś najszczęśliwszą kobietą na świecie :tak:;-):-)

Do góry